GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Kom i form till sommaren kalender

Sommaren är runt hörnet, är du redo? Oroa dig inte, med hjälp av vår enkla kalender har du ännu tid att fixa sommarformen! Kalendern är uppdelad på fyra veckor, så att du kan fokusera på en metod per vecka för att förbereda kroppen och komma i toppform!

Vecka 1: Detox & Cleanse

Under den första veckan av vår ‘Kom i form till sommaren kalender’ fokuserar vi på att förbereda oss genom att rensa kroppen! Detta är grundläggande för att kroppen ska kunna prestera sitt bästa senare. Du kan göra detta genom en fullständig detox, som hjälper dig att bli av med toxiner som har samlats i kroppen. Det finns en mängd olika naturliga detoxprodukter och kosttillskott som du kan prova och vi har även lagt till några utmärkta tips på vad du kan äta och dricka för att komma igång med din detox och rensa kroppen!

kom i form till sommaren kalender

Vecka 2: Fettförbränning

Den andra veckan ägnar vi åt att förbränna fett för att komma iform till sommaren! Detta gör du bäst genom att kombinera mat som hjälper dig att bränna fett med rikligt med motion som ökar metabolismen. Denna vecka har vi kombinerat mat som kan bränna fett snabbt med kardiovaskulär och fettförbrännande träning, för att träna bort magen och få den perfekta strandkroppen!

kom i form till sommaren kalender

Vecka 3: Muskeltoning

Den tredje veckan fokuserar vi på att bygga muskler snabbt! Men hur bygger man muskler så fort som möjligt? Under denna vecka rekommenderar vi att du tar naturliga kosttillskott för muskeluppbyggnad som innehåller rikligt med fördelaktigt protein. Lägg även till mycket magert protein i din vanliga diet, för att bygga muskelmassa och känna dig mätt. Vi har även lagt till olika muskelbyggande övningar för olika delar av kroppen för varje dag.

kom i form till sommaren kalender

Vecka 4: Upprätthåll resultaten

Den sista veckan av vår ‘Kom i form till sommaren kalender’ handlar om att kombinera allting för att få en fastare kropp och kunna gå ner i vikt snabbt. Nu kan du prova dig fram med dina favoritövningar och recept och komma igång på allvar! Vi rekommenderar att du väljer dina favoriter bland de fettförbrännande och detoxande livsmedel vi nämnt och lägger till dem till din diet, samt kombinerar detta med de träningsmetoder som passar bäst för din kropp. Sedan är det bara att njuta av sommaren och din välmående kropp!

kom i form till sommaren kalender

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med