måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Ekologiska Moringa kapslar

1112 mg 120 Kapslar | Rent, Naturligt & Uppfriskande tillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Moringa teblad som härstammar från Himalaya har många fantastiska egenskaper som du kan njuta av i form av 100% Ekologiska Moringa kapslar. De otroligt höga nivåerna och det mångsidiga innehållet av vitaminer och mineraler i moringa har gjort det till ett populärt superfood - men det finns även andra egenskaper som gör växten exceptionell. Dessa moringa kapslar är nämligen fullpackade med föreningar och näringsämnen som anses ha en skyddande och återställande effekt och syftar till att friska upp och återuppliva kroppen helt naturligt.

 • Skyddar och återställer inifrån
 • Marknadsledande styrka på 1112mg per dag
 • Berikad med vitamin B6
 • Innehåller kalcium, fosfor & järn
 • Innehåller inte vete, laktos eller konserveringsmedel
 • Två 100% ekologiska kapslar per dag
 • Vegansk
 • GMP
 • Glutenfri
 • Mjölkfri
22.79
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vitalitet & Välmående

En hektisk livsstil leder allt oftare till att vi exponeras för skadliga föroreningar, som kan resultera i en ökad produktion av fria radikaler. Även om ett begränsat antal fria radikaler kan vara nyttigt, är en stor mängd överväldigande för kroppen, vilket kan hämma den naturliga reparationsprocessen och ge upphov till ett matt och åldrande utseende, med platt, livlöst hår och lägre energinivåer. På grund av detta har naturliga kosttillskott som syftar till att skydda och återuppliva, boosta vitaliteten och återställa den naturliga glöden och utstrålningen inifrån, blivit populära bland miljontals människor runt om i världen.

‘Mirakelväxten’ moringa

Moringablad har plockats vid foten av Himalaya i åratal, innan de började användas i antika Indien, Egypten, Grekland och Romarriket för kosmetiska och näringsgivande ändamål. Eftersom alla växtens delar kan användas för olika områden kallas den ofta för ett mirakelträd. På senare tid har detaljerad vetenskaplig forskning lett till regelbundna globala konferenser om växten, som har blivit en oerhört populär ingrediens i många kosttillskott samt hud- och hårvårdsprodukter. Dessa kraftfulla blad är redo att utforskas!

Vilka fördelar kan moringa ha för din kropp?

Moringa har använts av lokala samhällen sedan urminnes tider - och nu börjar resten av världen uppmärksamma växten! Det görs allt mer vetenskaplig forskning om moringa, särskilt gällande växtens effekt mot fria radikaler och koppling till ett naturligt skydd för olika kroppsvävnader, inklusive lever, njurar, hjärta och lungor. Den anses även kunna ha ett samband till hanteringen av onyttigt fett och skadliga sockernivåer på grund av dess renande och vätskedrivande effekt, som även kan ha fördelar för en välmående och strålande hud. Att komplettera din diet med ett kosttillskott med moringablad kan ha en uppfriskande effekt både för ditt inre och ditt yttre.

 • Polyfenoler
 • C-vitamin
 • Vitamin B6
 • D-vitamin
 • Mineraler
 • Fria radikaler
 • Sockernivåer
 • Levervärden
 • Hjärnfunktioner
 • Kolesterol

Vitaminer & mineraler i 100% Ekologisk Moringa

Moringa har inte bara många skyddande egenskaper, utan innehåller även mängder av viktiga näringsämnen. Som du kan se i tabellen, innehåller 100% Ekologisk Moringa oerhört höga nivåer av många vitaminer och mineraler - samt 18 av alla 20 aminosyror, varav alla de nio essentiella ingår. Kosttillskottet innehåller även magnesium, vitamin D och B3, ß-karoten, fosfor och flavonoider. Tillsammans kan dessa ämnen ha fantastiska fördelar för att återställa ditt välbefinnande och din vitalitet.

WeightWorld 100% Ekologiska Moringa kapslar

Med detta kosttillskott kan du upprätthålla ditt vitamin- och mineralintag och njuta av moringa bladens skyddande och återställande egenskaper. Den kraftfulla dagliga dosen på 1112mg naturligt moringaextrakt innehåller en optimal mängd för dagligt intag. Dessa kapslar är lättsvalda och absorberas fort, så att du snabbt och enkelt kan njuta av dem även om du har en hektisk livsstil. Ta bara en kapsel två gånger per dag för en uppfriskande effekt. För maximal nytta av produkten rekommenderar vi en regelbunden användning i minst tre månader och att du investerar i långsiktig användning. Ekologiska Moringa kapslar passar utmärkt för aktiva träningsentusiaster, personer med en hektisk vardag samt alla andra som vill underhålla sin kropps kapacitet varje dag.

Ingredienser:

Aktiva ingredienser: 100% ekologisk moringa (1100mg), vitamin B6 (som pyridoxin hcl) | 12 mg

Kapselskal: Vegetarisk cellulosa.

Råd

100% Ekologiska Moringa kapslar innehåller endast två aktiva ingredienser. De innehåller inte några kemikalier eller tillsatsämnen. De är lämpliga för veganer, vegetarianer och personer med vete-, laktos- och glutenintolerans. Vi rekommenderar dock alltid att du kollar igenom ingredienserna före du börjar använda ett nytt kosttillskott om du har allergier. Rådfråga en läkare före användning om du tar någon medicin, är gravid eller ammar. Detta tillskott är ej avsett för barn under 18 år.

Läs mer
Ekologiska Moringa kapslar 1112 mg 120 Kapslar | Rent, Naturligt & Uppfriskande tillskott

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

gott och hjälper kroppen att bli frisk

I Irena N
Verifierat Köp

Jag måste vänta några veckor för att bedöma den produkten. Tills idag har jag inte märkt någon verkan.

A Alicja W
Verifierat Köp

Den förbättrar dagen

C Cornelia V
Verifierat Köp

Väldigt bra produkt med hög kvalité.

F Farman
Verifierat Köp

Har ätit en burk nu och tycker jag har fått mycket mer energi mot jag hade innan. Jag hoppas det är tabletterna som gjort detta. Kommer fortsätta med dem.

U Ulla
Verifierat Köp

Påverkar kondition och styrka.Rekommenderar säkert!

H Hanna
Verifierat Köp

Mycket nöjda med produkten, efter att jag har läst massor om moringa efter att ha hört talas om detta tillskott av bekanta så bestämde jag mig för att testa det. Det ger en ökad energi på bara några dagar, precis vad jag behövde. kommer definitivt att beställa mer!

A Ann-Kristina Petersen
Verifierat Köp

Älskar Moringa. Bra och näringsrikt tillskott!

T Tilda
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra produkt.

A Adelina, Söderköping
Verifierat Köp

Jag bestämde mig för att prova Moringa för en månad sedan. Två veckor gick och jag började märka att jag hade mycket mer energi. Då min make fick influensa så klararade jag mig helt utan symptom. Jag fick inte ens ens snuva, jag som annars alltid blir sjuk lätt. Nu har min man också börjat med Moringa och jag beställde två paket till idag från er.

B Britt Moberg
Verifierat Köp

Detta tillägg ger inte bara massvis av näring det hjälper också min mage att må bättre. Efter att ha tagit det i 2-3 dagar känner jag att min kropp mår bättre och jag är piggare - inte bara sinnet utan även i kroppen..!!

D Douglas Lundberg
Verifierat Köp

Jag köpte moringa då jag har märkte en stor skillnad på min syster och hennes man efter att de började använda denna produkt. Min systers man var alltid förkyld, antingen av allergier eller influensa. Min syster hade var också förkyld mycket ofta. Efter att de började använda denna produkt har de inte vart förkylda en enda gång och min syster och hennes man verkar piggare än någonsin. Jag har bara tagit det under en kort tid nu men jag känner att jag fått mer energi och är mycket piggare. Jag rekommenderar det då det absolut är värt ett försök.

B Bodil D
Verifierat Köp

Riktigt bra tillskott, leveransen var också betydligt snabbare än den beräknade leveranstiden!!

L Linnéa Jansson
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter