Gratis frakt vid köp över 699 kr

Vitamin C Tabletter med nypon och bioflavonoider

1000 mg 180 Tabletter

Översikt

 • C-vitamin av hög kvalitet med nypon
 • Antioxidanter bidrar till immunförsvaret
 • Berikad med bioflavonoider för optimal absorption
 • Ta 1 kapsel dagligen - varar i 6 månader
 • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka.

WeightWorlds C-vitaminkapslar med bioflavonoider och nypon är ett kraftfullt och naturligt kosttillskott rikt på antioxidanter för att stärka ditt immunförsvar.

Bioflavonoider hjälper till att förbättra absorptionen så att du får ut det mesta av vitamin C, som hjälper till att bekämpa fria radikaler som kan leda till oxidativ stress och för tidigt åldrande av celler. Ta bara 1 kapsel dagligen för att dra nytta av detta tillskott för att möta dina C-vitaminbehov.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMP
 • GMO Free

C-vitamin är viktigt för att ha ett starkt immunförsvar

Ett försvagat immunförsvar innebär att du är mer utsatt för infektioner och sjukdomar. Ett starkt immunförsvar kommer med andra ord att innebära att din kropp får de bästa förutsättningarna att stå emot olika virus, sjukdomar och bakterier.

Immunförsvaret är komplext och den första barriären i kroppens naturliga försvar av yttre hot är de vita blodkropparna. Dessa blodkroppar fungerar som en form av sköld mot virus och bakterier, så de kan inte komma in i din blodbana och påverka kroppens organ.

Immunförsvaret ska vara på sin vakt dygnet runt och därför är det viktigt att det är i tipp-topp form för att säkerställa att kroppen kan ha skydd mot olika virus och bakterier. Och här kan C-vitamin vara en riktig hjälte, eftersom antioxidanten är väsentlig för ett välfungerande försvar.

Fördelar med WeightWorlds C-vitamin med bioflavanoider och nypon

WeightWorlds C-vitaminkapslar är ett naturligt kosttillskott berikat med både nypon och bioflavanoider, så att du kan få ut det mesta av tillskottet. Bioflavonoider hjälper till att förbättra absorptionen, och utbytet av C-vitamin används optimalt. Kort sagt, tillägget komplimenterar varandra, och är noga utvalt med ditt immunförsvar i åtanke. Vitamin C bidrar till:

 • Normal energiomsättning
 • Ett normalt fungerande immunförsvar
 • Skydd mot oxidativ stress
 • Naturlig produktion av kollagen
 • Normalt psykologiskt tillstånd
 • Läkning av sår
 • Minskad trötthet och slöhet

Vem bör överväga att ta ett C-vitamintillskott?

Ett tillskott med C-vitamin rekommenderas till alla, både unga och gamla, och är särskilt idealiskt om du har problem med ditt immunförsvar eller lätt blir sjuk. Du kan få ditt C-vitaminbehov täckt via kosten, men i en stressig och hektisk vardag kan det vara svårt att hitta det nödvändiga överskottet för att hålla koll på ditt matintag och här kan C-vitaminpiller vara ett bra alternativ.

Användning

Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel dagligen med ett stort glas vatten, helst med en huvudmåltid. Tillskottet bör tas dagligen i minst 3 månader för att bedöma effekten.

Rekommendationer

Tillägget är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användning. Kosttillskott ska inte ses som ett substitut för en hälsosam och varierad kost samt regelbunden motion. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Ingredienser

Vitamin C (askorbinsyra), Nyponpulver (Rosa Canina), Bioflavonoider (från Pomerans), Fyllmedel: Mikrokristallin cellulosa, Antiklumpmedel: Magnesiumstearat och kiseldioxid.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

+
Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(60)
4 Stjärnor
(33)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.61% baserat på 97 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har tagit vitamin c för flera år nu, men jag kunde tyvärr inte få mina vanliga långsamt utlösta tabletter längre. Så jag testa dessa istället. Dom fungerar lika bra om inte till och med bättre och jag känner verkligen skillnaden.

B Bianca
Verifierat Köp

Dom kom snabbt. Många för det pris dom kostar. Enkla att ta. Testa dom!

J Janet
Verifierat Köp

Levererades snabbt. Jag tar dom dagligen och dom får mig att hålla igång vilket gör mig glad med mitt köp.

R Roman
Verifierat Köp

vet inte om det är bättre än annan c-vitamin som kan köpa vanligt

N Nina
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd!

N Nellie
Verifierat Köp

Bra c-vitamin

C Camilla
Verifierat Köp

Mycket mer c-vitamin än i vanliga tabletter

S Seinab
Verifierat Köp

Jag tycker det är så smidigt att man kan köpa alla vitaminer och kosttillskott på ett ställe så jag beställer allt härifrån

E Emma
Verifierat Köp

Bra

A Arvid
Verifierat Köp

C-vitamin är alltid bra

B Barbro

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar