• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad är fördelarna med Grönt kaffe?

Gröna kaffebönor innehåller en hög nivå med antioxidant som kan hjälpa kroppen neutralisera de skadliga fria radikalerna. Det har visat sig att klorogensyra i grönt kaffebönor har en blodtryckssänkande effekt och kan leda till ökat normalt blodtryck.

Kaffe är en av de mest populära drycker i världen och det finns caféer belägna över hela Sverige så som resten av världen.Kaffe har tidigare vart ansett kunna orsaka hälsoproblem eller risker förknippade med kaffedrickande men under det senaste decenniet har det visat sig att bönorna innehåller betydligt mer fördelar än nackdelar. Det finns ett stort antal hälsofördelar som är förknippade med kaffedrickande så som as en minskad risk för utbrytning av typ II diabetes och Parkinsons. Kaffe är även känt för att ha antidepressiva effekter och skydda mot hjärtsjukdomar samt verka förebyggande mot flera olika typer av cancer. Vi på Weightworld erbjuder Rent Grönt kaffe och flera fördelaktiga kombierbjudanden med våra Green coffe products

Hur fungerar Grönt Kaffe?

Gröna kaffebönor är bönor som inte har rostats. Då klorogensyran inte elimineras vid rostningen bevaras ett flertal hälsofördelar kvar i bönorna vilket gör det lättare att nå dina viktminskningsmål.

Gröna kaffebönor innehåller mer koffein än rostade kaffebönor som inte alls är lika näringsrika. Klorogensyra försvinner när färska kaffebönorna rostas dessa är inte tillgängliga i kaffedrycker. Koffeininnehållet är lägre än i en espresso men koffeinet absorberas långsammare och tas upp mer gradvis av kroppen. Därför orsakar regelbundet intag av Grönt kaffe högre nivåer av energi.

Klorogensyra är kända för sina egenskaper för viktminskning. Syran i de gröna kaffebönorna balanserar blodsockernivån genom att hämma frisättningen av glukos. Dessutom ökar klorogensyran produktionen hos levern som bränner mer fett vilket kan leda till en märkbar viktminskning.

Förbättrat Humör och prestationsförmåga

Koffeinet som finns i Grönt kaffe har en bevisad positiv effekt på humör och hjärnaktivitet. Koffein kan förbättra prestation, vaksamhet, minne, uppmärksamhet, fokus, utmattningshållfasthet och andra faktorer av kognitiv förmåga. Man har funnit att det optimala intaget av grönt kaffe är mellan 400-500 milligram per dag.

Förmåner från Antioxidanter

Gröna kaffebönor innehåller en stor mängd antioxidanter dessa minskar mängden av skadliga fria radikaler i kroppen. Denna förebyggande funktion håller dig friskare och hälsosammare.

Minska högt blodtryck

De klororganiska syrorna i extraktet är kända för att även minska blodtrycket.

Medan traditionell svart kaffe glass är gjort av rostade kaffebönor är gröna kaffedrycker baserat på de orostade eller "gröna" kaffebönorna. Gröna kaffebönor har många hälsofördelar. De viktigaste komponenterna i råkaffe är koffein och klorogensyra. Klorogensyra är en typ av antioxidant som uppvisat flera typer av fördelaktiga egenskaper.

Viktminskning

Ett dagligt tillskott av ett extrakt framställt från gröna kaffebönor har egenskaper och kan reducerat kroppsvikt samt fettsammansättning i levern. Vi rekommenderar att kombinera Grönt kaffeextrakt med en utrensande detoxkur och vårt kombinationspaket med Green Coffee och Digestive Science® Intensiv rensning tarmrensning som innehåller allt du behöver för att nå det ultimata resultatet med din viktminskning.

Hur beställer jag Grönt kaffe?

Det är mycket enkelt att köpa Grönt kaffe. Lägg varan i kundvagnen och klicka dig vidare till kassan när du är klar med din shopping på vår webbplats. Välj sedan önskad leveransmetod och betala för ordern. Om du har några frågor om Grönt kaffe, våra tjänster eller andra produkter är du välkommen att kontakta våran kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.