Kreatin Monohydrat 3000mg

270 tabletter | Muskelbyggande kosttillskott

319Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Comfort Points Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Kreatin monohydrat tabletter för muskeluppbyggnad och toning
  • Praktiskt doseringsalternativ
  • Enklare än kreatinpulver och att ha med dig "på språng"
  • 270 kreatin tabletter – tillräckligt för 3 månaders konsumtion
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • NÖJDHETSGARANTI
  • VEGANSK
  • GLUTENFRI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Varför ta kreatin tabletter?

När du tar kreatin tabletter ökar musklernas innehåll av kreatinfosfat, vilket bidrar till att optimera den fysiska prestationen vid upprepade ansträngningar vid kortvarig, högintensiv träning, såsom styrketräning, bodybuilding eller andra former av muskelträning.

Kreatin kan därför bidra till att ge en kortsiktig prestationshöjande effekt vid muskelträning då musklerna får mer energi att arbeta effektivare under en period och muskelmassan därför bör växa extra allt annat lika.

För att ge dig de bästa förutsättningarna för att prestera optimalt på gymmet har vi här på WeightWorld gjort dessa kreatin monohydrat tabletter, som fungerar på samma sätt som kreatin i pulverform, men de är bara lättare att ta och ha med sig i träningsväskan.

Vad är kreatin?

Kreatin är ett ämne som finns naturligt i dina muskler, där det omvandlas till kreatinfosfat, vilket hjälper till att frigöra energi under explosivt muskelarbete. Det betyder att när du förser kroppen med mer kreatin genom att ta ett kreatintillskott ger du dina muskler mer energi som de kan använda för att arbeta hårdare.

Den effekten kommer du dock att uppleva först när du tagit kreatin tabletter eller kreatinpulver under en period, så att dina muskler fylls på så att de kan prestera maximalt. Här rekommenderas det ofta att använda antingen en "steady-state"-strategi eller en "kreatinladdningsfaser"-strategi.

I "kreatinladdningsfaser" rekommenderas att ta 18-20 gram kreatin per dag i 5-7 dagar, gärna uppdelat på 5-6 doser per dag. Efter att du har "laddat" dina muskler med kreatin monohydrat måste du underhålla med en daglig dos, som är cirka 3 gram (eller 3000 mg) kreatin per dag.

Med en "steady-state"-strategi rekommenderas det att du tar en kontantdos kreatin varje dag. Och om du följer denna metod tar du ofta 3 kreatin om dagen i cirka 30 dagar, varefter dina muskler fylls med tillräckligt med kreatin för att prestera maximalt.

För att göra det enkelt för dig att ta ditt kreatintillskott har WeightWorld gjort kreatin tabletter som är lätta att ta och ha med dig "på språng". Det är bara att slänga burken med kreatin monohydrat i träningsväskan, så kan du enkelt ta kreatin före eller efter träning.

På så sätt slipper du både röra och krångla med pulver som behöver mätas upp, utan att kompromissa med att säkerställa din kropp den bästa dagliga boosten för träning och sportprestationer.

Kända biverkningar av kreatin?

Kreatin är ett av de mest noggrant testade kosttillskotten och studier visar att kreatin är bland de säkraste kosttillskotten på marknaden utan allvarliga biverkningar, oavsett om du tar kreatin tabletter eller kreatinpulver.

Det betyder dock inte att kreatin är utan biverkningar. Men de biverkningar som kan uppstå är ofarliga och mycket sällsynta.

De vanligaste biverkningarna av kreatin inkluderar viktökning, magvärk och huvudvärk, eftersom kreatin leder till mindre vätskeansamling. Viktuppgång är svårt att göra något åt, men huvudvärk och magproblem kan lätt undvikas genom att dricka extra vatten när man tar kreatin monohydrat tabletter eller kreatinpulver.

Fungerar kreatin som en prestationshöjare?

Kreatin har en prestationshöjande effekt, eftersom det ökar den fysiska prestationen vid upprepade kraftansträngningar i samband med kortvarig, högintensiv träning.

Vem borde ta ett kreatin kosttillskott?

Kreatin är det perfekta tillskottet att ta om du tränar mycket då det hjälper till att optimera din prestation på gymmet samt snabbare muskeltillväxt.

Är det bäst att ta kreatin före eller efter träning?

Det är bäst att ta kreatin efter träning, eftersom upptaget är bättre här. På så sätt kan du mer effektivt fylla förrådet av kreatinfosfat i musklerna om du tar kreatin monohydrat efter träning.

Ska jag ta kreatin tabletter eller pulver?

Det är helt upp till dig. Pulvertillskott kan dock vara svårt och tidskrävande att ständigt dosera och här är kreatin tabletter det perfekta alternativet då de enkelt kan slängas i sportväskan så att du kan ta kreatin före eller efter träning.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 3 kreatin tabletter direkt efter träning, gärna tillsammans med lite snabba kolhydrater, då detta förstärker insulinsvaret och därmed kreatinupptaget.

Hur mycket kreatin monohydrat innehåller en daglig dos?

En daglig dos på 3 tabletter innehåller 3000 mg kreatin monohydrat.

Finns det biverkningar av att ta kreatin?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar för vårt kosttillskott. Däremot så kan det uppstå ofarliga biverkningar med att ta kreatin generellt, men detta är väldigt sällsynt. Vi rekommenderar därför att du läser innehållsförteckningen för att kontrollera eventuella personliga allergier för vår produkt.

Kan alla ta kreatin kosttillskott?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Oftast köpt tillsammans

Kreatin Monohydrat
Kreatin Monohydrat

3000 mg 270 Tabletter | Muskelbyggande kosttillskott

319Kr

+
CLA
CLA

3000 mg 180 Softgels | Med Omega-6 fettsyror för fettförbränning

205Kr

+
Ashwagandha tablets
Ashwagandha tablets

1500 mg 180 Tabletter

299Kr 309Kr

1 Produkt(er)

319Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(297)
4 Stjärnor
(58)
3 Stjärnor
(10)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.46% baserat på 365 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det är bra kvalitet på grejerna och snabba leveranser

M Mr N
Verifierat Köp

Prisvärd och bra

H Hanna I
Verifierat Köp

Sjukt najs med kreatin i pillerform. Glömmer aldrig ta mitt kreatin längre till skillnad när jag hade i pulverform.

C Carl-wilhelm R
Verifierat Köp

Är nöjd med denna produkt efter att använt den i tillägg till min träning. Känner att den ger mer uthållighet och styrka..

B Bertil S
Verifierat Köp

Ser att produkten ger den effekt jag är ute efter.

B Bertil S
Verifierat Köp

Det var bra

M Mr N
Verifierat Köp

Fullt godkänt

M Mikael S
Verifierat Köp

Märker en viss effekt som jag uppskattar.

B Bertil S
Verifierat Köp

Känner mig starkare, mer uthålligare och betydligt alertare än tidigare. En produkt som håller vad den utlovar!

J Jesper
Verifierat Köp

Båda jag och min sambo är flitiga gymutövare och konsumerar detta tillskott på den daglig basis.

S Stefan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar