Kan body wrap hjälpa mig minska mina mått?

Det är många som undrar om en inpackning kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt och en Body Wrap behandling är en mycket avslappnande upplevelse. Dina ben, armar, nacke och/eller mage blir insvept i lindor som är indränkta i renande lera som kan innehålla en blandning av aloe, alger, oljor, mineraler och andra naturliga ingredienser. Helt enkelt många fantastiska saker som din kropp verkligen kommer älska att få ha nära sig!

Idag finns det en rad olika slags behandlingar av body wraps du kan njuta av, tänk dock på att en body wrap endast ger snabba resultat, men tyvärr inte permanenta. Det är dock därför body wraps kan vara så passande inför större fester, evenemang eller bröllop. Att ta sig iväg till ett spa kan vara ett perfekt ställe för en möhippa faktiskt.

Om du aldrig har använt en inpackning för att minska dina mått kanske du undrar om kroppsinpackningar är ett bra sätt att minska dina mått snabbt och naturligt. Body Wrap kroppsinpackning kan avgifta din kropp, men samtidigt hjälpa dig att minska i mått. Dessa inpackningar kan vara perfekta att använda inför evenemang eller fester, speciellt om du vill vara extra slimmad och smal inför dem! Läs vidare för att få svar på dina frågor om att använda bodywraps för att minska dina mått och gå ner i vikt.

Fördelar med bodywrap

Genom att använda kroppsinpackningar för att förlora centimeter runt din kropp, så kan du också tona, återuppliva och strama åt din hud med dessa inpackningar. Det är dessutom väldigt avslappnande att ta emot en behandling på detta vis.

Bodywrap kroppsinpackningar hjälper till att avlägsna överflödigt vatten från kroppen och de kan få dig att förlora flera centimetrar direkt. Det kan alltså vara ett snabbt sätt för dig som vill slimma din kropp. Kroppsinpackningar kan dessutom minska uppkomsten av celluliter. Det finns många typer av fördelar med wraps och bland annat vad de kan hjälpa till med:

  • Kan leda till viktminskning och minska kroppsmåtten
  • Används för att detoxa och rena kroppen
  • Verkar för att behandla celluliter och rena huden
  • Avslappnande, avstressande och lugnande

När du tar del av en wrap behandling så kan det hjälpa dig att ta bort både celluliter och slimma din kropp. Dock är det viktigt att tänka på att om du vill uppnå ett resultat som håller länge måste det kombineras med en hälsosam kost och regelbunden motion.

Det kan dock givetvis vara perfekt att blanda både bra kost, träning och spabehandlingar då och då. En body wrap behandling gör inte bara din kropp slimmad och mjuk, det är dessutom en väldigt härlig och avslappnad upplevelse som gör så att alla dina muskler slappnar av.

Hur fungerar en kroppsinpackning?

Varje kroppsinpackning innehåller sin egen unika kombination av ingredienser. Om du behandlas med en body wrap med syftet att förlora centimetrar och midjemått så kommer kroppen att dra åt sig överflödigt vatten från huden och kroppen.

När du gör en wrap med syftet att minska i mått efter din kroppsinpackning är det rekommenderat att du börjar med att mäta dina mått runt det område du vill behandla. Mät till exempel låren och midja innan och efter behandlingen så att du kan se dina resultat snabbt och effektivt. Detta kommer hjälpa dig så att du enkelt kan se den stora förändringen efter användningen, men det kan också vara roligt att dela med sig med vänner och familj.

Det finns olika typer av body wraps. Vissa behandlingar innebär att du sveps in i varma lakan eller plast medan andra använder en speciellt utformad lera som absorberas i bandade och lindas runt kroppen. Det blir helt enkelt som en detox för hela din kropp. Dessa behandlingar har visat sig ha stora effekter men kan vara dyra att utföra då de oftast måste göras på ett spa med hjälp. Du kan istället testa att göra en kroppsinpackning hemma.

Oavsett vad för slags behandling du bestämmer dig för att ta, se till att inte göra dessa behandlingar allt för ofta. Kroppen svettas och hamnar i rätt höga temperaturer, speciellt då både svett och lera samlas mellan bandagen. Därför är det också viktigt att tänka på sin hälsa, så den träning man annars gör samt det man äter spelar också stor roll på hur kroppen ser ut och hur man mår.

Hur fungerar ingredienserna i din body wrap?

Ingredienserna i leran som används i din body wrap kan föryngra huden och den renar kroppen genom avgiftning. Människor beskriver kroppsinpackningar som djupt avslappnande, avstressande detox för att avgifta kroppen samtidigt som de skapar en varm lugnande känsla.

Det som sker är att det appliceras ett skikt av lera på huden, därefter lindas bandage över leran och denna kommer ligga på din hud under antingen en kortare eller en längre period. Det som sker är att leran tillsammans med bandaget orsakar svettning och leran hjälper till att återfukta huden, inte bara genom att smala ned och tona kroppen men också genom att hydrera och gör huden fast. Det är också väldigt avslappnande och det lugnar ned musklerna.

Att använda sig utav en bodywrap behandling kan alltså också vara väldigt avslappnande, då lera kan lindra trötta och värkande leder, lindra inflammation eller bidra till att "spola ut toxiner" genom svettning. Behöver du komma ifrån jobbet eller ditt rutinmässiga schema, så är det alltså toppen att ta emot en wrap behandling. Det kan dessutom vara väldigt skönt att använda sig utav en body wrap hemma för att få lite egen tid.

Kan jag minska mina mått med Body Wraps?

kan body wrap hjalpa mig minska mina matt

En av de största fördelarna med kroppsinpackningar kan vara deras förmåga att hjälpa dig minska dina mått och tappa vikt snabbt. Detta är särskilt användbart när du behöver förlora lite extra i vikt för att passa in i en klänning eller ett par tighta jeans med kort varsel.

Otroligt nog kan kroppsinpackningar få dig att förlora några centimetrar direkt efter behandlingen och du kan se och känna resultatet omedelbart. Använd ett måttband för att kontrollera hur mycket du förlorat. I paketet med Body Boutique Wrap deluxe ingår alltid ett måttband och flera inpackningar där du själv kan se resultatet av din wrap.

Om du inte har mycket tid att förändra både kost och motion för att snabbt gå ner i vikt för ett speciellt tillfälle så bör du prova Body Wraps. Med denna effektiva kroppsinpackning kan du själv se hur snabbt du kan förlora centimetrar och forma din kropp.

Vissa kvinnor och män förlorar flera centimetrar efter sin första behandling, och du kan upprepa behandlingar för att fortsätta effekterna ytterligare.

Bantning kroppsinpackningar är inte en ersättning för kost och motion, men de är ett bra sätt gå ner i vikt och inches snabbt om du behöver titta mer slimmad för ett kommande bröllop, dans eller annan speciell händelse. Regelbundna wrap behandlingar kommer också att bidra till att avgifta dig och hålla dig frisk från toxiner och gifter som samlas i kroppen.

När du påbörjar en kroppsinpackning bör du undvika skräpmat, läsk, alkohol, rökning och annat som innehåller gifter eller onaturliga kemikalier i flera dagar för att få maximal effekt av din kroppsinpackning. Detta är något som du alltid bör göra om du ska göra någon slags detox, oavsett vad för slags behandling det är för kroppen.

Andra intressanta artiklar

Dela med