GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

BCAA

180 tabletter | Muskelbyggande tillskott

 • Köp 1 189Kr
 • Köp 2 360Kr 378Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 510Kr 567Kr Du sparar 10%

Point Icon Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • BCAA-tilskott utformad för att stödja muskeluppbyggnad
 • Naturlig proteinkälla med tre essentiella aminosyror
 • Med B6 för minskad trötthet
 • Ta två tabletter om dagen, tillräckligt i 3 månader
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • VEGETARIANSK
 • GMOFRI

Vad är BCAA?

BCAA kallas grenade aminosyror på svenska och är mikrocellulära komponenter som bildar proteiner i vår kropp. BCAA hör till de mest populära kosttillskotten för dem som vill bygga muskler, eftersom de innehåller rikligt med aminosyror. Inne i kroppen används de för att skapa muskelprotein, det byggmaterial som vår kropp behöver för att bygga och reparera muskler.

Vi behöver BCAA

Det finns 20 olika BCAA och åtta av dem är essentiella, vilket innebär att vår kropp inte producerar dem på egen hand, utan det enda sättet att få dem är genom vår kost eller kosttillskott med aminosyror. BCAA & B6 innehåller tre av dessa åtta essentiella aminosyror.

Tre orsaker till att man bör ta BCAA tillskott

3 av de 8 essentiella

En orsak till att BCAA fungerar så bra som ett träningstillskott, är att det innehåller tre essentiella aminosyror (Leucin, Isoleucin och Valin). Alla dessa tre anses vara bland de bästa aminosyrorna för att fokusera på att göra förändringar i kroppsbyggnaden. De förekommer naturligt i högkvalitativa proteinrika källor, såsom magert rött kött och lax.

Bygger muskler

BCAA är en formel som har anpassats för att komplettera processen som bygger och tonar musklerna i kroppen. Aminosyror är byggstenarna som din kropp använder för muskeltillväxt och reparation, och BCAA & B6 fungerar i enhet med dem. Ett högre dagligt intag av dessa ämnen ger din kropp mer byggmaterial att använda för daglig uppbyggnad av dina muskler.

Motverka trötthet

Förutom ett kraftfullt aminosyrakomplex innehåller detta tillskott även en rik mängd vitamin B6. Detta vitamin har en mängd användbara fördelar i kroppen. Det är mest känt för att bidra till minskad trötthet, och det har även en gynnsam effekt på proteinomsättningen, vilket gör det till ett utmärkt tillskott för dig som försöker hålla dig alert, träna och ha en allmänt hälsosam livsstil.

Ingredienser

BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-Valine, L-isoleucin), Vitamin B6 (som pyridoxin HCL), Vitamin B12 (som Metylkobalamin), Klumpskyddsmedel: Magnesiumstearat och kiseldioxid, Sammanslagningensmedel: Mikrokristallincellulosa (MCC) och Dicalciumfosfat.

Användning av BCAA

Ta BCAA & B6 tabletter, genom att enkelt konsumera 2 stycken tabletter per dag. Ta tabletterna med vatten eller på tom mage, eller tillsammans med ett mellanmål med lågt kolhydratinnehåll. Du kan ta tillskottet före eller efter träning, men det är idealiskt att ta efter träning, eftersom det är då muskelreparationsprocessen börjar.

Råd om BCAA

För uppnå maximala resultat av detta tillskott med grenade aminosyror, ta dem i samband med en balanserad kost och regelbunden motion. Vänligen avstå från att ta detta tillskott om du är under 18 år . Läs igenom ingredienslistan innan du tar produkten om du har allergier.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

BCAA
BCAA

2000 mg 180 Tabletter | Muskelbyggande tillskott

189Kr

+
NAC N-acetylcystein
NAC N-acetylcystein

600 mg 180 Capsule | Tillskott för immunförsvaret

239Kr

+
Kreatin Monohydrat
Kreatin Monohydrat

3000 mg 180 Tabletter | Muskelbyggande kosttillskott

325Kr

1 Produkt(er)

189Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(57)
4 Stjärnor
(33)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.30% baserat på 91 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket bra

W Wurood M
Verifierat Köp

Fantastic 👍

A Abbas A
Verifierat Köp

Jag har använt det här tillskottet sedan jag började träna igen efter en lång paus och det har hjälpt mig att få tillbaka musklerna. Nu är jag nästan lika stor som 3 år sedan!

M Mikael
Verifierat Köp

Jag har sökt efter bra tillskott ett tag nu och är nöjd med detta! Tabletterna är så mycket snabbare och lättare att ta än drycker.

D Dan
Verifierat Köp

Min personliga tränare rekommenderade BCAA och jag ser fram emot resultaten

S Stina
Verifierat Köp

Som vegan är det svårt att få i sig tillräckligt med aminosyror, så det här kosttillskottet är precis vad jag behövde.

M Monica
Verifierat Köp

Lätt och snabbt att bara ta tabletterna efter träning.

M Marie
Verifierat Köp

Det är gött att det finns naturliga bcaa tabletter för det blir ju så satans dyrt att köpa bcaa energidricka varje gång man ska träna annars.

T Tuva
Verifierat Köp

BCAA gör verkligen skillnad så det borde alla som nått en platå i sin träning eller viktminskning prova. Jag stod still ganska länge och det är ju aldrig kul men nu har jag kunnat uppa mitt game igen.

M Minna
Verifierat Köp

Mitt paket kom verkligen fram snabbt och jag är så pepp på att prova alla grejer jag beställde. Jag har precis kommit igång med att träna så jag är lite nyfrälst och vill prova allt haha!

S Sofie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar