Glucomannan Komplex

30 dagars rensning med kostfiber

 • Köp 1 245Kr
 • Köp 2 466Kr 490Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 663Kr 735Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt*

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Fibertillskott mot aptit och sug
 • Högt innehåll av 3000 mg Glucomannan (konjakrot) per dos
 • Berikad med vitamin D3 och krom
 • Intensiv 30-dagars rensning
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • VEGETARIANSK

Vad är glucomannan (konjakrot)?

Glucomannan är en växt hemma i flera sydasiatiska länder, och har på grund av sina otroliga rötter och vattenlösliga fibrer gradvis blivit en vanlig ingrediens i flera naturliga näringstillskott. Konjakrot är en vattenlöslig fiber som kan bidra till att skapa en ökad mättnadskänsla och hjälpa till att hantera suget. Det är just därför det har blivit mer och mer populärt att konsumera glucomannan, som också oftast kallas konjakrot, eftersom det kan hjälpa dig att ge din viktminskning en knuff i rätt riktning.

Vad är fördelarna med Glucomannan Komplex?

Vårt Glucomannan Komplex-tillskottet innehåller inte bara konjakrot, det innehåller även krom och vitamin C3 för att ge dig ett komplett näringstillskott för att förse din kropp med de rätta näringsämnena.

Krom är känt för att bidra till en normal ämnesomsättning och till att upprätthålla blodsocker. Vitamin B3 är känt för att bidra till normal protein- och glykogen förbränning samt en normal ämnesomsättning. Sammantaget innehåller Glucomannan Komplex mineraler och vitaminer för att ge dig en push i rätt riktning mot viktminskning.

Innehållsförteckning

Glucomannan (från Konjakrot), Kolin (som Kolinbitartrat), Vitamin B3 (som Nikotinamid), Krom (som Krompicolinat), Vitamin D3 (som Kolekalciferol) (källa: Lanolin), Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat, Kapselskal, Hypromellos (HPMC).

Den fantastiska konjakroten

Den här fantastiska, sydostasiatiska växten, med sina häpnadsväckande blommor, vinner ett allt större erkännande världen över för dess enastående rötter och den vattenlösliga fibern som utvinns från dem, glukomannan. Likt andra vattenlösliga fibrer menar man att den utvidgar sig i matsmältningssystemet, vilket ger en ökad mättnadskänsla. Tillsammans med en energibegränsad kost och vid en dos på 3000 mg om dagen är den känd för att bidra till viktminskning. Den boostar inte bara känslan av mättnad, utan har även visat sig bidra positivt till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet, vid rätt dosering. Man har utfört dedikerad forskning på sambandet mellan glukos och lipidkoncentrationer, och dess samband med träning och förändringar i kosten. Detta gör den till ett kosttillskott i toppklass för de som vill ta kliv framåt när det gäller hantering av vikten.

Glucomannan Complex

Hos Weightworld var vi inte nöjda med att bara förse dig med de lysande egenskaperna hos glukomannan, man har även kompletterat med tillskott av mineraler och vitaminer. Krom är känt för att bidra till den övergripande ämnesomsättningen och till underhållet av normala blodsockernivåer. Och, man vet att Vitamin B3 bidrar till en normal förbränning av proteiner och glykogener, samt till en normal energifrigörande ämnesomsättning. Totalt sett kombinerar Glucomannan Complex ett flertal fantastiska nyttor som boostar vägen till en kropp som du är nöjdare med.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Glucomannan (95% Fiber), Kolinbitartrat, vitamin B3 (som Nikotinamid), krom (som krom Picolinate), vitamin D3 (som kolekalciferol), Antiklumpningsmedel: Dikalciumfosfat, Veganskt Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Hu kan glucomannan (konjakrot) hjälpa till med viktminskning?

Glucomannan har ett högt naturligt innehåll av kostfiber som kan hjälp till att hantera mättnad och sug, vilket är idealiskt för viktminskning.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 6 kapslar dagligen (2 kapslar 30 minuter före varje huvudmåltid) med ett stort glas vatten.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar Glucomannan Komplex dagligen i minst 30 dagar.

Finns det biverkningar av att ta glucomannan (konjakrot)?

Tillskottet är tillverkat på naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta glucomannan (konjakrot)?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Glucomannan Complex
Glucomannan Complex

180 Kapslar | Aptitdämpande bantningspiller

245Kr

+
Omega-3 Fiskolja
Omega-3 Fiskolja

2000 mg 240 Softgels | Kosttillskott för hjärta, hjärna, hud och ögon

295Kr

+
Raspberry Ketone Plus
Raspberry Ketone Plus

180 Kapslar | Hallonketon-tillskott för fettförbränning

209Kr

1 Produkt(er)

245Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(29)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.28% baserat på 38 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerar absolut på hunger..

U Ulla
Verifierat Köp

Väldigt bra, men lite dyr.

T Terese W
Verifierat Köp

Jag har använt olika märker av samma produkt och ser att detta från er hålla samma standard. Levereras är bra det kom ganska snabbt och priset helt okej samt enkelt att beställa på er webbsida.

E ERI
Verifierat Köp

They do help you feel fuller for longer therefore you do eat less .. I’m hopeful for long term results .. you still need willpower

N Noodle L
Verifierat Köp

Does what it says on the tin !!!! Very happy

A Allison K
Verifierat Köp

Complete appetite controller, I've gained a lot of energy since using this capsule.

Z Zhi
Verifierat Köp

Geen trek in zoetigheid

R Ruth S
Verifierat Köp

Ik ben erg tevreden, capsules geven een vol gevoel waardoor je minder eet en dus gewicht verlies. Ik eet hier wel gezond bij. Nu bijna 5 kg kwijt en het continue bezig zijn in je hoofd met eten is nagenoeg weg. Dat geeft rust.

W Winny V
Verifierat Köp

Het doet wat het beloofd, mijn trek in zoet is echt veel minder. Verder gebruik ik het nog te kort om resultaten te zien op de weegschaal

I Ilona
Verifierat Köp

Fijn product, mijn trek in zoet is veel minder, en ik heb veel minder last van een opgeblazen gevoel. Stoelgang gaat ook beter.

I Ilona

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

Christmas Scratcher Game