måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Mymi Wonder Leg Patches

18 Plåster | Bantningsplåster med koffein och guarana, för benen

Mymi Wonder Leg viktminskningsplåster är utformade specifikt för att hjälpa dig att bekämpa den mest irriterande ansamling av fett som är koncentrerad i underkroppen. De innovativa plåstren innehåller naturliga ingredienser som tas upp genom huden för att verka precis på de områden som det behövs som mest.

 • 100% naturligt effektiva ingredienser
 • Appliceras enkelt på dina ben
 • Kan hjälpa till att verka hungerdämpande
 • Den innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser
 • Effektivt om du inte gillar kapslar eller tabletter
 • Kan hjälpa kroppen med minska uppkomsten och förekomsten av celluliter

Mymi Wonder Leg viktminskningsplåster kan hjälpa dig att uppnå en välformad kroppen helt naturligt. Förutom att eliminera överflödigt fett, hjälper låg kropps patch du rena kropp när du tar bort gifter och avfall samlats under dagen.

16.62
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Hur används Mymi Wonder Leg viktminskningsplåster?

Mymi Wonder Leg självhäftande plåster fästs direkt på huden. När du applicerat Mymi Wonder Leg så överförs en känsla av värme vilket kan bidra till att främja förbränningen. Ingredienserna är 100% naturliga och har inga kända biverkningar.

Hur fungerar Mymi viktminskningsplåster?

Mymi Wonder Leg kan hjälpa dig på flera olika sätt tack vare sitt kraftfulla innehåll av näringsrika ingredienser som är kända för att minska sötsuget och öka förbränningen. Några av fördelarna inkluderar:

 • Kan blockera upptaget av fett, socker och stärkelse
 • Kan minska lusten att småäta
 • Reducera fett och gifter från kroppen
 • Stramar upp huden
 • Kontrollerar sötsuget

När du kombinerar Mymi Wonder Leg med en hälsosam kost och regelbunden fysisk aktivitet så kan dessa viktminskningsplåster hjälpa dig att kontrollera vikten och uppnå dina mål.

Ingredienser

Mymi Wonder Leg bantningsplåster innehåller 100 % naturliga ingredienser så som:

Sophoricoside
Sophoricoside

är ett naturligt ämne som utvinns ur Sophora japonica, vilket är en medicinsk ört känd inom den traditionella kinesiska medicinen för sina viktminskande egenskaper i många typer av bantning plåster. Detta naturliga ämne är känt för att kunna minska vikt och fettmassan.

Catechin
Catechin

detta ämne finns i stora mängder i grönt te och kakao och många andra nyttiga råvaror. Ingrediensen är känd för att bidrar till att minska celluliter och hämma ansamling av fettceller.

Capsaicin
Capsaicin

det är en alkaloid som bland annat finns i paprika. Ämnet hjälper till att förebygga fetma och för att motverka uppkomsten av celluliter samtidigt som det är känt för att kunna minska mängden kroppsfett.

Koffein
Koffein

välkänt av alla som någonsin försökt gå ner i vikt. Detta ämne hjälper till att öka förbränningen av fettceller genom att mjuka upp kroppens kollagenceller. Denna effektiva ingrediens hjälper till att öka fettförbränningen och ökar samtidigt energinivåerna vilket har gjort koffein till ett av de ämnen som används i kosttillskott för viktminskning.

Salicornia
Salicornia

kallas även glasört och är en växt som förekommer vid kusterna längs medelhavet. Växten anses kunna hjälpa till att stärka och ge näring åt huden.

Hur använder man Mymi Wonder Leg viktminskningsplåster?

Applicera ett plåster per dag på ett dina ben och låt verka i upp till 8 timmar. Applicera ett nytt plåster nästa dag, på ett nytt hudområde.

När du applicerar plåstret kan du känna en känsla av värme och detta visar på att kroppens fettförbränning sätter igång och ingredienserna arbetar. Fortsätt din behandling under 5 veckor för att maximera effekterna av din kur med bantning plåster.

Varje förpackning innehåller 18 plåster vilket är optimalt för en naturlig viktminskningskur med bantningsplåster.

Läs mer
Mymi Wonder Leg Patches 18 Plåster | Bantningsplåster med koffein och guarana, för benen

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

76.36% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det absolut bästa viktnedgångsprodukten jag har köpt på länge då jag har handlat det mesta i marknaden. Eftersom jag är utbildad som apotekare så väljer jag produkter som kommer in i blodbanan noggrant. Denna har nu över 8 månaders användning vunnit över alla andra produkter jag använt. Dämpar hungerkänslan och sötsuget samt är fettförbrännare. Jag blir piggare av den. En annan fördel är att jag känt att mina lår är mjukare och lenare än förut.

S Sangar Z
Verifierat Köp

Älskar att de är naturliga! Jag har smal överkropp och allt jag äter sätter sig på lår och ben. Så dessa har räddat mig rejält då jag kan fokusera på just benen. Riktigt nöjd med dem! Förstod inte riktigt hur jag skulle få på plåstret i början men sen gick det bra.

M Malin
Verifierat Köp

Använt dessa för magen flera gånger och bestämde att testa för benen också. Definitivt en av mina favoritmärken! Tycker det märks stor skillnad.

E Ellinor
Verifierat Köp

Superenkla att applicera och tycker det fungerar väldigt bra!

M Maja
Verifierat Köp

Jag hatar att ta tabletter har jättesvårt för att svälja dom. Därför fungerar dessa jättebra för mig då jag slipper tabletter men fortfarande får samma resultat.

H Hannah
Verifierat Köp

Dom tightade till mina ben så det funkade men jag hade uppskattat om man fick en månads användning i en förpackning.

H Hedda
Verifierat Köp

Med tanke på att man ska använda dom i en månad helst så blir det lätt lite dyrt men det kan det vara värt om man vill snygga till benen inför någon särskild grej eller resa.

A Anna
Verifierat Köp

Plåstrena syns inte under byxor men har man en kort klänning eller shorts så syns dom.

B Belinda
Verifierat Köp

Funkar bra och benen blir fina men det är lite dyrt.

E Edith
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter