Pure Guarana 4800 mg

180 kapslar | Energigivande tillskott av frukt från Amazonas

205Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Optimalt för en aktiv livsstil, träning och sport
 • Från frukt med mer koffein än kaffe
 • För koncentration och fokus
 • Marknadsledande styrka på 2400 mg per dagsdos
 • 100% nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • VEGANSK
 • LAKTOSFRI

Guarana: En högt värderad frukt

Guarana har fått sitt namn efter Guarani-folket som har sitt ursprung i Amazonas. Frukten växer i den vidsträckta, rika regnskogsmiljön tillsammans med hälften av alla befintliga arter som nu lever på jorden. Hundratusentals människor ur ursprungsbefolkningen kallar fortfarande Amazonas för sitt hem - och deras stora kärlek till guarana-frukten gjorde det oundvikligt att den överfördes till den övriga befolkningen. Det sägs att guarana traditionellt sett har använts av Amazonas ursprungsfolk i te och drycker, för att balansera hungern från att fasta med ökad energi. En gång i tiden användes guarana i en traditionell, varm dryck och idag är det en populär ingrediens i kolsyrade energidrycker över hela Sydamerika, såväl som i kosttillskott och godis.

Vad kan guarana göra för nytta för dig?

Den här hundratals år gamla kostkomponenten har nyligen vunnit forskarnas intresse av en speciell anledning: dess ofattbara koffeinnivåer som kan mäta upp till fyra gånger nivåerna hos kaffebönor. Koffein har blivit en stapelvara i många människors liv och det sägs ofta förbättra mental uppmärksamhet, matsmältning, ämnesomsättning och fysisk uthållighet. Bland atleter används det ofta för att förbättra den fysiska prestationen och som termogent medel, som stärker lipidmetabolism.

Från guarana kan du få koffein i en potent och naturlig form, utan onödiga tillsatser. Utöver det förstår man allt bättre hur de övriga sammansättningarna i de här värdefulla frukterna kan förhöja koffeinets nyttor, och tillse en jämn och kontinuerlig tillströmning snarare än en plötslig explosion. Dessa inkluderar andra xantiner, som katekiner, tanniner och procyanidiner. En studie av den vanemässiga konsumtionen av Guarana hos ursprungsfolken i Amazonas kopplar också ihop detta med ett mindre midjemått och lägre kolesterolnivåer.

 • Mental uppmärksamhet
 • Fysisk prestation
 • Lipidmetabolism
 • Motivationsförmåga
 • Viktkontroll
 • Kolesterol

Pure Guarana användning

Dessa lättsvalda och snabbabsorberande kapslar kan hjälpa dig att upprätthålla dina energinivåer och stötta kroppens funktioner. Med en optimal dos på 4800 mg varje dag, en av de mest potenta som finns tillgängligt, får du i dig precis rätt mängd. Ta två kapslar om dagen tillsammans med ett glas vatten. Vi föreslår att du tar kosttillskottet i minst tre månader för att få ut maximalt av det, och att du investerar i en långsiktig användning. Det är perfekt för träningsentusiaster, hårt arbetande studenter, aktiva föräldrar och de som generellt sett vill tillgodose sina energibehov på ett hälsosamt sätt utan sötade energidrycker.

Fullständig innehållsförteckning:

Guarana-extrakt (Paullinia Cupana-frö) 10:1, Bulkmedel: Vitt rismjöl, Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat och Kiseldioxid, Vegetabiliskt kapselskal: Hypromellos (HPMC)

Råd

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning bör du rådgöra med din läkare innan användning. Avbryt användningen och vänd dig till din läkare om några allvarliga biverkningar skulle uppstå. Den produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Förvaring: Förvaras svalt och torrt utom räckhåll från barn.

Oftast köpt tillsammans

Pure Guarana
Pure Guarana

4800 mg 180 Kapslar | Energigivande tillskott av frukt från Amazonas

205Kr

+
Äppelcidervinäger Komplex
Äppelcidervinäger Komplex

1860 mg 180 Kapslar | Naturligt tillskott för viktkontroll

259Kr

+
Raspberry Ketone Plus
Raspberry Ketone Plus

180 Kapslar | Hallonketon-tillskott för fettförbränning

209Kr

1 Produkt(er)

205Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(190)
4 Stjärnor
(36)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.30% baserat på 233 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kan inte märka så stor effekt.. Kan såklart inte säga om det beror på mig eller produkten.

L Lina
Verifierat Köp

Funkar helt ok

H Hans H
Verifierat Köp

Blir piggare när jag behöver koncentrera mig

K Kund
Verifierat Köp

Man blir piggare inför ett fokusjobb, fungerar faktiskt till skillnad med andra tabletter som man får reklam om. Inte ta för sent bara då blir det svårt att sova

K Kund
Verifierat Köp

Köpte dessa tabletter eftersom jag såg att en annan student hade gjort det, och kan ärligt säga att dessa är life-savers under tentaperioderna!!

E Elin
Verifierat Köp

Skönt komplement till kaffe eftersom jag inte tycker det är så gott

L Lisa
Verifierat Köp

Bestämde mig för att sluta dricka red bull eftersom det både är dyrt och inte så bra för kroppen och behövde hitta ett komplement. Än så länge är jag nöjd med effekten från kapslarna och jag tror jag gått ner lite i vikt också eftersom jag inte längre får i mig lika mycket socker som tidigare.

G Gustav
Verifierat Köp

Känns som ett mer naturlig sätt att vakna upp på.

S Sabina
Verifierat Köp

Gillar att jag hade valet mellan pulver eller kapslar. Provade båda och kom fram till att för mig passade kapslar mycket bättre eftersom jag inte riktigt äter frukost.

M Malin
Verifierat Köp

Mycket nöjd med kapslarna. Precis vad jag letade efter för att börja en mer hälsosam kost

M Maximilian

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

Product Image

Pure Guarana 4800 mg

180 kapslar | Energigivande tillskott av frukt från Amazonas