• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Livsmedel som är bra för hjärtat!

Det är viktigt att tänka på vad vi äter för att uppnå maximal effekt av träning och motion. Det blir ofta en stor skillnad om vi spenderar lite extra tid på att fundera på vad vi stoppar i oss och välja ett nyttigare alternativ.

De flesta människor ha någon sorts av hälsoproblem och många är även drabbade av någon fort av hjärt- och kärlsjukdomar. Det är därför viktigare än någonsin tidigare att tänka på vad du äter. För att få maximalt resultat kan dessa livsmedel kombineras tillsammans med ett kosttillskott så som Hallonketon, Garcina Cambogia eller grönt te för att ytterligare öka fettförbränning och uppnå maximal viktminskning.

Fet fisk

Lax, makrill, sill, hälleflundra, makrill och tonfisk är några exempel på fet fisk som är bra för dig och din kropp.Dödlighet i hjärt- och kärlsjukdomar är lägre hos de som oftare äter fet fisk. Dessa typer av fisk är fyllda med goda fettsyror och hög nivå av omega-3 vilket kan minska blodtryck och fettnivåer i kroppen. Många idrottare äter fisk och skaldjur flera gånger i veckan på grund av detta. Ytterligare en fördel är att fet fisk innehåller en hög mängd protein. Fet fisk kombinerat med antioxidanterna i hallonketon kan öka din allmänna hälsa och välmående.

Det har visat sig att dödlighet i kärlkramp minskar med hela 36 % bland de som äter fisk med omega 3 mellan 1-2 gånger per vecka. Makrill innehåller även flera antioxidanter som är viktiga för ett friskt hjärta. Fet fisk kan effektivt kombineras med kosttillskott som innehåller tillexempel hallonketon för att tillföra kroppen maximalt med vitaminer och mineraler samt minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

Te

Det finns mängder av typer av te med goda hälsofördelar. Grönt, Svart, Vitt eller Oolong te är några av de mest populära sorterna. Många teer är fyllda med antioxidativa polyfenoler som är kända för sina egenskaper att minska och lindra flera typer av kroniska sjukdomar.

En av de mest hälsosamma varianterna av te är Grönt te som har visat sig innehålla mycket högre nivå av antioxidanter än många andra sorters te. Dessutom är te naturligt kalorifritt. Grönt te kan minska blodfetter vid daglig konsumtion Här på Weightworld säljer vi grönt te i kapselform där varje kapsel innehåller 500mg rent grönt te vilket ger din maximala effekt av teets goda egenskaper. Våra kunder har rapporterat effektiva effekter vid kombination av hallonketon och grönt te för att uppnå maximal utrensning och viktminskning.

Hallon

Bär är något av de allra nyttigaste man kan äta då de är fullproppade av mineraler och vitaminer. Blåbär, svarta vinbär, lingon, gojibär, hallon, jordgubbar och blåbär innehåller alla stora mängder av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Det har visat sig att bär effektivt kan sänka högt blocktryck och stärka immunförsvaret.

Hallon är ett av de mest kraftfulla bären och ett effektivt sätt att få i sig hallonketon dagligen är via ett extrakt. Vi säljer den kraftfulla produkten Raspberry Ketone Pure som innehåller 100 % rent hallonketon. Rent extrakt från hallon kan effektivt öka din hälsa, minska sjukdomar, öka förbränning och därmed även leda till ökad viktminskning.

Baljväxter

Baljväxter så som ärter, bönor och linser innehåller alla en låg fetthalt samtidigt som de är rika på B-vitamin folat, kalium, järn, magnesium, fibrer och protein som kan hjälpa till att förhindra ett antal kroniska sjukdomar inklusive hjärt- och kärlsjukdomar Andra typer av effektiva baljväxter är svarta bönor, kidneybönor, kikärter och linser. Baljväxter kan läggas till sallader, soppor och grytor och finns bland annat i hummus.

Apelsiner

Apelsiner kommer med mängder av fördelar. Denna frukt har ett högt innehåll av C-vitamin, antioxidanter, kalium & fiber. En apelsin innehåller ca 300 mg kalium och kan effektivt minska sötsuget.

Fullkorn

Fullkorn effektivt kan leda till minskat blodkolesterol och förebygga hjärtsjukdomar. Fullkorn finns i havre, havrekli, bulgur, quinoa, fullkornsbröd, råris och fullkornspasta.

Valnötter

Prova att strö några valnötter ovan på din sallad eller i en skål med havregryn på morgonen. Bara en fjärdedels kopp av valnötter innehåller 20 % av ditt dagliga behov av koppar, omega 3 samt mängder av antioxidanter.

Vi rekommenderar att dessa naturliga livsmedel kombineras med ett Superfoods kosttillskott för att uppnå maximalt välmående. Vårt 100 % naturliga kosttillskott hallonketon är mycket effektivt och de ökade nivåerna av antioxidanter som finns i hallonketon kan öka både energinivåer och fettförbränning.