Gratis frakt vid köp över 599 kr

Bio Culture Complex

77 Billion 60 Kapslar | Probiotika kapslar för matsmältningen

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Bio Culture Complex från WeightWorld™ är en avancerad formel av bakteriestammar, som är utformad för att komplettera en hälsosam diet och stödja din kropps naturliga balans. Kapslarna är utformade av en förstklassig blandning av 20 fördelaktiga bakteriestammar och innehåller 77 miljarder CFU i varje portion, för att öka kroppens naturliga försvar och hjälpa dig att kontrollera vikten. Innehållet i Bio Culture Complex kan förbättra ditt humör och öka dina energinivåer och är ett utmärkt tillskott för dig som vill leva ett lyckligt och hälsosamt liv!

 • Avancerad formel med goda bakterier
 • Stödjer kroppens naturliga balans
 • Med 77 miljarder CFU i varje portion
 • En förstklassig blandning av 20 bakteriestammar
 • Ta bara 2 kapslar om dagen
 • 60 kapslar - en månads förbrukning
 • GMP
 • Framtagen av experter
 • GMO Free
 • Vegansk

Vad är Bio Culture Complex?

Den nya och förbättrade formeln från WeightWorld™ formel består av flera goda bakterier som samverkar för att stödja ditt välbefinnande och balansen i din kropp. För att kunna erbjuda en ännu bättre produkt, som är unik på marknaden, är kapslarna dessutom berikade med inulin och kronärtskocka. Tillsammans med 20 olika bakteriestammar kan de boosta din hälsosamma livsstil med en daglig dos på 77 miljarder CFU! Produkten är tillverkad i Storbritannien enligt högsta standard, utan konstgjorda tillsatsämnen.

Vilka är fördelarna med Bio Culture Complex?

Dessa probiotika kapslar är fullpackade med goda bakterier för magen. De innehåller 77 miljarder CFU samt 20 hälsosamma bakteriestammar - vilket är mer än de flesta produkter som finns på marknaden kan erbjuda. För att hjälpa din matsmältning att fungera optimalt är produkten framställd av helt naturliga ingredienser och innehåller inga ingredienser som kan irritera magen, som gluten, mejeriprodukter eller soja.

Oavsett om du reser ofta, eller bara har en känslig mage, kan du tryggt använda kapslarna dagligen. När magen fungerar som den ska, kan kroppen lättare och effektivare ta upp viktiga vitaminer och mineraler från din kost, vilket i främjar ditt allmänna välbefinnande.

Vem är Bio Culture Complex till för?

Detta tillskott är perfekt för dig som vill ta hand om din maghälsa, stödja din kropp och känna dig mer aktiv och energisk. Din kropps naturliga försvar påverkas av de bakteriestammar som finns i magen och flera studier har påvisat att en hälsosam matsmältning påverkar övriga kroppsfunktioner, som vikten och det allmänna välbefinnandet. På grund av detta är Bio Culture Complex utformat för att förse din kropp med effektiva goda bakterier, som kan arbeta harmoniskt med din kropp.

Ingredienser

Probiotiskt bakteriekomplex: Probiotiska bakteriekomplex, FOS (Fructooligosaccharides) pulver, Organiskt inulinpulver, Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat. Kapselskal: HPMC (hypromellos).

Prebiotiskt komplex: Natriumselenit, inulin, pulver av kronärtskocka, potatisstärkelse.

Användning

Ta 2 kapslar om dagen tillsammans med ett glas vatten och en måltid om inte annat rekommenderats av en läkare. Vi rekommenderar att du använder dessa kapslar regelbundet för bäst resultat. Läs alltid hela listan med ingredienser för att undvika allergier. Konsultera med en läkare innan användning om du lider av långvariga hälsoproblem.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Bio Culture Complex
Bio Culture Complex

77 Billion 60 Kapslar | Probiotika kapslar för matsmältningen

199Kr 249Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
Organic Mushroom Complex
Organic Mushroom Complex

180 Kapslar | Naturligt tillskott för immunförsvaret

239Kr

1 Produkt(er)

199Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.33% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Skönt att slippa stenhård avföring.

A Annie T
Verifierat Köp

Älskar dessa! Smidigt också med bara en tablett om dagen

J Johanna
Verifierat Köp

Jag har alltid släpat hem probiotisk yoghurt osv men nu är det löst med en tablett istället. Jag är nöjd!!

Åsa
Verifierat Köp

Äntligen finns detta hos er! Jag har väntat och jag är glad att jag väntade. Lite seg frakt - men det löstes snabbt (därför fyra stjärnor...)

J Jonathan
Verifierat Köp

Funkar inte jättemycket

S Saga
Verifierat Köp

Bra med en massa nyttiga bakterier

E Elsa
Verifierat Köp

Jag gillar att dom gör min ibs mindre jobbig

H Hillevi
Verifierat Köp

Så smidiga

M Mimmi
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd

L Louise
Verifierat Köp

Görbra

M Mattias

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar