Gratis frakt vid köp över 599 kr

Vitamin C Tabletter med nypon och bioflavonoider

1000 mg 180 Tabletter | 180 tabletter

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Blir du lätt utmattad på grund av din intensiva träningsrutin eller ditt hektiska schema? För att ha en aktiv livsstil och hålla dig i form behöver din kropp ett effektivt immunförsvar - och det är där WeightWorlds Vitamin C Tabletter med nypon och bioflavonoider kommer in i bilden! Detta tillskott hjälper till att boosta kroppens immunsystem och ge dig mera energi. Ett starkt immunförsvar gör dig pigg och alert, så att du kan du njuta av dina dagliga sysslor utan att känna dig trött och orkeslös.

 • Upprätthåller immunförsvarets normala funktioner
 • 1000 mg C-vitamin per tablett för en optimal dagsdos
 • Ökar effektivt kroppens naturliga försvar
 • Veganvänliga & glutenfria tabletter
 • 180 tabletter för 6 månaders förbrukning i en burk
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMP
 • GMO Free

Varför behöver man ett starkt immunförsvar?

Ett försvagat immunförsvar innebär att man lätt blir sjuk. Ett starkt immunsystem skyddar däremot kroppen mot de smittämnen, bakterier, föroreningar och allergener som man utsätts för dagligen, så att man inte insjuknar lika lätt.

Vita blodkroppar är kroppens viktigaste försvarsmekanism. De skyddar kroppen från virus och bakterier, så att de inte kan ta sig in i blodomloppet och påverkar organens funktioner.

För att skydda kroppen mot sjukdomar och infektioner måste immunförsvaret arbeta dygnet runt. Att stödja immunförsvaret med ett tillskott av C-vitamin är ett tryggt och naturligt sätt att ta hand om sin hälsa och sitt välbefinnande.

Fördelar med Vitamin C Tabletter

Vitamin C Tabletter med nypon och bioflavonoider är utformade för att stötta immunförsvaret och är en perfekt komplettering till en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Att använda kosttillskott med C-vitamin regelbundet hjälper till att upprätthålla:

 • Normal ämnesomsättning
 • Välfungerande immunförsvar
 • Skydd mot oxidativ stress
 • Naturlig kollagenproduktion
 • Normal psykologisk funktion
 • Sårläkning
 • Motverka trötthet och orkeslöshet

C-vitamin med nypon och bioflavonoider VS vanligt C-vitamin

Hur skiljer sig C-vitamin med nypon och bioflavonoider från vanliga C-vitamintillskott? Jo, nypon är ett extra element som kan hjälpa till att stötta immunförsvaret.

Detta lilla bär innehåller nämligen anmärkningsvärt höga nivåer av antioxidanter. Nypon innehåller en mängd olika flavonoider, karotenoider, essentiella fettsyror och vitaminer. Tack vare detta är nypon en av de rikaste naturliga källorna till C-vitamin.

Nypon

De rödorangea nyponen som växer på rosenväxten klassas som "skenfrukter" på grund av hur bären utvecklas. De har många fantastiska egenskaper som kan ha fördelar för kroppen. För det första innehåller de rikligt med antioxidanter, särskilt C-vitamin, som är allmänt känt för att kunna gynna din hälsa. Det anses bland annat stärka immunsystemet och bidra till att upprätthålla en hälsosam cirkulation. Nypon innehåller dessutom höga nivåer av fleromättade fetter (även kända som nyttiga fetter), vilket kan hjälpa till med att lindra rodnad och irritation i huden.

Bioflavonoider

Bioflavonoider är inte bara ett långt och krångligt ord, utan även en ingrediens som kan vara bra lägga på minnet. Bioflavonoider har nämligen många lysande egenskaper. De hör till gruppen polyfenoler, vilket innebär att de innehåller kraftfulla antioxidanter som kan hjälpa till att ta hand om huden. De förekommer naturligt i många vanliga livsmedel som frukt, grönsaker och till och med i mörk choklad. De anses även ha fördelar för hjärtat, benvävnaderna och immunförsvaret för en övergripande hälsoboost.

Vem bör ta Vitamin C Tabletter?

Dessa högpotenta C-vitamintabletter passar utmärkt för alla som vill boosta immunförsvaret. Vitamin C Tabletter kan även hjälpa till att motverka besvär med ett tillfälligt försämrat immunförsvar, förhindra oönskade allergier, hantera stress, motverka trötthet under långa resor, främja återhämtningstiden efter träning och upprätthålla immunförsvarets normala funktion vid en hög ålder.

Hur tar man det?

Ta en tablett per dag tillsammans med en huvudmåltid, för en optimal dos av C-vitamin som stärker kroppens naturliga försvar. Varje burk innehåller 180 tabletter med rent och kraftfullt C-vitamin som stärker och upprätthåller immunförsvaret i 6 månader.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har tagit vitamin c för flera år nu, men jag kunde tyvärr inte få mina vanliga långsamt utlösta tabletter längre. Så jag testa dessa istället. Dom fungerar lika bra om inte till och med bättre och jag känner verkligen skillnaden.

B Bianca
Verifierat Köp

Dom kom snabbt. Många för det pris dom kostar. Enkla att ta. Testa dom!

J Janet
Verifierat Köp

Levererades snabbt. Jag tar dom dagligen och dom får mig att hålla igång vilket gör mig glad med mitt köp.

R Roman
Verifierat Köp

vet inte om det är bättre än annan c-vitamin som kan köpa vanligt

N Nina
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd!

N Nellie
Verifierat Köp

Bra c-vitamin

C Camilla
Verifierat Köp

Mycket mer c-vitamin än i vanliga tabletter

S Seinab
Verifierat Köp

Jag tycker det är så smidigt att man kan köpa alla vitaminer och kosttillskott på ett ställe så jag beställer allt härifrån

E Emma
Verifierat Köp

Bra

A Arvid
Verifierat Köp

C-vitamin är alltid bra

B Barbro

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar