• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Kan body wrap hjälpa mig minska mina mått?

Det är många som undrar om en inpackning kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt och En Body Wrap behandling är en mycket avslappnande upplevelse. Dina ben, armar, nacke och/eller mage blir insvept i lindor som är indränkta i renande lera som kan innehålla en blandning av aloe, alger, oljor, mineraler och andra naturliga ingredienser.

Om du aldrig har använt en inpackning för att minska dina mått kan du vara säker på att kroppsinpackningar är ett bra sätt att minska dina mått snabbt och naturligt. Body Wrap kroppsinpackning kan avgifta din kropp och hjälpa dig minska i mått. Dessa inpackningar är perfekta att använda inför att evenemang som du vill vara extra slimmad och smal inför!

Fördelar med bodywrap

Genom att använda kroppsinpackningar att förlora i mått kan du du kan också tona, återuppliva och strama åt din hud. Bodywrap kroppsinpackningar avlägsna överflödet vatten från kroppen och de kan få dig att förlora flera centimetrar direkt. Kroppsinpackningar kan dessutom minska uppkomsten av celluliter. Det finns många typer av fördelar med wraps bland annat kan de hjälpa till med:

 • Viktminskning och minska kroppsmåtten
 • Detoxa och rena kroppen
 • Behandla celluliter och rena huden
 • Avslappnande, avstressande och lugnande

Hur fungerar en kroppsinpackning?

Varje kroppsinpackning innehåller sin egen unika kombination av ingredienser. Om du behandlas med en body wrap med syftet att förlora centimetrar och midjemått så kommer kroppen att dra åt sig överflödigt vatten från huden och kroppen.

När du gör en wrap med syftet att minska i mått efter din kroppsinpackning är det rekommenderat att du börjar med att mäta dina mått runt det område du vill behandla. Mät till exempel låren och midja innan och efter behandlingen så att du kan se dina resultat snabbt och effektivt.

Det finns olika typer av body wraps. Vissa behandlingar innebär att du sveps in i varma lakan eller plast medan andra använder en speciellt utformad lera som absorberas i bandade och lindas runt kroppen. Dessa behandlingar har ofta visat sig ha störst effekt och den speciella leran renar även kroppen från slaggprodukter och gifter.

Hur fungerar ingredienserna i din body wrap?

Ingredienserna i leran som används i din body wrap föryngra huden och renar kroppen genom avgiftning. Människor beskriver kroppsinpackningar som djupt avslappnande, avstressande detox för att avgifta kroppen samtidigt som de skapar en varm lugnande känsla.

Kan jag minska mina mått med Body Wraps?

En av de största fördelarna med kroppsinpackningar är deras förmåga att hjälpa dig minska dina mått och tappa vikt snabbt. Detta är särskilt användbart när du behöver förlora lite extra i vikt för att passa in i en klänning eller ett par tighta jeans med kort varsel.

Otroligt nog kan kroppsinpackningar få dig att förlora några centimetrar direkt efter behandlingen och du kan se och känna resultatet omedelbart. Använd ett måttband för att kontrollera hur mycket du förlorat. I paketet med Body Boutique Wrap deluxe ingår alltid ett måttband och flera inpackningar där du själv kan se resultatet av din wrap.

Om du inte har mycket tid att förändra både kost och motion för att snabbt gå ner i vikt för ett speciellt tillfälle så bör du prova Body Wraps. Med denna effektiva kroppsinpackning kan du själv se hur snabbt du kan förlora centimetrar och forma din kropp.

Vissa kvinnor och män förlorar flera centimetrar efter sin första behandling, och du kan upprepa behandlingar för att fortsätta effekterna ytterligare.

Bantning kroppsinpackningar är inte en ersättning för kost och motion, men de är ett bra sätt gå ner i vikt och inches snabbt om du behöver titta mer slimmad för ett kommande bröllop, dans eller annan speciell händelse. Regelbundna wrapbehandlingar kommer också att bidra till att avgifta dig och hålla dig frisk.

När du påbörjar en kroppsinpackning bör du undvika skräpmat, läsk, alkohol, rökning och annat som innehåller gifter eller onaturliga kemikalier i flera dagar för att få maximal effekt av din kroppsinpackning.