GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Allt du behöver veta om att göra Body Wraps hemma

Body Wraps är en effektiv skönhetsbehandling som du kan göra hemma i lugn och ro. Body Wraps, också kallat kroppsinpackningar, fokuserar på specifika delar av kroppen där fettansamlingarna finns genom att tränga in och lösa upp fettet. Områden som mage, ben, rumpa, höfter och armar är perfekta ställen att använda body wraps på för att minska i mått och samtidigt få en otroligt mjuk och len hud.

kroppsinpackning bodywrap

Vad kan jag förvänta mig av Body Wraps?

Denna behandling är i grunden en detoxbehandling med body wrap hemma med syftet att bli av med gifter från kroppen. Kroppsinpackning med body wrap hemma är enkelt, avslappnande och effektfullt. Under behandlingen sveper du in din kropp i speciellt framtagna kroppslindor för body wrap hemma. En kroppsinpackning med bodywrap är att helt avslappnande, återfuktande, avgiftande och kan samtidigt motverka celluliter och minska överflödigt kroppsfett. Efter din behandling med Eco Masters Fango Body Wrap Kit (500g Clay Powder + 2 Bandages) kommer din hud sannolikt kännas mjuk och smidig och komplett utrensad. Några av fördelarna många märkt av vid användning är följande:

kroppsinpackning bodywrap
 • Kan strama åt huden runt mage, höfter, låt och överarmar
 • Används för att avgifta din kropp
 • Kan förbättrea muskeldefinitionen på kroppen
 • Kan synbart minska celluliter
 • Kan hjälpa till att öka viktminskningen och få igång ämnesomsättningen
 • Kan strama åt slappa magar och minska din midja
 • Kan återfukta torr eller sprucken hud
 • Kan minska stress och öka avslappning

Hur gör jag en behandling med body wrap hemma?

Det är enkelt, snabbt och effektfullt att göra en kroppsinpackning med bodywrap. Följ bara dessa enkla instruktioner för att lyckas med din body wrap hemma.

 1. Förberedelse

  Packa de två bandagen ur förpackningen med Body Wraps och ta bort klämmorna. Rulla upp bandagen och lägg dem i en värmetålig skål för att börja din behandling med body wrap hemma.

  Koka och tillsätt tillräckligt med varmt vatten till behållaren för att täcka bandagen. Öppna en påse med Wrap Factors detoxande lera och töm innehållet tillsammans med vattnet och två bandage. Rör lätt om i leran och låt bandagen från Body Wraps dra åt sig leran under minst 30 minuter.

 2. Mätning

  Använd det medföljande måttbandet och mät runt det området du tänker behandla med Body Wraps. Markera måtten på måttbandet. Detta är ett viktigt steg under din behandling med body wrap hemma så att du kan få en korrekt uppfattning om resultaten av Body Wraps.

 3. Inpackning

  Efter att lindorna har vart blötlagda i Wrap Factors detoxande lera i 30 minuter kan du testa temperaturen i vattnet. kroppsinpackning med bodywrap.

  Vattnet ska inte koka men det bör vara varmt när du påbörjar din kroppsinpackning med bodywrap. Var noga med att inte bränna dig och vara medveten om att Body Wraps bandagen kan behålla en stor mängd värme även efter 30 minuter. Vid behov kan du fylla på med varmt eller kallt vatten så att du inte bränner dig.

  Vrid försiktigt ut överflödigt vatten ur bandagen och påbörja din kroppsinpackning med bodywrap. Linda bandaget runt det område som du vill behandla vid body wrap hemma. Linda alltid från den lägsta punkten av kroppen och uppåt. Se till att kroppen är ordentligt inslagen men linda inte så hårt så att blodcirkulationen hindras.

  Täck därefter det valda området med punkterad plastfolie och/eller en handduk. Det är viktigt att behålla så mycket värme som möjligt under processen för att säkerställa bandage att bandaget hålls varmt. Se till att huden fortfarande kan andas och det är därför viktigt att punktera plastfolien under din body wrap hemma.

  Låt lindorna från Body Wraps verka under i sextio minuter. Vi föreslår att du bär en morgonrock och slappnar av under din body wrap hemma.

 4. Uppackning

  Packa upp bandaget och gnugga in eventuellt överskott av lera i huden. Det finns ingen anledning att duscha utan låt huden absorbera inpackningen. Leran från din kroppsinpackning med bodywrap förblir i huden i tre till fyra dagar efter din Body wrap och inpackningen kommer automatiskt rena huden inifrån från gifter och avfall.

  Efteråt rekommenderar vi att du mäter det behandlade området och se till att bandet är i samma position som när du började med din body wrap hemma. Jämför dina mått med dem som noterades innan din behandling med Body Wraps och se hur mycket många centimetrar du minskat.

 5. Efterbehandling

  Vi rekommenderar att du under de efterföljande 3-4 dagarna efter din kroppsinpackning med bodywrap dricker minst två till fyra liter vatten om dagen.

  Ju mer vatten du dricker desto mer gifter kan du bli av med under body wrap hemma. Denna process kan fortsätta i flera dagar och processen kan även underlättas genom att bada i ljummet vatten.

  Body Wraps bandagen bör handtvättas efter användning är återanvändbara. Bandage kan användas under obestämd tid och behöver bara bytas när elasticiteten har försvunnit.

  Body Wraps är kända för att tränga djupt in i huden och dra ut gifter som samlats i huden vävnader. När gifterna dragits ut kan havsleran komprimera hudvävnaden och därmed göra din hud fastare och din kropp mjukare. Våra Body Wraps fungerar också som utrensande detoxbehandlingar och tar bort gamla döda hudceller och lämnar huden mjuk och silkeslen.

Vad är skillnaden mellan Body Wraps för kvinnor och Body Wraps för män?

kroppsinpackning bodywrap

Leran som ingår i båda paketen för body wrap hemma är densamma. Därför kan även män använda Eco Masters Fango Body Wrap Kit lika väl som kvinnor kan.

Hur många gånger per vecka kan jag använda Body Wraps?

Vi rekommenderar våra kunder att inte göra en inpackning med body wrap hemma på samma område mer än en gång per vecka.

Hur länge ska jag vänta mellan två Body Wraps behandlingar?

För att få maximal effekt rekommenderar vi att du gör 4 kompletta Body Wraps kroppsinpackningar under åtta veckor och därefter upprepar en behandling per månad.

Andra intressanta artiklar