Ekologiska Svamp Kapslar

180 st | Naturligt tillskott för immunförsvaret

 • Köp 1 275Kr
 • Köp 2 496Kr 550Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 660Kr 825Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt*

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Svamptillskott med igelkottsvamp, reishi och cordyceps
 • Innehåller 7 svampar samt ekologisk gurkmeja och ingefära
 • Idealisk för immunförsvaret, hjärtat, nervsystemet och lederna
 • 180 kapslar - tillräckligt för 3 månader
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGANSK
 • EKOLOGISKT
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Fördelarna med Ekologiska Svamp Kapslar

Svampar är inte bara goda i maträtter, de innehåller även en rad näringsämnen som kan vara hälsosamma för din hälsa och ditt välbefinnande. Tråkigt nog är det många som inte gillar varken smaken eller konsistensen av svamp, vilket leder till att de går miste om svampens många hälsofördelar som lejonmane, reishi, chaga och cordyceps.

Det är just därför vi på WeightWorld har skapat Ekologiska Svamp Kapslar, som innehåller 7 olika svampar för att stödja ditt immunförsvar, leder, nervsystem, matsmältning samt blodsocker- och kolesterolnivåer, och mycket mer.

Tillskottet är också berikat med gurkmeja och ingefära för att ge dig den mest optimala effekten av tillskottets svampar, inklusive välkända svampar som lejonmane, reishi, chaga, shiitake och cordyceps.

Dessa svampar är naturligt packade med viktiga näringsämnen, inklusive selen, som har antioxidantegenskaper och bidrar till att upprätthålla ett normalt immunförsvar. Dessutom innehåller flera av svamparna B-vitaminer, som bland annat bidrar till att skydda ditt hjärta, dina röda blodkroppar, nervsystemet och produktionen av hormoner.

Flera av kosttillskottets svampar är också rika på essentiella mineraler, inklusive koppar, som bidrar till bildandet av röda blodkroppar, och kalium, som hjälper till att upprätthålla muskel- och nervfunktioner.

Svamparna i Ekologiska Svamp Kapslar

Svamp Komplex är ett naturligt och ekologiskt kosttillskott med 7 olika svampar som är noggrant utvalda för sina hälsoegenskaper.

Här nedan kan du läsa mer om de olika svamparna i kosttillskottet och vilka hälsoegenskaper de enskilda svamparna har.

 • Igelkottsvamp: Även känd som lion’s mane, innehåller näringsämnen som hjälper till att stödja mental funktion, nervfunktion, blodsockernivåer och till och med hjälpa till att lindra milda symtom på depression och ångest.
 • Shiny Lakpore-svamp: Även kallad reishi-svamp eller lakritsskinn, forskning visar att svampen kan vara användbar för viktminskning, bibehålla immunförsvaret, förbättra fokus, bidra till bättre sömn och lindra symtom på ångest och depression.
 • Björkspegelsporsvamp: Även kallad chaga-svamp, nyare forskning tyder på att svampen kan hjälpa till att reglera proteiner i kroppen som är nödvändiga för att stimulera produktionen av vita blodkroppar.
 • Tvåporig svamp: Även känd som 'turkey tail', tros vara en adaptogen svamp. Det innebär att den potentiellt kan hjälpa till att minska fysisk och psykisk stress, vilket i sin tur kan bidra till att bekämpa trötthet. Dessutom har studier visat att tvåporig svamp kan hjälpa till att aktivera andra celler som stimulerar immunceller och T-celler.
 • Shiitake: Shiitake är rikt på både B-vitaminer och antibakteriella egenskaper och kan ge din kropp naturligt stöd för viktkontroll.
 • Cordyceps: Kallas även cordyceps och har traditionellt använts inom örtmedicin för att hjälpa till att öka syreupptaget i röda blodkroppar och förbättra återhämtningen. Senare forskning tyder också på att cordyceps också har antiinflammatoriska egenskaper.

Användning

Ta bara 2 kapslar om dagen tillsammans med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid, för att boosta ditt immunförsvar och välmående. Varje burk innehåller 180 tabletter vilket motsvara en 3-månaders förbrukning.

Förvara burken på en sval och torr plats utom räckhåll för barn.

Vilka svampar innehåller tillskottet?

Tillskottet är 100% ekologiskt och innehåller: Igelkottsvamp (lion’s mane), Shiny Lakpore-svamp (reishi), Björkspegelsporsvamp (chaga), Tvåporig svamp (grifola frondosa), shiitake, cordyceps, ostronsvamp (pleurotus ostreatus),

Varför ska man ta Ekologiska Svamp Kapslar?

Vårt svampkomplex innehåller 8 olika svampar samt gurkmeja och ingefära, som är idealiska för att upprätthålla ditt immunförsvar, hjärthälsa, ledhälsa och ditt nervsystem.

Varför finns det gurkmeja och ingefära i kosttillskottet?

Våra Ekologiska Svamp Kapslar är berikat med gurkmeja och ingefära på grund av de antiinflammatoriska egenskaperna hos de två knölrötter, vilket kan bidra till dina leder, immunförsvar och hjärta.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 2 kapslar dagligen med ett stort glas vatten, helst med en huvudmåltid.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar kosttillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta Ekologiska Svamp Kapslar?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta era Ekologiska Svamp Kapslar?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologiska Svamp Kapslar
Ekologiska Svamp Kapslar

180 Kapslar | Naturligt tillskott för immunförsvaret

275Kr

+
Ekologisk Ashwagandha
Ekologisk Ashwagandha

605 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi & blodsocker

279Kr

1 Produkt(er)

275Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(34)
4 Stjärnor
(15)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.19% baserat på 52 Kundomdömen

Verifierat Köp

Leverera den effekt som utlovas. Enda minus är att kapslarna är stora. Kommer att fortsätta med dem.

M Malin S
Verifierat Köp

Känner mig bättre både i kropp och själ!

B Björn S
Verifierat Köp

Använder svamp komplex ca 3 veckor. Har inte märkt någon förbättring av minne eller koncentration. Behöver kanske ta det lite till.

L Liudmila K
Verifierat Köp

Trust this site

A Art E
Verifierat Köp

I haven't taken them regularly but I do experience some improvement in focus and general wellbeing (less sensitive to stress)

K Kirsi
Verifierat Köp

Känner mig väldigt pigg av dom även efter jobbet.

k kund
Verifierat Köp

Man känner nästan direkt hur det ger kroppen energi.

m micke N
Verifierat Köp

Jag svara upp väldigt bra på denna produkt. Min kognitiva förmåga och uthållighet har förbättrats avsevärt! Är väldigt nöjd.

A Anders B
Verifierat Köp

Absolut prisvärt både för hälsa och för kostnaden.

m micke N
Verifierat Köp

I,ve got multiple people taking these, they,ve really helped with my tremors and others have reported great improvement in cognitive function.

J Joanne H

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

Product Image

Ekologiska Svamp Kapslar

180 st | Naturligt tillskott för immunförsvaret