Montmorency Cherry Capsules

1500 mg 90 Kapslar | Naturligt tillskott för ett starkt immunförsvar

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

WeightWorld har utvecklat ett förstklassigt tillskott med en kraftfull styrka på 3000mg tillverkat av högkvalitativt frystorkat Montmorency körsbärsextrakt. Det hjälper dig inte bara att få en god natts sömn, utan är även en rik källa till gynnsamma vitaminer, som C vitamin och A vitamin, som kan hjälpa till att upprätthålla ditt immunförsvar. Och sist men inte minst - produkten innehåller inga fyllningsmedel, bindmedel eller konstgjorda ingredienser - så att du kan vara helt säker på att du konsumerar ett rent tillskott.

  • Naturligt tillskott för bättre sömn
  • Idealiskt för ett starkt immunförsvar
  • Marknadsledande styrka på 3000mg per portion
  • Rik källa till A- & C-vitamin
  • 90 kapslar för 45 dagars bruk
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Köp 1 $24.35
  • Köp 2 $43.82 $48.70 Du sparar 10%
  • Köp 3 $58.44 $73.05 Du sparar 20%

Vad är WeightWorld Montmorency Cherry kapslar?

Dessa förstklassiga kapslar är ett naturligt hjälpmedel för bättre sömn, framställda av rent frystorkat Montmorency körsbärsextrakt med en kraftfull styrka på 3000mg per portion. Detta överskrider de flesta tillskott på marknaden, som brukar ha en styrka på 750 mg i genomsnitt. För att erbjuda det allra bästa har vi utvecklat ett högpotent tillskott som inte innehåller några fyllmedel, bindemedel eller konstgjorda konserveringsmedel, så att du tryggt kan njuta av en pålitlig och helt naturlig produkt.

Hur fungerar de?

Detta kosttillskott har utformats för personer som vill förbättra sin sömnkvalitet. Extraktet är känt för att hjälpa till att upprätthålla ett optimal sömnmönster, motverka sömnlöshet samt förbättra sömneffektiviteten. En annan utmärkt fördel med denna naturliga ingrediens är att den kan hjälpa till att upprätthålla friska nivåer av urinsyror, som ifall de är förhöjda kan skada lederna, hjärtat och i svåra fall också kan leda till njursten. Montmorency körsbärets antioxidanta egenskaper är kända för att skydda kroppen mot skadliga fria radikaler som kan skada cellerna och orsaka sjukdom och åldrande.

För vem passar det?

Detta tillskott har utvecklats för att hjälpa dem som kämpar för att uppnå en hälsosam sömnrutin eller som vill öka sin sömntid. Detta tillskott är ett tryggt och naturligt alternativ till starka sömnmedel. Kapslarna fungerar även utmärkt för återhämtning efter träning. Montmorency körsbär är dessutom en rik källa till C-vitamin, A-Vitamin och antioxidanter.

Användning

Ta bara 2 kapslar per dag i samband med en måltid, eller enligt din läkares instruktioner. Eftersom detta är ett helt naturligt kosttillskott har det inga kända biverkningar. Rådfråga en läkare före användning om du är gravid, ammar eller tar någon medicin. Detta veganska kosttillskott innehåller inte salt, stärkelse, vete, majs, gluten, laktos, jäst, mejeriprodukter, konstgjorda konserveringsmedel eller färgämnen. Produkten rekommenderas inte för personer under 18 år.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser: montmorency körsbär (frystorkade) extrakt (10:1).

Andra ingredienser: mikrokristallin cellulosa (bulkmedel), magnesiumstearat (klumpförebyggande medel), HPMC kapselskal.

Montmorency Cherry Capsules 1500 mg 90 Kapslar | Naturligt tillskott för ett starkt immunförsvar

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra service!

M Mariam L
Verifierat Köp

Jag har bara tagit dessa i ungefär en vecka och känner redan av en skillnad i min sömn vilket gör mig väldigt glad för detta köp

N Nicklas
Verifierat Köp

Du får en bra mängd för priset och nästa gång kommer jag att få ett bättre erbjudande med multipackrabatten.

J Jim
Verifierat Köp

Jag är en flygvärdinna så jag har inte något satt sömnschema och kan sova för flera dagar i vissa fall. Denna produkt hjälper mig och gör det därför mycket enklare att hantera.

S Sandra
Verifierat Köp

Det har verkligen hjälpt mig att sova bättre

A Ava
Verifierat Köp

Bra tabletter

H Hans
Verifierat Köp

jag hoppas att dom ska hjälpa mig så att jag sover bättre och får ett bättre immunförsvar

I Iris
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd

J Johanna
Verifierat Köp

Jag tycker att dom verkar bra

F Frej

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar