• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Kan man gå ner i vikt med Grönt kaffe?

Grönt kaffe är fyllt med en massa positiva egenskaper som kan främja hälsa, välmående och viktminskning. Viktminskning med Gröna kaffeböner är mest effektivt om tillskottet är kapslat så att klorogensyran och det höga antioxidantinnehållet bevaras intakt. Läs mer här.

Vad är gröna kaffebönor?

Råkaffe, grönt kaffe och gröna kaffebönor har fått stor uppmärksamhet i media de senaste åren. Kosttillskottet har ökat märkvärt i popularitet i Sverige och resten av världen. Men du kan gå ner i vikt med grönt kaffe? Du kan läsa mer om på denna sida. Först kommer vi att göra klart Grönt kaffe verkligen är och om viktminskning med Grönt kaffe är möjligt och vad det innebär.

Gröna kaffebönor är helt enkelt vanliga kaffebönor. De gröna bönorna är de nyplockade och obearbetade bönor. När bönorna rostas blir de bruna och guldfärgade och får den karakteristiska doften av det kaffe som vi brygger. Kaffebönor innehåller naturligt höga halter av koffein och klorogensyra. Koffein är känt för att ge dig energi och förbättra ditt humör medan klorogensyran är känd för att förbränna socker och fett. När de gröna kaffebönorna rostas uppstår det kemiska reaktioner och mycket av klorogensyran går därför förlorad. Grönt kaffe för viktminsking är känt för att vara mer effektivt då standard kaffe inte har samma positiva egenskaper.

Viktminskning med grönt kaffe

Så du kan gå ner i vikt med grönt kaffe? Svaret måste bli ja, om det tas på rätt sätt. Klorogensyran och koffeinhalten i gröna kaffebönor kan vara något av den bästa lösningen för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Detta betyder inte att de inte fungerar som en mirakel produkt och ger direkt resultat. Extraktet kan däremot stödja kroppens naturliga funktioner. En viktminskning med extraktet kan upplevas olika från person till person. Vissa kommer att finna att de förlorar i vikt utan att behöva göra stora förändringar i sin livsstil medan andra får införa mer träning och äta nyttigare. Om du är en av dem så håll ut. Det betyder bara att det tar lite längre tid för kroppen att reagera på det nya tillskottet då vi alla är olika.

Koffeinet ger dig mer energi och förbättrar humöret vilket kan öka din motivation att träna och hålla dig aktiv. Klorogensyran hjälper kroppen att bryta ner sockret som finns i den mat du äter innan det omvandlas till fett och ökar din vikt. Då sockret istället omvandlas till energi hjälper tillskottet dig att orka mer under dagen och under din träning.

Viktminskning är en av fördelarna med grönt kaffe och det kräver också att du är motiverad att gå ner i vikt för att nå bäst resultat. Det är inte tillräckligt att du bara byter ut ditt morgonkaffe mot gröna kaffebönor och lutar dig tillbaka och hoppas att kroppen gör resten. Som med alla andra typer av kosttillskott krävs det att du ser till att vara fysiskt aktiv och äter en hälsosam och balanserad kost. Tillskottet bör ses som ett komplement till din kost som kan hjälpa dig att nå ännu bättre resultat på kortare tid och samtidigt ge din kropp en boost av energi för att hålla motivationen uppe.

Var kan jag köpa gröna kaffebönor?

Rena gröna kaffebönor och kosttillskott med extrakt från grönt kaffe finns i hälsokostbutiker och på Internet. Det är olika från person till person om du föredrar att brygga kaffe på de gröna bönorna och dricka det eller om du hellre ta tillskottet i kapselform i samband med en måltid.

Här på WeightWorld säljer vi våra egna produkter innehållande 100% rent Green Coffee Pure. Denna produkt är ett högkoncentrerat extrakt där varje kapsel innehåller 5000 mg gröna kaffebönor. Vill du gå ner i vikt och behöver lite hjälp på vägen kan ett kosttillskott kan lösningen. Med denna produkt behöver du bara ta en kapsel 3 gånger dagligen i samband med måltid. Det rekommenderas att du följer en hälsosam och balanserad kost för att uppnå bästa resultat. Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.