måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Bio Haritaki Powder

200 g Pulver | Kosttillskottet för hjärnhälsa,matsmältning och immunförsvar

Bio Haritaki Pulver från WeightWorld är ett naturligt kraftfullt kosttillskott baserat på förstklassig haritaki frukt. Haritaki är en exotisk ingrediens med naturligt skyddande och avgiftande egenskaper, som är idealiska för vitalitet och välbefinnande för matsmältningen och sinnet. Weightworlds Haritaki Pulver är ett ekologiskt pulver som kan blandas i vatten och användas dagligen för en hälsosam rutin. Bio Haritaki Powder är en vegansk produkt som passar utmärkt för alla dieter.

  • Idealisk för att stödja kropp och själ
  • Tillverkad av förstklassig haritaki frukt
  • Ekologiskt framställd
  • Naturligt stöd för matsmältningen
  • Lättblandat pulver
  • Passar veganer och vegetarianer
  • Ayurvedisk
  • Vegansk
  • Ekologisk
  • Vegetarisk
15.50
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är Haritaki?

Haritaki är även känt som Terminalia Chebula Fruit. Det är en exotisk sydasiatisk buske som har använts av ursprungsbefolkningar sedan urminnes tider, främst för att stödja hjärnan, matsmältningssystemet och immunförsvaret. Haritaki har även använts inom traditionell läkekonst för sina många olika fördelar. Ännu idag är haritaki känt för att ha gynnsamma egenskaper för hälsan och används ofta i kosttillskott som haritaki kapslar eller pulver.

Gröo Haritaki superfruktfrukt ligger utspritt på en yta mot en vit bakgrund

Varför ska jag använda Bio Haritaki Pulver?

Denna produkt är ett rent och ekologiskt örttillskott som syftar till att stödja din vitalitet och immunitet för att främja ditt allmänna välbefinnande. Haritaki är ett mångsidigt kosttillskott som kan stötta kroppen på ett holistiskt sätt.

atsmältnings system
Matsmältningssystemet

Matsmältningssystemets viktigaste uppgift är nedbrytningen av mat, men de har även en viktig roll för avgiftning i kroppen. Haritaki är känt för sina rengörande egenskaper som kan bidra till att motverka matsmältningsbesvär och återställa balansen genom att avlägsna oönskade toxiner från kroppen.

Skydd
Skydd

Bio Haritaki Powder innehåller ren haritaki, som kan hjälpa till att upprätthålla kroppens naturliga försvar. Den dagliga stresen i det moderna samhället kan vara påfrestande för kroppen och göra dig mera utsatt. De naturliga fördelarna i haritaki pulver syftar till att stärka kroppens naturliga försvar, förbättra din vitalitet och se till att du känner dig allmänt bättre och mer rustad för att möta hinder i livet.

Hjärnhälsa
Hjärnhälsa

Haritaki anses inte bara vara gynnsamt för kroppen, utan även stödja ditt sinne, vilket är lika viktigt för att upprätthålla din allmänna hälsa och lycka. Haritaki används även för dess lugnande egenskaper som kan underlätta vardagens stress. Att ha ett lugnt och sansat sinne har fördelar för resten av kroppen.

Bio Haritaki Powder ingredienser

Ekologisk Haritaki frukt

Användning

Använd Bio Haritaki Pulver genom att blanda pulvret i vatten, som du sedan dricker. Börja med ett gram per dag och öka gradvis dosen under några veckor, tills du uppnått den maximala dosen på 5 gram per dag.

Råd

Haritaki tillskott är utformade för att komplettera en balanserad kost och motion, och bör inte användas för att ersätta måltider. Bio Haritaki Powder passar både veganer och vegetarianer, men kom ihåg att läsa igenom hela ingredienslistan om du lider av någon allergi.

Läs mer
Bio Haritaki Powder 200 g Pulver | Kosttillskottet för hjärnhälsa,matsmältning och immunförsvar

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Denna var dunder broshan.

V Victor S
Verifierat Köp

Verkligen ett starkt tillskott, 10/10

M Mark
Verifierat Köp

Perfekta kosttillskott, min nya favvo!!

J Jasmine
Verifierat Köp

Verkligen värt att ha!! Jag tar detta för en hel del anledningar. Först och främst då jag har en orolig mage också för att jag verkligen uppskattar sinnesfrid. Denna är SUPER!!!

M Millow
Verifierat Köp

Riktigt dunder bror

J Jonny
Verifierat Köp

Jag känner mindre gasig sen jag började ta detta

A Alva
Verifierat Köp

Att matsmältningen förbättras är det första man märker av och man blir mycket mindre uppblåst.

J Josefine
Verifierat Köp

Det har en speciel smak men jag gillar den.

M Malin
Verifierat Köp

Jag tycker att magen fungerar bättre när jag tar detta så jag fortsätter mest därför.

S Sabina
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter