CoQ10 Plus

60 Kapslar | För att stärka immunförsvaret och hjärnhälsan

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

När du vill förbättra ditt immunförsvar och stödja funktionerna av både kropp och själ, kan du dra nytta av detta tillskott med CoQ10 Plus, med maximal styrka av Ubikinon. Koenzyme Q10, som är fullpackat med naturliga mikronäringsämnen för att säkerställa att din kropp är skyddad och att du kan prestera ditt bästa varje dag. Tillskottet är dessutom späckat med B1-, B6- och B12-vitaminer, för att boosta ditt immunförsvar. CoQ10 Plus är idealiskt för veganer och vegetarianer eftersom det kompletterar kroppens naturliga nivåer av Q10, som annars sjunker med åldern och minskar styrkan och vitaliteten.

 • Naturligt stöd för immunförsvaret
 • För hjärnhälsan
 • Innehåller tre unika vitaminer
 • Återställer CoQ10, som minskar med åldern
 • Bioperin för ökad absorption
 • Passar veganer och vegetarianer
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • GMP
 • Köp 1 $15.80 $17.57
 • Köp 2 $28.44 $31.60 Du sparar 10%
 • Köp 3 $37.92 $47.40 Du sparar 20%

Hur fungerar CoQ10 Plus?

CoQ10 Plus är ett naturligt kosttillskott som fyller din kropp med mikronäringsämnen för att stärka immunförsvaret och hjärnhälsan från det ögonblick det absorberas. CoQ10 är en viktig komponent som används i praktiskt taget alla celler för att försvara dem mot yttre hot och eftersom detta naturligt skyddande medel minskar med ålder, är CoQ10 Plus utmärkt för att ge dig en vitalitet som varar hela livet. Detta tillskott ger dig en extra boost av detta aktiva medel som hjälper dig att må som bäst. Utöver detta stödjer CoQ10 Plus även hjärnan, i synnerhet med en serie B-vitaminer, inklusive B12, som är känt för att bidra till normal psykologisk funktion.

Front view of weightworld's CoQ10 Plus capsules bottle

Få bättre immunförsvar

När du blir sjuk och sedan återhämtar dig, finns det ett speciellt system av kroppsceller bakom det som kallas immunförsvaret. Detta interna system fungerar ständigt för att skydda dig mot bakterier och hålla dig frisk. Att ha ett starkt immunförsvar innebär också att ha en bra hälsa och livskvalitet. På grund av detta finns det en enorm marknad för naturliga immunförstärkare, tillskott för att förbättra immunsystemet och vitaminer för att öka immunförsvaret. Men hur vet man vilket som är bäst? CoQ10 tillskott för immunförsvaret anses höra till de bästa, eftersom det är ett naturligt skyddande aktivt ämne, som dina celler använder för att skydda sig. Detta gör det till den perfekta ingrediensen i kosttillskott som hjälper till att stärka immunförsvaret, för människor över hela världen.

Varför behöver jag CoQ10 Plus?

Produktionen av Koenzym Q10 minskar i kroppen med åldern. Det innebär att de skyddande egenskaperna i din kropp börjar minska med tiden. CoQ10 Plus är precis det tillskott som du behöver för att återställa nivåerna och förstärka kroppens naturliga försvar. Det har även andra fördelaktiga egenskaper, inklusive:

Protection
Skydd

CoQ10 Plus är ett perfekt skydd för externa hot för din kropp. Detta beror på att det är fullspäckat med Ubikinon CoQ10 av bästa kvalitet, ett naturligt koenzym som används i kroppen för att stödja ditt immunsystem och förstärka kroppens naturliga försvar så att du mår som bäst.

Brain Health
Hjärnhälsa

Till skillnad från andra tillskott för immunförsvaret, fungerar CoQ10 Plus även som ett tillskott för hjärnhälsan, med hjälp av en mängd aktiva B-vitaminer. Vitamin B12 är speciellt känd för att bidra till normal psykologisk funktion.

Absorption
Absorption

CoQ10 Plus strävar även efter att ge en maximal effekt, vilket är anledningen till att det naturligt infuserats med svartpepparextrakt. Detta extrakt innehåller ett aktivt medel som kallas Bioperin, vilket ökar absorptionen av de övriga ingredienser för att säkerställa att du får njuta av tillskottets fulla effekt.

Ingredienser

CO-Q10 ubikinon, svartpepparextrakt, vitamin b1, vitamin b6, vitamin b12, magnesiumoxid, magnesiumcitrat, hydroxipropylmetylcellulosa, titandioxid, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, magnesiumstearat.

Hur används CoQ10 Plus?

Ta två kapslar CoQ10 Plus per dag, med ett litet glas vatten. Du kan ta kapslarna när som helst på dygnet, på tom mage eller efter en måltid. Vi rekommenderar dock att du tar kapslarna ungefär samma tid på dygnet varje dag, för att skapa en rutin. Ett paket består av 60 kapslar och bör räcka i ungefär en månad.

Kom ihåg när du tar CoQ10 Plus

Detta tillskott är lämpligt för veganer och vegetarianer, men kom alltid ihåg att kolla hela ingredienslistan om du har några specifika allergier. För att få ut det mesta av detta tillskott, rekommenderar vi att du konsumerar det tillsammans med en balanserad kost och regelbunden motion.

CoQ10 Plus 60 Kapslar | För att stärka immunförsvaret och hjärnhälsan

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det är tur att har hittat denna produkt.

L Li L
Verifierat Köp

Jag tar detta när jag börjar känna mig förkyld för att ge en extra boost till immunförsvaret

J Jannika
Verifierat Köp

Jag tycker att immunförsvaret känns sämre med åldern så det här tillskottet hjälper till att hålla mig pigg.

M Malin
Verifierat Köp

Jag är nöjd med produkten!!!

T Thomas
Verifierat Köp

Enkelt och bra

C Chloe
Verifierat Köp

Ett bra tillskott som håller mig frisk på vintern.

M Margit
Verifierat Köp

Bra att man får ett helt halvår i en burk

A Agnes
Verifierat Köp

Jag känner att jag blir piggare och gladare av dom här

S Sanne
Verifierat Köp

Ja humöret är bättre men jag har inte märkt av att immunförsvaret förbättrats än.

A Anna
Verifierat Köp

Jag har bara bra erfarenheter av att beställa här i från

N Nellie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar