• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Tips för att gå ner i vikt snabbt

Då antalet överviktiga människor i världen ständigt ökar är det viktigt att vi tänker på våran livvstil och vanor. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att förlora överflödigt magfett. Detoxdieter är använda av många kändisar för att få en kropps andra bara drömmer om.

Vissa dieter kan vara mycket utmanande. Lyckligtvis, med rätt planering och engagemang så går det att förlora och banta snabbt och naturligt bara man gör på rätt sätt och inte ger upp! Här är några grundtips för att påbörja din viktresa:

Steg 1 – Drick Vatten!

Vatten hjälper till att spola gifter ur kroppen. Drick åtta till tio glas vatten varje dag. Grönt te är också effektivt vid avgifta kroppen och hjälper till att öka din ämnesomsättning.

Steg 2 - Grönsaker

När du är hungrig - ät färska grönsaker. Grönsaker hjälper till att rena kroppen från gifter naturligt. Kom ihåg att skölja dina grönsaker för att få bort kemikalier från utsidan av oorganiskt odlade grönsaker.

Steg 3 – Frukter

Ät 2 till 3 portioner av färsk frukt varje dag. Jordgubbar och körsbär innehåller en syra som kommer att bidra till att avgifta kroppen. Ät ekologiska frukter eller tvätta oorganiskt odlade frukter innan du äter dem.

Vilka örter kan hjälpa till med din viktminskning?

Dålig kost, miljögifter och många andra stressfaktorer i det dagliga livet kan orsaka att gifter att byggs upp i kroppen och göra det svårt att banta snabbt. Många växtbaserade kosttillskott är tillgängliga för att underlätta en effektiv viktminskning för dig som vill banta snabbt. Vissa tillskott kan bidra till att minska trötthet och sjukdomar samt för en ökad viktminskning med kosttillskott.

Det finns örter som kan hjälpa till med att avgifta kroppen och naturligt hjälpa dig att gå ner i vikt:

Maskros

Njurar och lever är bättre på att ta bort gifter från blodet på grund av detoxfunktionen hos denna ört. En milt laxerande effekt kan också förekomma vid användning av maskros som hjälper till att spola gifter från tjocktarmen.

Användning av 1 till 2 gram maskrosrot dagligen kan också vara effektiva för att avgifta levern i fall av alkoholism. Denna ört bör undvikas när du tar antibiotika.

Mjöktistel

Mjölktistel innehåller silymarin som är ett kraftfullt ämne som hjälper till att skydda leverceller från en mängd olika gifter. Denna ört är både avgiftande och detoxande. Eftersom levern är ansvarig för att bearbeta näringsämnen liksom gifter så är det viktigt för rening av de ämnen som kommer in i kroppen genom tarmkanalen. Kvinnor som tar p-piller kanske vill undvika användning av mariatistel, eftersom det kan minska effekten av deras recept.

Psyllium

Den vanligaste fördelen med psyllium är den höga halten av kostfiber. De som konsumerar örten ofta gör det för att hjälpa matsmältningssystemet, banta snabbt och lindra åkommor såsom förstoppning, diarré och tarmproblem. Skalen av psylliumfrön kan hjälpa avföringen för att flytta ut gifter mer effektivt från tarmarna. Denna ört används i många tillskott för detox på grund av dess förmåga att binda toxiner i avföring så att de inte absorberas i blodet.

Gravida kvinnor bör undvika att använda psyllium, tillsammans med andra laxermedel eftersom det lägre bäckenet kan stimuleras. Diabetiker kan också uppleva en minskning av blodsocker när de använder denna ört. Vid en övervikt över 28 i BMI kan det vara svårt att gå ner i vikt enbart med naturliga örter och en hälsosam livvstil och då är tillskott så som alli för ökad förbränning ofta en effektiv hjälp på vägen.

Kardborrerot

Kardborre används ofta som en blodrenare för att rensa cirkulationssystemet i kroppen. Eftersom det fungerar för att hjälpa kroppen att bli av med överdrivna kroppsvätskor är denna ört effektiv. Detta är också ett resultat av kardborre förmåga att öka kroppens förbränning och används ofta i olika tillskott för att banta snabbt och förlora i vikt.

Denna ört en effektiv för att detoxa njurar och gallblåsan och rena kroppen av överskott galla. Att konsumerar stora mängder av kardborre kan stimulera uteruskontraktioner; därför bör det undvikas under graviditet. Eftersom den kan underlätta omvandlingen av testosteron till östrogen, är denna ört inte rekommenderad för personer med östrogenrelaterade sjukdomar.