Njut av - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Bio Haritaki Powder

200g Pulver | Kosttillskottet för hjärnhälsa,matsmältning och immunförsvar
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Bio Haritaki Pulver från WeightWorld är ett naturligt kraftfullt pulver tillskott som uppmanar fördelarna med finaste haritaki frukt, en exotisk ingrediens som erbjuder skyddande och avgiftande egenskaper, vilket gör den idealisk för att rikta in flera regioner av vitalitet och välbefinnande, såsom matsmältningen och sinnet. Vår form av Haritaki är exklusivt organisk och kommer i en pulverform som blandas i både vatten och din dagliga tränings rutin. Bio Haritaki Powder är också vegansk och vegetarisk, vilket gör det utmärkt för alla dieter.

 • Idealisk för att stödja kropp och själ
 • Tillverkad av finaste haritaki frukt
 • Organiskt framställd
 • Fokuserar mot matsmältningen
 • Lätt att hantera och blanda pulver
 • Vegetariskt och vegan vänlig

Vad är Haritaki?

Haritaki är även känd vetenskapligt som Terminalia Chebula Fruit, en exotisk sydasiatisk buske som har en lång historia för användning av ursprungsbefolkningar och därefter i syfte att stödja kraften i hjärnan, matsmältningssystemet och också immunförsvaret. Haritaki har en gammal betydelse inom sjukvården, där den var avsedd att rikta sig mot sjukdom och obehag med sin starka växtbaserade ingredienser. Till denna dag är Haritaki fortfarande berömd för sitt antal hälsofördelar, och Haritaki-tillskott som Haritaki-kapslar är mycket populära.

Vad får jag utan av att Bio Haritaki Powder?

Denna produkt är ett rent formulerat organiskt Haritaki-örttillskott som syftar till att hantera olika delar av vitalitet och immunitet för att öka din övergripande välbefinnande. Haritaki är i grunden en mycket stark allroundare i tillskottets värld och förstärker kroppsfördelarna på ett holistiskt sätt.

atsmältnings system

Matsmältnings system
Matsmältningsvägarna, även om de ofta är förknippade med nedbrytningen av mat, är en av de viktigaste punkterna för avgiftning, eftersom det är en av de viktigaste stegen som du kan ta för att uppnå större självkänsla när du har en klar och hälsosam matsmältning. Haritaki är känt för sina rengörings egenskaper som kan vara bra för att rikta sig i matsmältningsbesvär och åter balans till dina system genom att avstå oönskade toxiner

Skydd

Skydd
Den rena, organiska Haritaki i Bio Haritaki Powder syftar i sikte på kroppens naturliga försvar, oavsett frekvens av sjukdom. Dagliga stress och påfrestningar i det moderna livet kan ofta se till att dina kroppsförsvar uthärdar, vilket ger dig mer risk. Haritakis naturliga fördelar syftar till att befästa dessa försvar, förbättra din vitalitet och se till att du känner dig allmänt bättre och mer rustad för att möta livets hinder.

Hjärnhälsa

Hjärnhälsa
Kraften i Haritaki känns inte bara av kroppen, ditt sinne är lika viktigt för att upprätthålla din övergripande hälsa och lycka. Haritaki har lugnande egenskaper som passar för att rikta sig på kropp och själ i perioder av stress. Att ha ett lugnt och sansat sinne har en hel del fördelar som kan ses runt resten av kroppen.

Bio Haritaki Powder ingrediens

Organic Haritaki Fruit

Hur tar man Bio Haritaki Powder?

Att ta Bio haritaki Pulver, konsumerar du ett gram per dag av pulvret först. Detta bör blandas med vatten och sedan drickas. Den optimala serveringen av Haritaki per dag är fem gram. Syftet är att börja med ett gram och gradvis öka servering under några veckor.

Råd

Haritaki-tillskott är utformade för att komplettera en balanserad kost och motion, och bör inte förbrukas som ett ersättningsuppskott för måltider. Bio Haritaki Powder är lämplig för konsumtion av både veganer och vegetarianer, men var god och kom ihåg att kolla hela ingredienslistan om du har några specifika allergier.