Kan man gå ner i vikt med Grönt kaffe?

Kosttillskott med extrakt från grönt kaffe är bland de populäraste tillskotten på marknaden och populariteten har bara ökat över världen de senaste åren. Grönt kaffe har flera positiva egenskaper som kan främja hälsa, välmående och viktminskning.

Vad är gröna kaffebönor?

kan man ga ner i vikt med gront kaffe

Gröna kaffebönor går också under namnen råkaffe och grönt kaffe och har fått stor uppmärksamhet i media de senaste åren. Kosttillskottet har ökat märkbart i popularitet i Sverige och resten av världen. Men kan du gå ner i vikt med grönt kaffe? Det kan du läsa mer om på denna sida och vi kommer att gå igenom vad grönt kaffe faktiskt är, hur det kan bidra till din hälsa och viktminskning och hur du bäst använder det.

Gröna kaffebönor är helt enkelt vanliga kaffebönor som inte har rostats och fått den karaktäristiskt kaffebruna färgen. Kaffebönor innehåller naturligt höga halter av koffein och klorogensyra som är känt för att hjälpa kroppen att förbränna mer fett och socker. När kaffebönorna rostas sker en rad olika kemiska processer i bönan och detta leder till att klorogenhalterna minskar. Grönt kaffe innehåller med andra ord mer klorogensyra än vad rostat kaffe gör och det kan därför vara mer effektivt för att hjälpa dig att gå ned i vikt.

kan man ga ner i vikt med gront kaffe

Green Coffee består av extrakt från orostade kaffebönor. Orsaken till alla hälsofördelar som kommer med detta kraftfulla extrakt beror på den höga antioxidantnivån som finns i de orostade kaffebönorna. Antioxidanterna är kända för att minskar åldrandet samt för att hjälpa kroppen att minska nivån av fri radikaler som kan skada kroppens celler inifrån.

Även om kaffe som producerats från rostade kaffebönor har ett flertal hälsofördelar så går det inte att komma ifrån det faktum att rostningen eliminerar klorogensyra och antioxidanter från bönorna och därmed återstår bara koffeinet. Grönt kaffe innehåller en mindre nivå koffein än rostade bönor vilket är nog för att öka prestationsförmågan men att undvika de negativa effekterna av koffein.

Viktminskning med grönt kaffe

Grönt kaffe har hjälpt tusentals människor världen över att gå ner i vikt. Denna enorma framgång beror till stor del på den höga nivån av klorogensyra som finns i gröna kaffebönor som är känd för att leda till effektiv viktminskning snabbt. Grönt kaffe är känt för att effektivt öka fettförbränningen genom att stimulera kroppens organ att arbeta så effektivt som möjligt vilket har visat sig kunna resultera i en bestående viktminskning.

kan man ga ner i vikt med gront kaffe

Vill du gå ner i vikt med grönt kaffe? Då ska du kombinera ett kraftfullt grönt kaffetillskott med en sund livsstil, balanserad kost och regelbunden motion. Klorogensyran och koffeinhalten i gröna kaffebönor kan vara en utmärkt boost för att hjälpa dig gå ner i vikt. Extraktet kan stödja kroppens naturliga funktioner. En viktminskning med extraktet kan upplevas olika från person till person. Vissa kommer att finna att de förlorar i vikt utan att behöva göra stora förändringar i sin livsstil medan andra får införa mer träning och äta nyttigare. Om du är en av dem så håll ut, det gäller bara att hålla motivationen uppe.

Koffeinet ger dig mer energi och förbättrar humöret vilket kan öka din motivation att träna och hålla dig aktiv och klorogensyran kan hjälpa kroppen att bryta ner sockret som finns i den mat du äter innan det omvandlas till fett och ökar din vikt. Då sockret istället omvandlas till energi kan tillskottet hjälpa dig att orka mer både under under dagen och under din träning.

Viktminskning är en av fördelarna med grönt kaffe och det kräver också att du är motiverad att gå ner i vikt för att nå bäst resultat. Det är inte tillräckligt att du bara byter ut ditt morgonkaffe mot gröna kaffebönor och lutar dig tillbaka och hoppas att kroppen gör resten. Som med alla andra typer av kosttillskott krävs det att du ser till att vara fysiskt aktiv och äter en hälsosam och balanserad kost. Tillskottet bör ses som ett komplement till din kost som kan hjälpa dig att nå ännu bättre resultat och samtidigt ge din kropp en välbehövlig energiboost för att hålla motivationen uppe.

Fördröjning av åldrandet

En av de mest avgörande faktorerna för populariteten av Green Coffee är dess egenskap att motverka åldrandet. Det som leder till detta är delvis den höga nivån av polyfenol som finns i Grönt kaffe extrakt är rikligt med antioxidanter samt har en kraftfull förmåga att bekämpa fria radikaler i kroppen vilket kan motverka kroppens åldrandeprocess på cellnivå så att du kan känna dig ung längre. Grönt kaffe är också känt för att effektivt kunna minska magsmärtor och migrän då det kan ha en smärtstillande och lugnande effekt på kroppen. Man har också funnit att grönt kaffe kan minska risken för bröstcancer och förstoppning.

Biverkningar

kan man ga ner i vikt med gront kaffe

Eftersom Green Coffee är en 100 % naturlig produkt är det väldigt ovanligt med biverkningar. Biverkningar kan dock uppkomma om grönt kaffe används i överskott därför är det alltid rekommenderat att följa instruktionerna och inte överdosera när du tar ett Superfoods för ökad fettförbränning. Grönt kaffe rekommenderas inte att användas av gravida kvinnor då det innehåller koffein.

Var kan jag köpa gröna kaffebönor?

Rena gröna kaffebönor och kosttillskott med extrakt från grönt kaffe finns i hälsokostbutiker och på Internet. Det är olika från person till person om du föredrar att brygga kaffe på de gröna bönorna och dricka det eller om du hellre ta tillskottet i kapselform i samband med en måltid.

Här på WeightWorld säljer vi våra egna produkter innehållande 100% rent Green Coffee Pure. Denna produkt är ett högkoncentrerat extrakt där varje kapsel innehåller 5000 mg gröna kaffebönor. Vill du gå ner i vikt och behöver lite hjälp på vägen kan ett kosttillskott vara lösningen. Med denna produkt behöver du bara ta en kapsel 3 gånger dagligen i samband med måltid. Det rekommenderas att du följer en hälsosam och balanserad kost för att uppnå bästa resultat. Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

kan man ga ner i vikt med gront kaffe

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med