• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

5 drycker som du inte visste kunde bränna fett

Vi har här beskrivit fem drycker som inte kommer att öka ditt midjemått. Det går faktiskt att öka fettförbränningen med friska klunkar av rött vin och kaffe.

Inte alla drycker och livsmedel är negativa för dig som försöker gå ner i vikt. De flesta söta drycker kommer inte att hjälpa dig att verka som fettförbrännare för kroppen

Dessa drycker kan hjälpa dig att bränna fett naturligt och effektivt.

Rent rödvinsextrakt

Här är ytterligare en annan anledning till att dricka vin! Mörka röda vindruvor av den typ som används i många röda viner och druvsafter innehåller en kemikalie som heter ellagsyra, som ny forskning har funnit dramatiskt bromsat tillväxten av befintliga fettceller och bildandet av nya celler. Dessa hjälper din kropp att bränna fett bättre. Den kemiska balansen i röda vindruvor ökar också förbränningen av fettsyror i leverceller, som kan förbättra leverfunktionen.

Det visade sig också att ellagsyra faktiskt kan minska blodsocker värdet hos möss som gick på en fettrik kost till nästan samma nivåer som normalt utfodrade möss. Överdriv inte intaget av rött vin. Ett glas här och där är okej men inte mer än så. I rött vin finns även många andra ingredienser och alkohol och minskar kraftfullt hälsofördelarna med röda vindruvor. Pågrund av detta är finns det effektiva tillskottet Resveratrol naturligt tillskott med röda vindruvor som naturligt ger kroppen alla dessa hälsofördelar förutom de negativa effekterna av rött vin.

Grönt te och fettförbränning

Det finns många fördelar med koffeinfritt grönt te istället. En kombination av grönt te och motion kan öka din förbränning, ämnesomsättning och viktminskning. Det har visat sig att grönt te ökar generna relaterade till förbränning. Detta tillskott gör att din ämnesomsättning snabbas upp och din kropp tillverkar mindre fett.

Te med gurkmeja

Curcumin, ett ämne som finns i gurkmeja ökar förbränningen av fettvävnad genom att minska utvecklingen av nya blodkärl i fettvävnad. De människor som intog gurkmeja regelbundet hade mindre total kroppsfett än de som inte inkluderade detta i sin kost. Ämnet kan även förhindra virus och lindra symtom på depression så kryddan är värt att lägga till din diet! Brygga te med denna läckra krydda och upplev dess kraftfulla och fantastiska hälsofördelar.

Hälsa kvinna

Vatten

För att bränna fett effektivt så måste kroppen vara återfuktad (kroppen består av mer än 50 % vatten så återfuktning är nyckeln till många funktioner!). Utan tillräckligt med vatten så måste levern att arbeta hårdare för att bearbeta mat, så din ämnesomsättning saktar ner.

Håll kroppen ordentligt återfuktade med 8 eller fler koppar per dag. Dessutom håller vattnet dig mätt längre, så du är mindre sannolikt att äta ett onyttigt mellanmål när du faktiskt inte är hungrig. Kombinera gärna vatten med ett naturligt kosttillskott från Maxmedix Sverige för att öka ämnesomsättningen effektivt och naturligt.

Kaffe

Du vet redan att koffein kan hjälpa dig att få mer energi, men visste du att dricka kaffe innan fysisk aktivitet också kan få fart kroppens förmåga att förbränna fett? Vissa föreningar i kaffe kan öka nedbrytningen av fett och istället för att bränna igenom din energireserv först, kommer du bränna mer fett först. Experter tror att kaffespecifika ämnen utlöser detta och inte bara koffein.