• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Vad är teatox?

Samtidigt som konsumenter efterfrågar allt mer ekologiska, naturliga produkter har populariteten med utrensande detoxteer snabbt ökat. Allt mer människor ökar sitt hälsomedvetande och populariteten av söta läsker minskar när naturliga teer blir allt mer populärt. Detta har lett till det nya begreppet teatox, vilket innebär en kraftfull kombination av utrensande detox och te.

Detox med te består typiskt av två typer av organiskt örtte. Ett te dricks på morgonen för att förbereda kroppen för dagen, medan den andra intas på kvällen eller just innan du ska gå och sova då teet verkar under natten samtidigt som det hjälper dig att sova bättre. Liksom andra detoxprogram så renar teatox viktminskningste din kropp från oönskade kemikalier och gifter samtidigt som det skapar en inre läkning av kroppen.

Konceptet med att använda te för hälsan är inte nytt. Terapeutiska teer har använts för att påverka hälsa och välbefinnande i århundraden. Man har bevisat att det är möjligt att uppnå konkreta genom att sätta rätt te i din kopp.

Även om smooties samt frukt- och grönsaksjuicer innehåller stora mängder av antioxidanter, vitaminer och mineraler så kan faktiskt slimming och detox tea erbjuda ännu högre näringsinnehåll. Med teer så slipper du att dessutom alla sockerarter som juicer ofta innehåller.

Vad kan Teatox göra?

En naturlig bieffekt detox är ökad förbränning och viktminskning. Detta gör även teatox tilltalande för många människor som kämpar med övervikt eller vill gå ner några kilon. Förutom viktminskning har detoxte en rad andra hälsofördelar. Några av fördelarna inkluderar minskade kolesterolnivåer, sänkt blodtryck, lindring av magproblem och förbättrad matsmältning. Det kan också förbättra strukturen och utseendet av huden, öka minne och övergripande mental prestationsförmåga, stärka immunförsvaret, återställa balansen och förbättra humöret.

Vårt Slimming tea från Somatox är en unikt slimming tea för ökad fettförbränning.som fokuserar på effektiv viktminskning. Detta fit tea innehåller ett morgonte som ökar din ämnesomsättning och ett kvällste. Dessa två teer är formulerade för att fungera perfekt tillsammans för att hjälpa till att befria kroppen av oönskade vikt.

Hur kan en Teatox hjälpa mig gå ner i vikt?

I dagens samhälle är det nästan omöjligt att förhindra exponering för giftiga ämnen i livsmedel, vatten, luft och i vår allmänna miljö. Detox med te bidra till att undanröja dessa skadliga gifter från blodet och vävnader som gör det möjligt för kroppen att fungera som bäst och göra sig av med gifter och slaggprodukter som annars kan göra att du mår sämre. En väl fungerande renade och detoxad kropp får automatiskt en bättre matsmältnings kapacitet och öka fettförbränning. Detta innebär att kroppen dessutom kan omvandlar mat till användbar energi.

Med hjälp av teatox kan kroppen ytterligare normalisera ämnesomsättningen och minskar nivåerna av lagrat fett i kroppen; detta resulterar i en effektiv viktminskning. Genom att rengöra kroppen sätter du en grund för att öka fettförbränningen effektivt vilket gör detox med te mycket lämpligt som en effektiv metod till viktminskning vilket är en av de många fördelarna med teatox . Detox är en extra effektiv metod för viktminskning i samband med regelbunden motion och en hälsosam kost. Det ökar också energinivåer och främjar en känslan av välbefinnande vilket ytterligare förbättrar viljan till fysisk aktivitet så som motion vilket ytterligare ökar viktnedgången.

Är en Teatox säkert?

Detox med te är ett 100 % naturligt sätt att tappa vikt, det är en högeffektiv och säker metod att rena kroppen och samtidigt gå ner i vikt med te. Våra slimming teer och detox-program består av säkra, organiska, helt naturliga, växtbaserade ingredienser som har använts medicinskt genom historien. Vi har varit noga med att våra effektiva teer innehåller ingredienser av högsta kvalitet utan några biverkningar. Våra teer är utformade för att försiktigt rengöra mag-och tarmkanalen och avgifta kroppen, samt öka ämnesomsättningen och minska sötsuget samtidigt som de kan ge anmärkningsvärda resultat för din viktnedgång.