Gratis frakt vid köp över 599 kr

Pure Guarana Capsules

2400 mg 120 Kapslar | Energigivande tillskott av frukt från Amazonas

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Energi, driv och kraft - vi skulle nog alla älska känslan av att besitta mer av de egenskaperna, för att bli av med utmattningen och tröttheten som vi alla upplever från tid till annan. För de av oss som är extremt aktiva och gillar intensiv träning kan det vara en alltför enkel utväg att ta till en koffeinhaltig energi- eller sportdryck, som ofta är fullproppad med oönskade kemikalier och sockerarter. För att möta de här behoven har MaxMedix presenterat Pure Guarana - en fantastisk frukt från Amazonas, vars frön är fyllda med upp till fyra gånger så mycket koffein som i en kaffeböna.

 • Naturlig, hälsosamt stimulerande energiboost
 • Optimalt för en aktiv livsstil, träning och sport
 • Från frukt med mer koffein än kaffe
 • Marknadsledande styrka på 2400 mg per dagsdos
 • Enkelt, bekvämt och smidigt att ta
 • Vegan- och vegetarianvänligt

Ta ett helhetsgrepp om kroppens behov med Pure Guarana, en frukt som redan blivit skapat en kult-trend genom hela Brasilien och Sydamerika. Frukten är ett perfekt tillskott för dig som vill ge ny fart till din perceptionsförmåga, öka din fysiska uthållighet, få en positivare mental inställning och förbättra din kondition. Med Pure Guarana kan du dra nytta av en av Moder Naturs mest kraftfulla energivande ämnen och du kommer aldrig vända dig till artificiella substitut igen.

 • GMP
 • Vegansk
 • Laktosfri
 • GMO Free

Guarana: En högt värderad frukt

Guarana har fått sitt namn efter Guarani-folket som har sitt ursprung i Amazonas. Frukten växer i den vidsträckta, rika regnskogsmiljön tillsammans med hälften av alla befintliga arter som nu lever på jorden. Hundratusentals människor ur ursprungsbefolkningen kallar fortfarande Amazonas för sitt hem - och deras stora kärlek till guarana-frukten gjorde det oundvikligt att den överfördes till den övriga befolkningen. Det sägs att guarana traditionellt sett har använts av Amazonas ursprungsfolk i te och drycker, för att balansera hungern från att fasta med ökad energi. En gång i tiden användes guarana i en traditionell, varm dryck och idag är det en populär ingrediens i kolsyrade energidrycker över hela Sydamerika, såväl som i kosttillskott och godis.

Vad kan guarana göra för nytta för dig?

Den här hundratals år gamla kostkomponenten har nyligen vunnit forskarnas intresse av en speciell anledning: dess ofattbara koffeinnivåer som kan mäta upp till fyra gånger nivåerna hos kaffebönor. Koffein har blivit en stapelvara i många människors liv och det sägs ofta förbättra mental uppmärksamhet, matsmältning, ämnesomsättning och fysisk uthållighet. Bland atleter används det ofta för att förbättra den fysiska prestationen och som termogent medel, som stärker lipidmetabolism.

Från guarana kan du få koffein i en potent och naturlig form, utan onödiga tillsatser. Utöver det förstår man allt bättre hur de övriga sammansättningarna i de här värdefulla frukterna kan förhöja koffeinets nyttor, och tillse en jämn och kontinuerlig tillströmning snarare än en plötslig explosion. Dessa inkluderar andra xantiner, som katekiner, tanniner och procyanidiner. En studie av den vanemässiga konsumtionen av Guarana hos ursprungsfolken i Amazonas kopplar också ihop detta med ett mindre midjemått och lägre kolesterolnivåer.

 • Mental uppmärksamhet
 • Fysisk prestation
 • Lipidmetabolism
 • Motivationsförmåga
 • Viktkontroll
 • Kolesterol

Pure Guarana användning

Dessa lättsvalda och snabbabsorberande kapslar kan hjälpa dig att upprätthålla dina energinivåer och stötta kroppens funktioner. Med en optimal dos på 2400 mg varje dag, en av de mest potenta som finns tillgängligt, får du i dig precis rätt mängd. Ta två kapslar om dagen tillsammans med ett glas vatten. Vi föreslår att du tar kosttillskottet i minst tre månader för att få ut maximalt av det, och att du investerar i en långsiktig användning. Det är perfekt för träningsentusiaster, hårt arbetande studenter, aktiva föräldrar och de som generellt sett vill tillgodose sina energibehov på ett hälsosamt sätt utan sötade energidrycker.

Fullständig innehållsförteckning:

Guaranafrö (Paulina Cupana) extrakt 4.1, Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat och Kiseldioxid, Veganskt Kapselskal: Hypromellos (HPMC)

Råd

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning bör du rådgöra med din läkare innan användning. Avbryt användningen och vänd dig till din läkare om några allvarliga biverkningar skulle uppstå. Den produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Förvaring: Förvaras svalt och torrt utom räckhåll från barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Pure Guarana Capsules
Pure Guarana Capsules

2400 mg 120 Kapslar | Energigivande tillskott av frukt från Amazonas

219Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

1 Produkt(er)

219Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 17 Kundomdömen

Verifierat Köp

Man blir piggare inför ett fokusjobb, fungerar faktiskt till skillnad med andra tabletter som man får reklam om. Inte ta för sent bara då blir det svårt att sova

K Kund
Verifierat Köp

Blir piggare när jag behöver koncentrera mig

K Kund
Verifierat Köp

Kan rekommenderas - en produkt som faktiskt ger energi.

G G. Malm
Verifierat Köp

Jag använder dom när jag ska köra långt efter en lång arbetsdag tycker att dom fungerar bättre än kaffe och red bull

P Peter
Verifierat Köp

Funkar perfekt för mig som är student! Känner mig mycket piggare!

S Susan
Verifierat Köp

Köpte dessa tabletter eftersom jag såg att en annan student hade gjort det, och kan ärligt säga att dessa är life-savers under tentaperioderna!!

E Elin
Verifierat Köp

Skönt komplement till kaffe eftersom jag inte tycker det är så gott

L Lisa
Verifierat Köp

Bestämde mig för att sluta dricka red bull eftersom det både är dyrt och inte så bra för kroppen och behövde hitta ett komplement. Än så länge är jag nöjd med effekten från kapslarna och jag tror jag gått ner lite i vikt också eftersom jag inte längre får i mig lika mycket socker som tidigare.

G Gustav
Verifierat Köp

Känns som ett mer naturlig sätt att vakna upp på.

S Sabina
Verifierat Köp

Gillar att jag hade valet mellan pulver eller kapslar. Provade båda och kom fram till att för mig passade kapslar mycket bättre eftersom jag inte riktigt äter frukost.

M Malin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar