• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Spirulina för viktminskning - fungerar det?

Vad är effekten av denna alg? Denna alg kan hjälpa dig på vägen eftersom den visat sig kunna minska aptiten och höja dina energiniver. Dessa funktioner är dock fortfarande indirekt eftersom minskad aptit inte nödvändigtvis innebär minskad konsumtion av livsmedel, inte heller innebär förhöjda energinivåer att du tränar mer så detta beror också mycket på dig själv och hur du anpassar din livsstil för att få ut maximala fördelar av superfoods...

Är Spirulina för viktminskning verklighet eller myt?

Det första du bör veta att det inte finns något enkelt sätt att gå ner i vikt. I själva verket bör du inte förvänta sig att du bara kan äta något, ett piller, spirulina eller vad som helst, och sedan gå ner i vikt på några dagar. Om det var så enkelt skulle det inte finnas någon övervikt. Det finns produkter som kan hjälpa dig på vägen genom att öka förbränningen, minska sötsuget och hjälpa dig på vägen men i grund och botten behöver alla tillskott, vitaminer och superfoods kombineras med en hälsosam kost och regelbunden motion för att leda till en hållbar och effektiv viktnedgång.

Det är viktigt att äta mindre och träna regelbundet för att gå ner i vikt. När du gör motionsträning så behöver du höja din puls tillräckligt för att börja bränna fett. Effektiva konditionsträningar skulle innebära att göra något ansträngande, som jogging eller cykling och ta kraft från de stora muskelgrupperna i kroppen. Övningar som benlyft, eller magträning ger inte tillräckligt arbetsbelastning för att bränna fett, och de betraktas används mer för att bygga muskler. För att maximera dina resultat kan du ta nytta av en annan alg som heter spirulina med massor av näringsämnen för att få ut högsta resultat.

Effekten av Spirulina

Många människor vill äta mat eftersom det smakar bra, inte för att de är hungriga, så en minskad aptit kommer inte att ha någon effekt på dem. Vissa människor fortsätter äta när det är gott och de hindras inte av att de blir mätta. Ett annat exempel, om du får en normalstor måltid varje dag. Om du har en minskad aptit skulle du börja kasta bort en del av den måltiden?

... Om du inte har kontroll över dina matvanor, är en viktminskning nästan omöjligt, oavsett hur dyra dina prylar och tillskott är. Det finns många fördelar med spirulina då det bland annat omedelbart resulterar i en minskad aptit eller minskat sötsug vilket kan hjälpa dig att kontrollera din vikt. Men om du menar allvar och redo att förändrar din livsstil så kan spirulina hjälpa och faktiskt bidra till viktminskning.

Hur fungerar det?

Numera är det inte så lätt att tillföra rätt kost och näringsvärden till kroppen. Detta gäller särskilt vid intag av snabbmat eftersom de nästan ger ingenting av detta, utan bara fett och konserveringsmedel och inga hälsofördelar för din kropp!

Om vi nu tillför spirulina, kan kroppen få ytterligare näring som den behöver. Spirulina är inte bara rik på vitaminer och essentiella näringsämnen utan det har också en mycket hög proteinhalt. Protein är kapabelt att tillfredsställa hunger bättre än både kolhydrater och fett, så en proteindiet förefaller även effektiv för viktkontroll men till skillnad från hårda vävnader av kött, kan de enkla cellerna i Spirulina lösa sig i vatten, så dess protein kan vara lättsmält bara inom några minuter. Kom ihåg att det bästa sättet för konsumtion av spirulina skulle vara på tom mage, ca 15-30 minuter innan lunch. Om du tar tillskottet strax före lunch, kommer du knappast att märka någon minskning av din aptit. Å andra sidan, om du tar det efter lunch, kommer det att vara för sent så det är viktigt att ta det rätt tid på dygnet för att maximera effekten.

Eftersom super organic spirulinapulver även höjer dina energinivåer, kan det ge dig en extra energi under din träning och kan därmed hjälpa dig att bränna fett mer effektivt. Och i slutändan är det även mer effektivt än koffeinhalten i till exempel kaffe, te och andra koffeintillskott eftersom den inte orsakar bieffekten med koffein. Den energigivande effekten av Spirulina är även konsekvent, långvarig och har inga kända nackdelar.

Slutsats

Så är spirulina för viktminskning en myt? Precis som allt annat som främjar en snabb viktminskning behöver det kombineras med en hälsosam livsstil. Men om du bryr dig om din kost och tränar regelbunden – så kan Spirulina definitivt hjälpa dig en bra bit på vägen!