Vad är teatox?

Samtidigt som konsumenter efterfrågar allt mer ekologiska, naturliga produkter har populariteten med utrensande detoxteer snabbt ökat. Allt mer människor ökar sitt hälsomedvetande och populariteten av söta läsker minskar när naturliga teer blir allt mer populärt. Detta har lett till det nya begreppet teatox, vilket innebär en kraftfull kombination av utrensande detox och te.

vad ar teatox

Detox med te består typiskt av två typer av organiskt örtte. Ett te dricks på morgonen för att förbereda kroppen för dagen, medan den andra intas på kvällen eller just innan du ska gå och sova då teet verkar under natten samtidigt som det hjälper dig att sova bättre. Liksom andra detoxprogram så renar teatox viktminskningste din kropp från oönskade kemikalier och gifter samtidigt som det skapar en inre läkning av kroppen.

Konceptet med att använda te för hälsan är inte nytt. Terapeutiska teer har använts för att påverka hälsa och välbefinnande i århundraden. Man har bevisat att det är möjligt att uppnå konkreta genom att sätta rätt te i din kopp.

Även om smoothies samt frukt- och grönsaksjuicer innehåller stora mängder av antioxidanter, vitaminer och mineraler så kan faktiskt slimming och detox tea erbjuda ännu högre näringsinnehåll. Med teer så slipper du att dessutom alla sockerarter som juicer ofta innehåller.

Vad kan Teatox göra?

En naturlig effekt detox är ökad förbränning och viktminskning. Detta gör även teatox tilltalande för många människor som kämpar med övervikt eller vill gå ner några kilon. Förutom viktminskning har detoxte en rad andra hälsofördelar. Några av fördelarna inkluderar minskade kolesterolnivåer, sänkt blodtryck, lindring av magproblem och förbättrad matsmältning. Det kan också förbättra strukturen och utseendet av huden, öka minne och övergripande mental prestationsförmåga, stärka immunförsvaret, återställa balansen och förbättra humöret.

Vårt Slimming tea från Somatox är en unikt slimming tea för ökad fettförbränning. som fokuserar på effektiv viktminskning. Detta fit tea innehåller ett morgonte som ökar din ämnesomsättning och ett kvällste. Dessa två teer är formulerade för att fungera perfekt tillsammans för att hjälpa till att befria kroppen av oönskade vikt.

En teatox kan även rena och återställa kroppen med hjälp utav dess många antioxidanter och näringsämnen. Kroppen plockar på sig många “dåliga” ämnen vardagligen, på grund av allt från maten man äter till luften man andas. Att använda sig utav en detox kan rena kroppen inifrån och göra sig av med de ämnen som gör att man ofta känner sig trött, hängig och som ibland leder till dålig hud och sämre matsmältning.

Att göra en teatox kan ses som att göra en storstädning av kroppen. Ibland måste man rensa och städa ordentligt för att börja om på ny kula och få allting rent och fräscht. Samtidigt som den renar och stärker kroppen kan den även hjälpa till att gå ner i vikt på ett effektivt sätt.

Hur kan en Teatox hjälpa mig gå ner i vikt?

vad ar teatox

I dagens samhälle är det nästan omöjligt att förhindra exponering för giftiga ämnen i livsmedel, vatten, luft och i vår allmänna miljö. Detox med te bidra till att undanröja dessa skadliga gifter från blodet och vävnader som gör det möjligt för kroppen att fungera som bäst och göra sig av med gifter och slaggprodukter som annars kan göra att du mår sämre.

En väl fungerande renande och detoxande kropp får automatiskt en bättre matsmältnings kapacitet och öka fettförbränning. Detta innebär att kroppen dessutom kan omvandlar mat till användbar energi.

Med hjälp av teatox kan kroppen ytterligare normalisera ämnesomsättningen och minskar nivåerna av lagrat fett i kroppen; detta resulterar i en effektiv viktminskning. Genom att rengöra kroppen sätter du en grund för att öka fettförbränningen effektivt vilket gör detox med te mycket lämpligt som en effektiv metod till viktminskning vilket är en av de många fördelarna med teatox. Detox är en extra effektiv metod för viktminskning i samband med regelbunden motion och en hälsosam kost. Det ökar också energinivåer och främjar en känslan av välbefinnande vilket ytterligare förbättrar viljan till fysisk aktivitet såsom motion vilket ytterligare ökar viktnedgången.

Ett annat sätt en detox med hjälp utav detox-te kan hjälpa än att gå ner i vikt är för att den kan ge en bra “nystart”. Det kan ofta vara svårt att börja sin viktnedgångsresa då man ofta känner “jag börjar imorgon” eller “nya tag nästa vecka”. Detta kan bero på att man råkar äta lite för mycket kakor på fredagskvällen eller kanske spenderar lördagen med lördagsgodiset i högsta hugg och känner att man lika gärna kan fortsätta på detta spår resten av helgen då.

En detox kan leda till att man känner sig både renad och återupplivad och kan vara ett perfekt sätt att kickstarta sin diet på. Det kan även göra så att man faktiskt börjar gå ner i vikt och sedan känner att det blir lättare att fortsätta eftersom man redan renat kroppen från giftiga ämnen och ohälsosamma slaggprodukter.

Eftersom att en detox kan stärka ditt immunförsvar kan detta vara till hjälp med att gå ner i vikt. Blir man sjuk lätt - även om det endast är lite förkyld - blir det lätt att man slarvar med träningen och hälsosam kost. Att träna när man är sjuk är inte bra för kroppen och om man ligger hemma och kurerar sig vill man helst inte äta en nyttig sallad till lunch. Att ha ett välfungerande och starkt immunförsvar kan därför leda till att man lättare håller sina hälsosamma rutiner vid liv. När man kommit in i träning och vardaglig motion är det lättare att hålla igång det, men om man ofta måste pausa på grund av hälsoanledningar är det svårare att göra det till en vana.

Vad innehåller en teatox?

Innehållet av en teatox beror på vilken du använder, men se till att det endast är naturliga ingredienser. Hela poängen med en detox med te är att rena kroppen på gifter och slaggprodukter med ämnen som är bra för kroppen, vilket är 100 % naturliga ämnen.

Här på WeightWorld har vi bland annat Detox Tea från Örtte som består av en teatox för dag och en för kvällen. Båda innehåller endast naturliga ingredienser. På morgonen innehåller téet bland annat kamomill vilket agerar lugnande, vitt och grönt te vilket båda är fyllda med antioxidanter, rosenrot som kan motverka trötthet och läkevänderoten vilket verkar stärkande och kan öka immunförsvaret.

Kvällstéet innehåller även det grönt te på grund av dess förmåga att kunna öka förbränning och ämnesomsättningen, gojibär på grund av dess antioxidanter som kraftfullt kan hjälpa till att rena kroppen, nässelblad på grund av dess främjande egenskaper för viktminskning och flera andra ämnen som kan hjälpa att rena och stärka kroppen på ett helt naturligt sätt.

Är en Teatox säkert?

Detox med te är ett 100 % naturligt sätt att tappa vikt, det är en högeffektiv och säker metod att rena kroppen och samtidigt gå ner i vikt med te. Våra slimming teer och detox-program består av säkra, organiska, helt naturliga, växtbaserade ingredienser som har använts medicinskt genom historien. Vi har varit noga med att våra effektiva teer innehåller ingredienser av högsta kvalitet utan några biverkningar. Våra teer är utformade för att försiktigt rengöra mag-och tarmkanalen och avgifta kroppen, samt öka ämnesomsättningen och minska sötsuget samtidigt som de kan ge anmärkningsvärda resultat för din viktnedgång. Precis som med alla naturliga produkter är det vanligt att man reagerar olika och man ska därför inte jämföra sig med någon annan.

Andra intressanta artiklar