• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hur kan du rengöra din kropp från gifter?

Tarmrensning kan du göra på bara några minuter och är ett mycket effektivt sätt att rena kroppen från gifter och avfall. Det finns gott om metoder för att rena din kropp med en tarmrensning och vissa produkter kanske du har i ditt kylskåp utan att du vet om det redan nu. Om du läser vidare kommer du snart veta hur du enkelt och effektivt kan rena din kropp på nolltid.

En fiberrik diet

En fiberrik diet

Ät mer fibrer. Se fibrerna som en rengöringskur som renar kroppen från allt avfall i matsmältningssystemet och hjälper till med din tarmrensning. Fiber är det näringsämnet som inte bryter ned och hjälper tarmarna. Desto mer fibrer du äter desto renare hålls din tarm vilket gör att du mår bättre och bättre.

Linfrön och havre är två viktiga livsmedel som kan rena din kropp som innehåller mycket fibrer. Frukter så som jordgubbar och äpplen, grönsaker, fullkorn och bönor är andra bra källor till fibrer. Försök att äta mellan 20 till 35 gram fibrer per dag. Det är rekommenderat att äta frukt och fiberrika livsmedel som gärna innehåller fullkorn ca 5 gånger per dag. De goda nyheterna är att dessa livsmedel är läckra, friska och dessutom hjälper till att öka och få igång din viktminskning effektivt.

Drick mycket vatten

Drick mycket vatten. Rent, klart och uppfriskande vanligt vatten kommer att göra att allt i din kropp fungerar bättre. Istället för att dricka åtta glas vatten per dag kan du även titta på färgen på ditt urin om du behöver tillföra mer vätska till din kropp. Om det är ljusgult eller nästan klart du gör ett bra jobb men om det är mörkare än så, börja dricka mer vatten!

Alkohol och koffeinhaltiga drycker räknas inte till ditt totala vätskeintag då de fungerar uttorkande. Dricka mer kan även lindra förstoppning samt hjälper kroppen med att spola ut gifter och slaggprodukter från kroppen vid din tarmrensning.

Ät mer jästa livsmedel

Det finns mängder av bakterier i jästa fermenterade livsmedel som är mycket bra för dig och din tarm. Utan dessa bakterier kan gifterna i din kropp ta över och framkalla sjukdomar och problem i matsmältningssystemet. I grund och botten så behöver cellerna i din kropp dessa bakterier för att få mer energi att göra sitt jobb. Yoghurt, miso, kimchi och surkål är några exempel på fermenterade livsmedel.

Ät gröna grönsaker

Klorofyllda livsmedel är inte bara gröna till färgen. De renar och lugnar även mag-och tarmkanalen. Förutom att de innehåller stora mängder av fiber kan de gröna grönsakerna dessutom reparera dina tarmar. Alfalfa, vetegräs, brysselkål, spenat, ärtor och korn gräs är alla bra källor till klorofyll.

Detoxkur tarmrensning hemma

Det finns flera typer av tillskott för att göra en utrensande tarmrensning hemma. De flesta tillskotten för att rena tarmarna från gifter och avfall ska tas tillsammans med vatten och under en bestämd tidsperiod så som 7 eller 10. Digestive Science® Maximum Digestion med probiotika är en produkt för 10 dagars tarmrensning. Tillskottet kan hjälpa till att rena din tarm från gifter och slaggprodukter. Du därmed hjälpa kroppen hamna i balans och öka energinivåerna. Denna kur består av kapslar för tarmrensning som ska tas 1 gånger per dag under 10 dagar. Kuren kan även leda till ökad viktminskning samt ge mer energi i vardagen.

Livsstilsförändringar

Livsstilsförändringar

En för liten mängd fysisk aktivitet och motion är en vanlig orsak till förstoppning. Bara att gå en 30 minuters promenad varje dag räknas till din totala fysiska aktivitet. Om du inte gillar att gå till gymmet kan det räcka med att du är mer aktiv hemma och tar vara på varje möjlighet att bränna extra kalorier.

Det finns många alternativ till tarmrensning för ökad viktminskning. En kur för tarmrensning kan antingen tas via munnen i kapselform eller placeras i ändtarmen. Dessa behandlingar används för att din tarm ska renas och du kan hitta produkter för tarmrensning i din hälsokostaffär, mataffär, apotek, eller hos godkända återförsäljare online. Innan du köper en produkt för rening av kroppen är det viktigt att du kontrollerar så att produkten är 100 % naturlig och att du inte är allergisk mot innehåller. Om du har några medicinska problem så rekommenderar vi alltid att du rådfrågat din läkare.