måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Tarmrensning

Välj kategori

Välj kategori

Kategori
Leverrening (3) Matsmältningsproblem (6) Tarmrensning (11) Vätskedrivande medel (2)
Varumärke
Betyg
 
Att ta hand om utsidan av kroppen kan vara enkelt jämfört med att se om våra insidor är friska vilket ofta kan förbises eller rent utav ignoreras. Ingredienser som används för tarmrensning hemma är utformade för komplett tarmrening. Tabletter för tarmrensning arbetar genom att bryta ner avfall och toxiner som byggs upp över tiden inne i tjocktarmen.
Att ta hand om utsidan av kroppen kan vara enkelt jämfört med att se om våra insidor är friska vilket ofta kan förbises eller rent utav ignoreras. Ingredienser som används för tarmrensning hemma är utformade för komplett tarmrening. Tabletter för tarmrensning arbetar genom att bryta ner avfall och toxiner som byggs upp över tiden inne i tjocktarmen.
Visa som
Sortera efter

Vad gör tarmarna?

Vår mage spelar en viktig roll för vår hälsa och det är viktigt att den så kallade tarmfloran ska hållas i balans. Tarmen har en stor betydelse för oss och det är oftast inte förrän problem så som diarré eller förstoppning uppstår som man börjar tänka på dess funktioner. Hos en vuxen utgör tjocktarmen och tunntarmen tillsammans 8 meter och här lever normalt upp till 400 olika bakterier. Dessa bakterier hjälper kroppen att hålla sig frisk och det gör det lättare för kroppen att ta upp vitaminer och mineraler. Det är därför viktigt med tarmrening eftersom den hjälper till att skapa balans i kroppen. Om du har en obalans i tarmfloran kan det innebära att tarmen inte kan rensas ut ordenting. Det finns olika sätt att hjälpa till med tarmreningen, du kan göra en tarmrensning hos en klinik, en Detox behandling eller så kan du göra en tarmrening hemma med tarmrensningstabletter.

Idag finns det många faktorer som påverkar den vår hälsa. Vår livsstil har förändrats och det finns många yttre faktorer som påverkar vår hälsa. Det finns flera saker som kan hjälpa till att minska tarmflorans funktionalitet, till exempel påverkas tarmarna när vi tar antibiotika då antibiotika kan skada några av de bakterier som rengör tarmen. Dessutom spelar våra matvanor en stor roll på hur vår tarmflora påverkas och kan vara en orsak till att en tarmrening behövs. Till exempel har ofta vitt mjöl, socker och alkohol en negativ effekt på tarmen.

Tarmen är ett viktigt organ som det hjälper oss människor att hålla sig friska då den ser till att vitaminer och mineraler absorberas i kroppen. Tarmens huvuduppgift är att göra sig av med de ämnen och livsmedel som inte behövs i kroppen. Det är därför viktigt att du tar väl hand om tarmen och är uppmärksam på om något känns fel. Uppsvälldhet och förstoppning tyder ofta på att tarmfloran hamnar ur balans. Tabletter för tarmrensning kan hjälpa dig att rensas ut alla onödiga avfall och gifter som tagits upp av tarmen som kroppen inte kan bli av med.

Vad är tarmrening?

Tarmrening renar tarmen och om du har för många gifter i kroppen kan du ofta märka symtom såsom uppsvälldhet, diarré eller förstoppning. När du börjar märka av någon av dessa symtom kan det vara så att du måste hjälpa tarmen på rätt spår igen med en tarmrensning hemma. Det finns flera sätt att rengöra tarmen på vilka innefattar kliniker specialiserade på tarmrensningar, det finns även ett flertal andra alternativ såsom olika tabletter för tarmrensning hemma. Det finns ett flertal olika former av tarmrensningar hemma, man kan bland annat ta en utrensande tabletter för tarmrensning i kapselform som du tar under en tidsbestämd period under din tarmrening. Produkter för tarmrensning hemma kan också bidra till att förbättra den goda bakteriebalansen i kroppen vilket är viktigt för att bekämpa virus och sjukdomar och samtidigt återställa funktionen i din mag-och tarmkanal.

Att ta hand om utsidan av kroppen kan vara enkelt jämfört med att se om våra insidor är friska vilket ofta kan förbises eller rent utav ignoreras. Ingredienser som används för tarmrensning hemma är utformade för komplett tarmrening. Tabletter för tarmrensning arbetar genom att bryta ner avfall och toxiner som byggs upp över tiden inne i tjocktarmen. Produkter för tarmrensning hemma kan också bidra till att förbättra den goda bakteriebalansen i kroppen vilket är viktigt för att bekämpa virus och sjukdomar och samtidigt återställa funktionen i din mag-och tarmkanal. Påbörja din tarmrensning för att återställa kroppens naturliga försvar och rensa ut avfall och gifter.

Tarmrensning hemma från WeightWorld

Vi erbjuder olika alternativ för tarmrensning som kan hjälpa dig att få balans i tarmen igen. Söker du efter Bantningspiller för aptitdämpning har vi även populära produkter så som Garcinia Cambogia och Hoodiadrene. Påbörja tarmrensning direkt och du kommer snart att märka skillnad på både ditt humör och välmående.

7-dagars kur

Cleanse-Rite 7 dagars tarmrensning är en 100 % naturlig produkt som kan hjälpa till att rena kroppen från gifter och överflödigt avfall. Du kan på så sätt hjälpa kroppen tillbaka i balans och få mer energi. Denna tarmrensning består av tabletter för tarmrensning hemma som ska tas 3 gånger per dag under 7 dagar.

10-dagars kur

Digestive Science Intensive Colon Cleanse är 10 dagars tabletter för tarmrensning hemma. Denna typ av tarmrening hemma kan hjälpa om du lider av gasbildning, förstoppning eller diarré då tarmrening kan få din kropp på rätt spår igen.

Andra behandlingsmetoder

Utöver ovanstående metoder för tarmrensning finns många andra former av behandlingsmetoder för tarmrening om du söker ett sätt att göra kroppen fri från diverse avfall och gifter. Det är inte bara tarmarna som hjälper till att rena kroppen från slaggprodukter även levern har en viktig del i att rena kroppen. Det finns även flera kosttillskott som kan hjälpa till med att bryta ner och bli av med avfallsprodukter. Ett kraftfullt kosttillskott för detta är Acaibär som är rik på antioxidanter som är kända för att hjälpa till med tarmrening. Hos WeigthWorld finns även ett urval av acai produkter.

Linfrö
Skyddar tarmfloran Reglerar tarmfloran utan biverkningar
Aloe Vera
Läker och lindrar tarmfunktion
Lucerne
Hjälper till att lugna och rengöra tarmkanalen
Pepparmynta
Lindrar tarmfunktion
Spirulina & Vetegräs
Främjar blod cirkulationen i kroppen och tar bort onödiga bakterier och gifter
Mango
Fungerar som ett naturligt laxermedel som kan lindra och förebygga förstoppning
Fänkålsfrön
Lindra förstoppning och är fungerar som en naturlig rensning
Probiotisk Yoghurt
Utmärkt för att återställa regelbundenhet i matsmältningen
Fänkål
Lindra långvarig buksmärta Förbättra matsmältningssystemet och minskar problem med gas
Ekologisk Frukt
Äpple, vindruva, ananas, papaya samt kiwi är rika på fibrer och fungera som ett naturligt smörjmedel för tarmen. Innehåller enzymer som upprätthåller en regelbunden matsmältning
Ingefära
Lindrar mag- och tarmproblem som gas, kramper och uppblåsthet
Nötter
Rengör och avgiftar kroppen Hög protein och mineraler som håller både för hjärtat och matsmältningen friska
* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden