Probiotikaplåster

Långtidsplåster med mjölksyrabakterier

Vad är probiotika bra för?

Probiotika är levande mikroorganismer som lever naturligt i ditt tarmsystem och är avgörande för ett hälsosamt matsmältnings- och immunförsvar. Kroppen är full av både bra och dåliga bakterier och det är viktigt för din hälsa att det finns en hälsosam balans i dessa.

Och det är här probiotika kommer in i bilden. Probiotika i form av mjölksyrabakterier är fantastiska för att skapa balans i bakterierna i magen och matsmältningssystemet.

På så sätt kan probiotika hjälpa dig om du har problem med uppblåsthet, nedsatt immunförsvar, gasbildning, orolig mage, diarré eller matsmältningsproblem.

Varför använda probiotiska plåster istället för kosttillskott?

Här på WeightWorld har vi skapat våra probiotiska plåster, som inte bara är ett praktiskt alternativ till vanliga probiotiska kosttillskott. Dessa långtidsplåster kan säkerställa en regelbunden frisättning av probiotika under de 24 timmar du använder probiotikaplåstret.

Här har du fördelen att probiotikan och de goda mjölksyrebakterierna inte behöver passera genom matsmältningssystemet innan du får nytta av dem. På så sätt säkerställer du att du får absolut mest ut av de mjölksyrebakteriestammar och probiotika som dessa plåster frisätter direkt på huden.

Vilket gör det idealiskt om du har problem med irriterad tarm, läckande tarm eller malabsorption (minskat upptag av ett ämne i matsmältningskanalen). Men det är också ett praktiskt alternativ om du har svårt att svälja piller eller vanliga probiotiska kapslar.

Se till att huden är ren, torr och fri från hår innan du applicerar plåstret. Sätt sedan ett probiotiskt plåster direkt på magen och byt var 24:e timme. Bör inte användas på ansikte, hals eller könsorgan.

Rekommendation

Endast för extern användning. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år. Bör inte användas på irriterad eller trasig hud.

Ska jag välja probiotiska kosttillskott eller plåster?

Det beror på dina personliga behov. Men plåster släpper sitt probiotiska innehåll regelbundet under 24 timmar, vilket ger dig en mer konstant tillförsel av probiotika under hela dagen. Dessutom absorberas probiotika bättre via plåster, eftersom det inte finns något 'avfall' genom matsmältningssystemet.

Hur använder jag probiotiska plåster?

Se till att huden är ren, torr och fri från hår innan du applicerar plåstret. Sätt sedan ett probiotiskt plåster direkt på magen och byt var 24:e timme. Bör inte användas på ansikte, hals eller könsorgan.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du använder probiotiska plåster dagligen i minst 30 dagar.

Finns det biverkningar av probiotiska plåster?

Plåstren är gjorda av naturliga ingredienser utan kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla använda probiotiska plåster?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år. Bör inte användas på irriterad eller trasig hud.

Oftast köpt tillsammans

Berberin 500 mg
Berberin 500 mg

500 mg 120 Kapslar

249Kr

+
Guarana Viktminskningsplåster
Guarana Viktminskningsplåster

60 Patch | För ämnesomsättning och energi

205Kr

1 Produkt(er)

249Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(44)
4 Stjärnor
(9)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.41% baserat på 57 Kundomdömen

Verifierat Köp

Skeptisk till en början, men dessa probiotikaplåster har verkligen överraskat positivt. Min mage känns lugn och i balans.

S Sofia
Verifierat Köp

Lätt att beställa, snabb leverans och trevlig personal. Plåsterna har även börjat ge resultat.

A Anders
Verifierat Köp

Dessa plåster har hjälpt min känsliga mage. Mycket nöjd med resultatet.

E Emma
Verifierat Köp

Ett innovativt och bekvämt sätt att tillföra probiotika. Rekommenderar starkt för en lugnare mage.

G Gunilla
Verifierat Köp

Fick mycket bättre och friskare mage efter att jag köpte plåstren så jag klagar inte.

S Sabrina
Verifierat Köp

Lättanvända och effektiva probiotikaplåster. Har märkt en tydlig minskning av matsmältningsproblem.

U Ulla
Verifierat Köp

Fantastiska probiotikaplåster! Mjölksyrebakterierna direkt på huden har verkligen förbättrat min maghälsa.

B Bert
Verifierat Köp

Ett bra alternativ till vanliga probiotikakapslar

B Britta
Verifierat Köp

Rekommenderades att använda plåster med probiotika istället för att ta piller då det tydligen absorberas snabbare och mer effektivt. De är lite dyra men kan känna en väldigt tydlig effekt.

H Hanna
Verifierat Köp

Plåstren levererades mycket snabbt.

I Ingvar

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar