100% Nöjdhetsgaranti

Gratis frakt

2 års garanti

Har du inte tid för gym eller utomhusträning?

Är du trött på att tro att dina timmar i gymmet eller på cykeln inte har gett resultat? Vi kan då hjälpa. Prova vår vibrationsplatta.

Upptäck WeightWorlds Vibrationsplatta för ett komplett träningspass direkt hemma. Denna avancerade träningsenhet är utformad för att hjälpa dig att tona dina muskler när du utför dina övningar. Tack vare vibrationerna kommer du faktiskt att kunna stimulera olika muskelgrupper, motverka överflödigt fett och tona kroppen på grund av ökad muskelmassa och aktivitet. Träningspassen är anpassningsbar beroende på vilken nivå du väljer och du kan börja komma tillbaka i form med enkla 20 minuters pass.

LED-display och Bluetooth

Den praktiska LED-displayen låter dig övervaka din träning. Faktum är att du, förutom att sätta på och stänga av Vibrationsplattan, kan välja programmet bland de olika tillgängliga, starta och stoppa träningen och ändra hastigheten efter dina behov.

Motstånds- och träningsband

Höj träningspass med motståndsbandet som kommer med, fäst det enkelt för olika styrkeövningar riktade mot olika muskelgrupper.

Tyst motor

Den största skillnaden mellan att träna med en vibrationsplatta jämfört med fri kroppsträning är den vibration som maskinen producerar, vilket ökar träningens effektivitet och främjar muskeltoning. Motorn låter inte för mycket och gör det därför så att det inte stör för personer i andra rum i huset eller för grannar.

Halkfri yta

Ytan på WeightWorld vibrationsplatta har utvecklats för att vara helt halkfri, så att du kan träna i full säkerhet.

Fjärrkontroll

Med den praktiska fjärrkontrollen kan du enkelt hantera din träning, även under passet. Du kommer att ha fullständig kontroll i dina händer, från intensiteten till programmet, upp till möjligheten att ändra låten du lyssnar på genom de integrerade Bluetooth-högtalarna.

Hjul för transport

Du kan enkelt flytta och förvara din vibrationsplatta tack vare de praktiska integrerade hjulen. Placera vibrationsplattan där det passar dig bäst, slutför ditt träningspass och ställ sedan tillbaka den i ordning på ett ögonblick och utan ansträngning.

Stabiliserande trainen

Tack vare de praktiska sugkopparna kommer vibrationsplattan att förbli stabil under hela passet, även under de mest intensiva övningarna med de högsta vibrationsnivåerna.

Vad är en vibrationsplatta?

En vibrationsplatta är en unik träningsmaskin lämplig för hemmaträning som kan hjälpa till att stärka kärnmusklerna och förbättra din kondition.

Vibrationsplattan skapar vibrationer som får kroppens muskler att dra ihop sig vid varje vibration. Dessa snabba muskelsammandragningar kan hjälpa till att förbättra balans, hållning, flexibilitet och muskeltonus hos dem som använder maskinen regelbundet.

Vibrationsträning kan också hjälpa till med snabbare återhämtning efter träning och bättre cirkulation i hela kroppen. Användningen av en vibrationsplatta är ett bra sätt att lägga till extra intensitet till din träningsrutin.

WeightWorlds Vibrationsplatta fungerar genom att stimulera musklerna genom svängningar/vibrationer. När du står eller sitter på enheten fungerar vibrationerna med en hög (men säker) frekvens och överför energi genom din kropp. Detta kommer att hjälpa dina muskler att dra ihop sig och slappna av på samma sätt som när du tränar.

Den är idealisk om du letar efter ett enkelt träningspass hemma eller om du vill göra något annat medan du använder enheten, precis som när du tittar på TV. Effekterna av enheten kan förstärkas när du utför övningar på plattan och är verkligen bekväm om du letar efter ett mer intensivt träningspass för hela kroppen.

Spänning
220V-240V /
Effekt
200W
Frekvens
50/60 Hz
Rekommenderad användningstid
20 minuter
Maxvikt
120 kg
Mått
56 X 34 X 13,5 cm
Batteri för fjärrkontroll
2 x AAA

Råd före första användningen

Se bruksanvisningen innan du använder enheten. Placera alltid plattan på en plan yta och håll det borta från husdjur och barn. Vi rekommenderar att du inte använder denna plattan om: du nyligen har opererats, du har drabbats av en allvarlig skada, du är gravid. Rådfråga en läkare före användning vid patologier.

Finns det andra namn på en Vibrationsplatta?

Kärt barn har många namn, och en vibrationsplatta kallas också för vibrationsmaskin, vibrationstränare och skakmaskin.

Hur fungerar Vibrationsplattan?

Vår vibrationsplatta fungerar genom att vibrera plattformen och på så sätt överföra energi till kroppen som får musklerna att aktiveras och slappna av många gånger i sekunden.

Kräver Vibrationsplattan mycket plats?

Nej, vibrationsplattan har en storlek på 54 x 32 x 12 cm och tar därför inte mycket plats då den enkelt kan förvaras under soffa, säng eller i ett skåp.

Låter Vibrationsplattan mycket?

Nej, vibrationsplattan är väldigt tyst av sig och passar att använda i en lägenhet eller i ett hus, även om det finns andra närvarande.

Hur stor är Vibrationsplattan?

Själva vibrationsplattan har en storlek på 54 x 32 x 12 cm.

Kan jag använda Vibrationsplattan även om jag har stora (eller små) fötter?

Ja, det är inga problem. Vibrationsplattan är designad för att användas av alla, oavsett om du har skostorleken 34 eller 48 (eller däremellan).

Är det bättre att använda maskinen barfota eller med skor?

För optimal användning rekommenderar vi att du använder maskinen antingen barfota eller med strumpor, eftersom skor kan absorbera vibrationer.

Hur ofta ska jag använda Vibrationsplattan?

Vi rekommenderar att du använder vibrationsplattan för träningssyfte i 20 minuter varje dag.

Kan alla använda Vibrationsplattan?

Vi rekommenderar att du inte använder maskinen om du nyligen har opererats, har en allvarlig muskel- eller benskada, hjärtproblem, har en pacemaker, konstgjorda leder eller lemmar, metallimplantat eller metallplattor i kroppen eller är gravid. Dessutom bör du rådfråga din läkare före användning om du tar medicin, genomgår en medicinsk undersökning eller har en medicinsk diagnos.

Vad är maxvikten för maskinen?

Maskinen har en maxvikt på 120 kilo.

Är manualen på svenska?

Nej, den medföljande manualen är på engelska. Men kontakta vår kundtjänst om du vill ha en svensk manual, så kan vi skicka den till dig via e-post.

Kan man vibrera bort fett?

Vibrationsplattan ökar muskelaktiveringen och på så sätt hjälper den att bränna kalorier vilket i sin tur kan hjälpa till att öka fettförbränning.

Vad är vibrationsplattan bra för?

Vibrationsplattan kan hjälpa en med att komma igång med rörelse, bygga styrka, öka balansen och den kan även hjälpa till med mycket mer gällande den generella hälsan.

Kan jag använda Vibrationsplattan varje dag?

Ja, du kan använda vår vibrationsplatta varje dag.

På WeightWorld är vi stolta över att tillhandahålla produkter och service av hög kvalitet, men om du av någon anledning vill returnera något, har vi gjort det enkelt också. Vi har en 30-dagars problemfri returpolicy och vårt vänliga kundserviceteam är alltid till hands för att svara på eventuella frågor du kan ha.

Att returnera en vara till oss är enkelt, börja med att kontakta oss

Om du vill returnera en produkt för att du inte längre vill ha den eller för att du ångrat dig så kan den returneras till oss inom 30 dagar i sitt ursprungliga skick för en problemfri återbetalning av produktpriset.

Om du vid leveransen upptäcker att förpackningen har blivit skadad och dina föremål har blivit skadade, kontakta oss så snart som möjligt för att ordna en retur.

Du kommer att bli underrättad när vårt lager har mottagit varan och när återbetalningen har placerats eller skickats ut igen. Det här är så att du hålls informerad på alla punkter under hela processen.

Du kommer att återbetalas med samma betalningsmetod som användes när du köpte dina varor i första hand.

För att säkerställa att vårt lager framgångsrikt tar emot din retur, rekommenderar vi dig att använda en spårbar leveransmetod för att styrka leverans. Vi betalar däremot inte returkostnaderna, men kan endast återbetala när produkten är tillbaka.

Beroende på din kortutgivare och bank kan återbetalningar ta 2-3 arbetsdagar. Om PayPal däremot har använts kommer det att följa deras återbetalnings policy.

Så snart vi får ditt föremål tillbaka i vårt lager, så kommer du att bli underrättad. Vi kommer också att meddela dig när din återbetalning är behandlad eller när din nya produkt skickas ut.

Det är viktigt att kontakta oss så snart du upptäcker ett fel. Kontakta vårt kundtjänstteam med ditt 9-siffriga beställningsnummer, artikelnamn och vad felet är, så skickar vi en ersättare till dig så snart som möjligt.

Var god kontakta oss om du tror att en produkt saknas från din beställning. Ange ditt 9-siffriga beställningsnummer så kommer vi återkomma så snart som möjligt och skicka de saknade produkterna.

Det kan ta upp till 21 arbetsdagar för din leverans för att komma tillbaka till vårt lager då det ska skickas från Sverige till Polen. Återigen är det viktigt att du använder en spårbar posttjänst så att du kan hålla reda på var din retur befinner sig.

Vårt dedikerade kundserviceteam står till hands för att hjälpa dig med vilken fråga du än har kontakta oss, eller använd vår live chat.

Har du några frågor kan du maila oss på [email protected] eller ringa vår kundtjänst direkt på 08 44 68 24 03

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och senaste nytt.

Muskeltoning

Vibrationsplatta

Enhet

1999Kr 2400Kr Du sparar 401Kr
15% Julerbjudande på enheter Använd koden JUL15

Gratis frakt*

Point Icon Köp nu och tjäna 17 Comfort Poäng ?

Produktegenskaper:

 • 99 intensitetsnivåer, 5 träningsband ingår
 • Inbyggd Bluetooth-högtalare
 • Kan kontrolleras med fjärrkontroll som medföljer
 • Med 2 års garanti och 100% nöjdhetsgaranti

Fördelar:

 • Vibrationsplatta för viktnedgång och hemmaträning
 • 20 minuter om dagen räcker för att träna hela kroppen hemma
 • Hjälper till med balans, rörlighet, flexibilitet och blodcirkulation
 • CE-CERTIFIERAD
 • NÖJDHETSGARANTI
 • ROH-CERTIFIERAD
 • ISO

100% Nöjdhetsgaranti

Gratis frakt

2 års garanti

Har du inte tid för gym eller utomhusträning?

Är du trött på att tro att dina timmar i gymmet eller på cykeln inte har gett resultat? Vi kan då hjälpa. Prova vår vibrationsplatta.

Upptäck WeightWorlds Vibrationsplatta för ett komplett träningspass direkt hemma. Denna avancerade träningsenhet är utformad för att hjälpa dig att tona dina muskler när du utför dina övningar. Tack vare vibrationerna kommer du faktiskt att kunna stimulera olika muskelgrupper, motverka överflödigt fett och tona kroppen på grund av ökad muskelmassa och aktivitet. Träningspassen är anpassningsbar beroende på vilken nivå du väljer och du kan börja komma tillbaka i form med enkla 20 minuters pass.

LED-display och Bluetooth

Den praktiska LED-displayen låter dig övervaka din träning. Faktum är att du, förutom att sätta på och stänga av Vibrationsplattan, kan välja programmet bland de olika tillgängliga, starta och stoppa träningen och ändra hastigheten efter dina behov.

Motstånds- och träningsband

Höj träningspass med motståndsbandet som kommer med, fäst det enkelt för olika styrkeövningar riktade mot olika muskelgrupper.

Tyst motor

Den största skillnaden mellan att träna med en vibrationsplatta jämfört med fri kroppsträning är den vibration som maskinen producerar, vilket ökar träningens effektivitet och främjar muskeltoning. Motorn låter inte för mycket och gör det därför så att det inte stör för personer i andra rum i huset eller för grannar.

Halkfri yta

Ytan på WeightWorld vibrationsplatta har utvecklats för att vara helt halkfri, så att du kan träna i full säkerhet.

Fjärrkontroll

Med den praktiska fjärrkontrollen kan du enkelt hantera din träning, även under passet. Du kommer att ha fullständig kontroll i dina händer, från intensiteten till programmet, upp till möjligheten att ändra låten du lyssnar på genom de integrerade Bluetooth-högtalarna.

Hjul för transport

Du kan enkelt flytta och förvara din vibrationsplatta tack vare de praktiska integrerade hjulen. Placera vibrationsplattan där det passar dig bäst, slutför ditt träningspass och ställ sedan tillbaka den i ordning på ett ögonblick och utan ansträngning.

Stabiliserande trainen

Tack vare de praktiska sugkopparna kommer vibrationsplattan att förbli stabil under hela passet, även under de mest intensiva övningarna med de högsta vibrationsnivåerna.

Vad är en vibrationsplatta?

En vibrationsplatta är en unik träningsmaskin lämplig för hemmaträning som kan hjälpa till att stärka kärnmusklerna och förbättra din kondition.

Vibrationsplattan skapar vibrationer som får kroppens muskler att dra ihop sig vid varje vibration. Dessa snabba muskelsammandragningar kan hjälpa till att förbättra balans, hållning, flexibilitet och muskeltonus hos dem som använder maskinen regelbundet.

Vibrationsträning kan också hjälpa till med snabbare återhämtning efter träning och bättre cirkulation i hela kroppen. Användningen av en vibrationsplatta är ett bra sätt att lägga till extra intensitet till din träningsrutin.

WeightWorlds Vibrationsplatta fungerar genom att stimulera musklerna genom svängningar/vibrationer. När du står eller sitter på enheten fungerar vibrationerna med en hög (men säker) frekvens och överför energi genom din kropp. Detta kommer att hjälpa dina muskler att dra ihop sig och slappna av på samma sätt som när du tränar.

Den är idealisk om du letar efter ett enkelt träningspass hemma eller om du vill göra något annat medan du använder enheten, precis som när du tittar på TV. Effekterna av enheten kan förstärkas när du utför övningar på plattan och är verkligen bekväm om du letar efter ett mer intensivt träningspass för hela kroppen.

Spänning
220V-240V /
Effekt
200W
Frekvens
50/60 Hz
Rekommenderad användningstid
20 minuter
Maxvikt
120 kg
Mått
56 X 34 X 13,5 cm
Batteri för fjärrkontroll
2 x AAA

Råd före första användningen

Se bruksanvisningen innan du använder enheten. Placera alltid plattan på en plan yta och håll det borta från husdjur och barn. Vi rekommenderar att du inte använder denna plattan om: du nyligen har opererats, du har drabbats av en allvarlig skada, du är gravid. Rådfråga en läkare före användning vid patologier.

Finns det andra namn på en Vibrationsplatta?

Kärt barn har många namn, och en vibrationsplatta kallas också för vibrationsmaskin, vibrationstränare och skakmaskin.

Hur fungerar Vibrationsplattan?

Vår vibrationsplatta fungerar genom att vibrera plattformen och på så sätt överföra energi till kroppen som får musklerna att aktiveras och slappna av många gånger i sekunden.

Kräver Vibrationsplattan mycket plats?

Nej, vibrationsplattan har en storlek på 54 x 32 x 12 cm och tar därför inte mycket plats då den enkelt kan förvaras under soffa, säng eller i ett skåp.

Låter Vibrationsplattan mycket?

Nej, vibrationsplattan är väldigt tyst av sig och passar att använda i en lägenhet eller i ett hus, även om det finns andra närvarande.

Hur stor är Vibrationsplattan?

Själva vibrationsplattan har en storlek på 54 x 32 x 12 cm.

Kan jag använda Vibrationsplattan även om jag har stora (eller små) fötter?

Ja, det är inga problem. Vibrationsplattan är designad för att användas av alla, oavsett om du har skostorleken 34 eller 48 (eller däremellan).

Är det bättre att använda maskinen barfota eller med skor?

För optimal användning rekommenderar vi att du använder maskinen antingen barfota eller med strumpor, eftersom skor kan absorbera vibrationer.

Hur ofta ska jag använda Vibrationsplattan?

Vi rekommenderar att du använder vibrationsplattan för träningssyfte i 20 minuter varje dag.

Kan alla använda Vibrationsplattan?

Vi rekommenderar att du inte använder maskinen om du nyligen har opererats, har en allvarlig muskel- eller benskada, hjärtproblem, har en pacemaker, konstgjorda leder eller lemmar, metallimplantat eller metallplattor i kroppen eller är gravid. Dessutom bör du rådfråga din läkare före användning om du tar medicin, genomgår en medicinsk undersökning eller har en medicinsk diagnos.

Vad är maxvikten för maskinen?

Maskinen har en maxvikt på 120 kilo.

Är manualen på svenska?

Nej, den medföljande manualen är på engelska. Men kontakta vår kundtjänst om du vill ha en svensk manual, så kan vi skicka den till dig via e-post.

Kan man vibrera bort fett?

Vibrationsplattan ökar muskelaktiveringen och på så sätt hjälper den att bränna kalorier vilket i sin tur kan hjälpa till att öka fettförbränning.

Vad är vibrationsplattan bra för?

Vibrationsplattan kan hjälpa en med att komma igång med rörelse, bygga styrka, öka balansen och den kan även hjälpa till med mycket mer gällande den generella hälsan.

Kan jag använda Vibrationsplattan varje dag?

Ja, du kan använda vår vibrationsplatta varje dag.

På WeightWorld är vi stolta över att tillhandahålla produkter och service av hög kvalitet, men om du av någon anledning vill returnera något, har vi gjort det enkelt också. Vi har en 30-dagars problemfri returpolicy och vårt vänliga kundserviceteam är alltid till hands för att svara på eventuella frågor du kan ha.

Att returnera en vara till oss är enkelt, börja med att kontakta oss

Om du vill returnera en produkt för att du inte längre vill ha den eller för att du ångrat dig så kan den returneras till oss inom 30 dagar i sitt ursprungliga skick för en problemfri återbetalning av produktpriset.

Om du vid leveransen upptäcker att förpackningen har blivit skadad och dina föremål har blivit skadade, kontakta oss så snart som möjligt för att ordna en retur.

Du kommer att bli underrättad när vårt lager har mottagit varan och när återbetalningen har placerats eller skickats ut igen. Det här är så att du hålls informerad på alla punkter under hela processen.

Du kommer att återbetalas med samma betalningsmetod som användes när du köpte dina varor i första hand.

För att säkerställa att vårt lager framgångsrikt tar emot din retur, rekommenderar vi dig att använda en spårbar leveransmetod för att styrka leverans. Vi betalar däremot inte returkostnaderna, men kan endast återbetala när produkten är tillbaka.

Beroende på din kortutgivare och bank kan återbetalningar ta 2-3 arbetsdagar. Om PayPal däremot har använts kommer det att följa deras återbetalnings policy.

Så snart vi får ditt föremål tillbaka i vårt lager, så kommer du att bli underrättad. Vi kommer också att meddela dig när din återbetalning är behandlad eller när din nya produkt skickas ut.

Det är viktigt att kontakta oss så snart du upptäcker ett fel. Kontakta vårt kundtjänstteam med ditt 9-siffriga beställningsnummer, artikelnamn och vad felet är, så skickar vi en ersättare till dig så snart som möjligt.

Var god kontakta oss om du tror att en produkt saknas från din beställning. Ange ditt 9-siffriga beställningsnummer så kommer vi återkomma så snart som möjligt och skicka de saknade produkterna.

Det kan ta upp till 21 arbetsdagar för din leverans för att komma tillbaka till vårt lager då det ska skickas från Sverige till Polen. Återigen är det viktigt att du använder en spårbar posttjänst så att du kan hålla reda på var din retur befinner sig.

Vårt dedikerade kundserviceteam står till hands för att hjälpa dig med vilken fråga du än har kontakta oss, eller använd vår live chat.

Har du några frågor kan du maila oss på [email protected] eller ringa vår kundtjänst direkt på 08 44 68 24 03

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och senaste nytt.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(658)
4 Stjärnor
(116)
3 Stjärnor
(21)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

95.90% baserat på 795 Kundomdömen

Verifierat Köp

Företaget är riktigt sk*tföretag som inte värnar om sina kunder. De vill bara tjäna pengar. Jag köpte plattan för 2400kr, bara någon dag senare sänker de priset till 1999kr. Skriver till Företaget ang nöjdhetsgaranti och att jag önskar få varan för 1999kr eller lämna tillbaka. Då vill de ej ge tillbaka mellanskillnaden och det vet ej vad frakten kostar. Ohjälpsamma och dålig service. Rekommenderar andra sidor med samma produkt. Produkten dvs Vibrationsplattan är 10/10, mycket bra.

M Melina
Verifierat Köp

det är bra men tyvärr jag kan inte använda

D Danuta A
Verifierat Köp

Över förväntan.

J Josefina
Verifierat Köp

Jättebra och rolig att använda. Tränar på den varje dag

E Emma C
Verifierat Köp

Jättebra lätt att använda

C Carina
Verifierat Köp

Helt otroligt vilken träningsvärk, musklerna slappnar av. Så gött

M Margareta F
Verifierat Köp

Best vibrationsplatta I världen

D Daniela G
Verifierat Köp

Mycket nöjd och verkar vara en bra platta till ett bra pris. Har ju inte haft den så länge men hoppas den ska göra min värk mindre.

T Tina
Verifierat Köp

Snabb leverans och nöjd med varan

L Lena H
Verifierat Köp

Ger bra styrka, enkel att använda.

M Monica O

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.