• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Fördelar och nackdelar med Body wraps

Den nya hälsotrenden bodywraps är äntligen i Sverige! Är kroppsinpackningar bara en övergående trend, eller är de här för att stanna ett tag? Är de alla om fördelarna eller är de fulla av nackdelar som du har missat? Vi är här för att ge dig direkt fakta och information om fördelar så väl som nackdelar med body wraps!

Kroppsinpackningar erbjuds på många span och finns även som exklusiva hemma wraps som ett sätt att rena kroppen inifrån och ut. Kroppsinpackningar har flera fördelar och nackdelar som kan vara bra att vara medvetna om ifall du överväger att göra en renande kroppsinpackning med body wrap.

Fördelar

 • Enkelhet

  Det bästa med kroppsinpackningar är att de är lätta att göra. Efter att du har applicerat din Body Wrap hemma kan du slappna av och ta det lugnt i undefär en timme. De enda du behöver göra under inpackningen är att ligga tätt insvept i naturliga örter och mineraler och slappna av tills sessionen avslutas och du kan märka ytterligare fördelar.

 • Hälsofördelar

  Det finns ett flertal hälsofördelar med att göra en body wrap. Inte nog med att body wraps tar bort överflödigt vatten från kroppen så kan de även hjälpa till att minska dina mått och vikt. Bodywraps de bidrar dessutom till att hjälpa kroppen bli av med gifter och avfall. Med precis rätt kombination av örter, eteriska oljor, och lera kommer din kropp naturligt avgifta sig själv genom hudens porer. Dessutom kommer din hud att börja se och känna mjukare, lenare och fastare. Kroppsinpackningar är en bra metod för att minska stress och body wraps kan dessutom verka lugnande och därmed hjälpa till att sänka ditt blodtryck.

 • Detoxa din kropp

  En annan huvudanledning till varför människor älskar kroppsinpackningar beror på att de kan rena och detoxa din kropp. När huden är insvept tätt av plastfolie kan det orsakar att din hud att svettas mer och den speciella oljan kommer då dra ut gifter och slaggprodukter som har lagrats i kroppen. Svett är kroppens naturliga sätt att frigöra gifter och dessutom är leran i din body wrap utformad för att rena kroppens celler från avfall och gifter.

 • Hjälper dig minska i mått

  Det är många som undrar hur Body Wrap kan hjälpa dig att minska i mått. Kroppsinpackningar har visat sig hjälpa kunderna att förlora centimetrar och minska i mått runt det behandlade området. Det finns många före och efter bilder som visar människor som har förlorat många centimetrar runt i midjan efter sin wrapbehandlingar. För maximalt resultat rekommenderar vi att använda en inpackning per vecka under den första månaden. Därför kommer våra förpackningar från Body Boutique antingen i 4 eller 10-pack för att du ska få ut maximalt av din kroppsinpackning.

 • Permanenta resultat

  Med rätt kost, motion och konditionsträning kan du få en en slank och fast kropp. När du använder kroppsinpackningar kombinerat med detta kommer detta att hjälpa dig definiera dina muskler och detta resulterar ofta i en ändring som består.

Nackdelar

 • Dyra spa-behandlingar

  Om du gör en kroppsinpackning på en professionell spa kan kostnaden för en behandling vara allt från 900 till 1200kr. Och det rekommenderas att genomföras mer än en behandling för att uppnå ett maximalt resultat.

  Om du gör en inpackning hemma med Body Boutique body wrap deluxe får du behandlingarna från 90kr per inpackning. Body wrap kroppsinpackningar som Body Boutique är definitivt ett mer prisvärt sätt att betala för en smalare kropp helt naturligt utan kirurgi eller några bantningspiller.

 • Minskar dina mått men bränner inte fett

  Body Wraps kan göra att du minskar i mått och får en fastare kropp men de kan inte göra att du förbränner fett. När din body wrap appliceras så används de i kombination med en speciell lera som drar ut gifter och slaggprodukter ur kroppen. Så när du minskar i centimetrar är det inte fett som kroppen gör sig av med. Det enda sättet att effektivt förlora fett är genom regelbunden träning och hälsosam kost.

  Resultaten kan vara korta om du inte använder produkten på rätt sätt, följ därför instruktionerna noga. När du använder body wrap kommer du märka en direkt och effektiv minskning av dina mått. Men om du inte använder wraps i kombination med en hälsosam kost och regelbunden motion så kommer dina resultat inte hålla för alltid. Det är viktigt att ta hand om sin kropp för att få en maximal effekt och hållbarhet av din viktminskning med body wrap.