• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Kan gifter i kroppen orsaka övervikt?

Gifter som samlats i kroppen är kända för att orsaka inflammation, vilket kan leda till olika sjukdomar som depression, diabetes, hjärtsjukdomar, kronisk trötthet och fibromyalgi vilket kan leda till viktuppgång pågrund av flera olika skäl.

Detox är utformade för att stimulera och rena kroppen samtidigt som de renar din kropp från avfall vilket kan resultera i viktnedgång och minska mängden gifter som samlats i kroppen. Läs vidare för att få mer information om hur detox som renar kroppen kan påverka ditt välmående och göra att du går ner i vikt.

Varför kan gifter orsakar viktökning?

Det finns 2 huvudskäl till varför slaggprodukter och avfall som samlas i din kropp kan orsaka en kraftig viktuppgång.

1) När gifter samlas i kroppen påverkar de våra fettceller, på grund av det faktum att de är fettlösliga. När dessa slaggprodukter fastnad vid det yttre cellmembranet, rsakar det att cellerna frisätter ämnet Leptin. När Leptinniåverna höjs leder detta till att förbränningen minskas. Detta sker på grund av att Leptin är det hormon som talar om för hjärnan att bränna fett som energi.

2) Ansamlade gifter orsakar också utsläpp av kemikalier som kallas cytokiner Det innebär att immunförsvaret i kroppen kommer att ändras. I praktiken känner du dig nedstämd och kan inte räkna ut varför. Detta kan leda till ett ökat tröstätande och sötsug vilket kan göra att du behöver en detox.

Kan man gå ner i vikt och bli av med dessa gifter?

Gifter som samlats i kroppen är kända för att orsaka inflammation, vilket kan leda till olika sjukdomar som depression, diabetes, hjärtsjukdomar, kronisk trötthet och fibromyalgi ... bara för att nämna några. Det kan även leda till viktuppgång och försämra kroppens ämnesomsättning. Men det är möjligt att göra sig av med dessa gifter genom att detoxa kroppen och se snyggare ut då du gör en detox och renar kroppen från dessa gifter.

Vetenskapen om viktminskning Motstånd kommer att föra oss ut ur den mörka tiden av extrem bantning och motion, inte bara för dem som inte kan gå ner i vikt, men också för dem som utmanas med kronisk sjukdom.

En effektiv detoxkur för att bli av med gifter.

Här på Weight, har vi sålt Digestive Science Detoxkur under flera år och våra kunder har återkommit med massor av positiv feedback. Denna produkt är en effektiv detoxbehandling, som tas in 3 gånger dagligen. Du tar enkelt en liten kapsel som löser sig i kroppen och hjälper din kropp att göra sig av med avfall och gifter och negativa slaggprodukter. Dessa avfall sommer renas ut från din kropp vid ditt nästa toalettbesök. Detta är en naturlig och effektiv detox med endast 100 % naturliga ingredienser. Det vill säga, det finns inga konstgjorda kemikalier eller farliga tillsatser i denna produkt som renar kroppen endast med hjälp av växtbaserade ingredienser. Anledningen till att vi tror att detta är en av de mest effektiva detoxkurerna är den unika kombinationen av rengörande och näringsgivande ingredienser. Produkten innehåller Psylliumhusks, linfrön, spirulina och fänkålsfrön. Majoriteten av ingredienser fungerar genom att frigöra restprodukter från kroppen medan övriga ingredienser tillför näring och vitaminer till tarmen. Detta gör produkten till ett mycket effektivt sätt att rena kroppen och återställa dess naturliga balans. Anledningen till att det är en av de mest sålda och populära produkterna för detox är att många andra detoxprodukter endast är tillverkade för att rena tarmen utan att tillföra någon närings till kroppen.

Om ditt mål är att gå ner i vikt, då är det värt att överväga att prova en detox. När dina tarmar är helt renade har kroppen de bästa förutsättningarna att ta en gå ner vikt. Du kan med fördel börja träna och leva en hälsosam livsstil med en balanserad kost för att hålla energinivån hög och få maximal effekt av din detox. Denna kombination av detox och en hälsosamlivsstil är det mest effektiva kuren för dem som vill gå ner några kilo.

Tips och tricks

Dåliga konstgjorda fetter hindrar cellerna från att eliminera gifter; Bra fetter tillåter celler att eliminera gifter från kroppen! Kom ihåg att bra fetter inte gör dig fet. Din kropp behöver fett för att bränna fett. Fett är också avgörande för hormonproduktionen, vilket är en verklig hälsorisk för de flesta kvinnor.

Öka din kvalitet genom att tillföra ”bra fetter" och eliminera konstgjorda fetter så som transfetter till din kropp med dessa tips kombinerat med en effektiv detox.

Nu vet du lite mer om vad en effektiv detox innebär du känner dig förhoppningsvis mer motiverad för att komma igång. Men om du fortfarande inte är helt säker på hur våra detoxbehandlingar som ökar välmåendet fungerar eller vad är det mest effektiva metoden för detox, så är du välkommen att kontakta oss på telefon, chatt eller e-post.