Gratis frakt vid köp över 699 kr

Spirulina Super Pack

Tabletter & pulver av rena superfood-alger

Översikt

Spirulina en superfood som sannerligen förtjänar namnet - algen är så kraftfull att både NASA och FN har godkänt användningen av den. Nu kan du ta del av dess nyttor, bekvämt i ditt hem! I Spirulina Super Pack finns både pulver- och tabletter, perfekt för den dagliga användningen och för att du ska få åtnjuta algens rika sammansättning av stärkande vitaminer och mineraler, ett proteininnehåll på upp till 70% och alla de essentiella aminosyrorna. Spirulina kan hjälpa dig att bli ännu mer fysiskt aktiv - de här tvillingprodukterna kan vara det perfekta sättet att ge din kropp ny energi varje dag.

 • Två rena, ekologiska varianter av Spirulina
 • Förstklassigt veganskt protein på upp till 70%
 • Innehåller alla essentiella aminosyror
 • Skiktat multivitamin- och mineralkomplex
 • Bekvämt fördoserade tabletter
 • Högst anpassningsbart pulver

Du kan dra nytta av den fantastiska spirulina-algens fantastiska fördelar i form av två olika varianter som gör det enkelt att passa in den i din livsstil och i dina rutiner. Med Bio Spirulina Algae Tablets kan du ta del av vinsterna, enkelt och bekvämt, utan att behöva bry dig om att dosera och blanda; Super Spirulina Powder kan du på ett proffsigt sätt mixa in i din dagliga kost, när du gör din favoritmat eller -dryck. Med Spirulina Super Pack behöver du inte gissa vilken variant som kommer att passa dig bäst - du kan upptäcka det själv!

Spirulina-algens kraft

På bara några år har spirulina-algen gått ifrån att vara aztekernas ingrediens till att bli ett världskänt livsmedel, förespråkat av både Förenta Nationerna och NASA. I detaljerade studier som utförts av the National Aeronautics and Space Administration, mer känt som NASA, kunde man dra slutsatsen att 1000 kg av andra frukter och grönsaker svarar i näring mot endast 1 kg spirulina. Det går inte att förneka att det är en fantastiskt potent superfood, oavsett om du är någon som bor på jorden eller om du är på väg mot stjärnorna i raketfart. Det odlas även i fattigdomsdrabbade områden i Afrika, där det har som syfte att fungera som ett tillskott till kosten hos undernärda barn. FN samarbetar regelbundet med humanitära hjälporganisationer för att se till att nyttorna hos denna häpnadsväckande alg görs tillgängliga för folk i nöd, och man rekommenderar att den används globalt för att hjälpa till att stävja världshungern. Med proteinmängder som är snudd på otroliga, och med två prestige-organisationer som rosar den, så är det svårt att hitta en superfood som utmärker sig mer.

Fantastiska alger

 • Prestation
 • Blod
 • Kolesterol
 • Utmattning
 • Hjärta
 • Muskler
 • Hjärna
 • Hår

En allt mer intresserad forskarkår noterar att inkludering av spirulina i kosten kan hjälpa till att stärka kroppen och ge den nytt liv och energi. Algens kombination och utmärkande bredd av ämnen förbättrar hur din kropp fungerar. Forskare har kopplat ihop intag av algen med ökad träningsprestation, genom att det tar längre tid innan man blir utmattad. Man har även hittat samband med en förbättrad muskulär motståndskraft. Det har indikerats att även kolesterolvärden och reglering av blodtryck och blodsocker påverkas positivt. Man har till och med funnit samband till en boostad minnes- och hjärnkapacitet! Du kan nu använda denna superfood, som experterna anser vara värdefull för både dess näringsmässiga kvalitéer och för att den potentiellt hjälper dig att förstärka kroppens respons på träning.

Super-stark superfood!

De spektakulära mängderna protein som finns i spirulina bidrog definitivt till dess växande berömmelse. Med ett proteininnehåll på upp till 70% är spirulina sannerligen en fantastisk källa - särskilt med tanke på att algen är 100% ekologisk och helt vegan-vänligt! Även när du jämför den här källan med andra veganska proteiner så är den helt enkelt överlägsen. Som exempel har vi torrostade sojabönor med 43%, jordnötter med 26% och linser med 24% av denna livsnödvändiga komponent. Det är en komplett källa till alla aminosyror som din kropp behöver för att nya proteiner ska kunna bildas på rätt sätt. Alla de här komponenterna verkar i perfekt harmoni och ger dig känslan av ökad styrka, som främjas och bibehålls inifrån och ut!

Spirulina-algens hemliga kvalitéer

Du kan hitta häpnadsväckande mängder av livsnödvändiga ämnen i spirulina, som gör att dina system genomsyras av energi och livskraft. Vitaminerna A, B, C, D, E, F och K assisterar allihop kroppen på olika sätt, så att hela ditt fysiska spektrum kan dra nytta av algen! Det finns för många hälsoeffekter för att räkna upp dem alla, men allt ifrån tandkött och syn, till den energikonsumerande ämnesomsättningen, blodet, nervsystemet och skelettet, påverkas positivt. Vad gäller mineraler, innehåller spirulina järn, som man förstått bidrar till friska blodkroppar och till immunsystemet, magnesium för proteinsyntesen och de psykologiska funktionerna, samt massor av kalcium för skelett och muskler. Klorofyllet, som ansvarar för växternas process för energiupptagning, kan hjälpa till med kroppens detox. Hela kroppen kan känna sig starkare och full med nytt liv, tack vare hjälpen från spirulina!

Tabletter och pulver med spirulina - ett “dream team”!

Man kan hitta algen naturligt i den tropiska värmen i Centralamerika, men både spirulina-pulvret och -tabletterna som finns i Spirulina Super Pack har producerats genom noggrann och medveten Efter att algen har skördats, torkas och krossas den, varefter den pressas till tabletter eller packas i en tätslutande folieförpackning. Även om du inte kan överdosera spirulina kan kroppen bara absorbera en viss mängd. Därför föreslår vi att man balanserar intaget av tabletter och pulver, beroende på hur din dag ser ut. Vi rekommenderar att man tar produkterna i kombination i minst tre månader, samt investerar i en långsiktig användning för att få ut maximal nytta.

Råd

Eftersom Bio Spirulina Algae Tablets och Super Spirulina Powder endast består av en, ren ingrediens så har de inga kända bieffekter. De passar livsstilen hos veganer och vegetarianer perfekt och är helt fria från laktos och gluten. Du bör dock rådgöra med din läkare innan du tar tillskottet om du är gravid, ammar eller går på någon medicin. Tabletterna är inte avsedda för någon under arton års ålder.

Oftast köpt tillsammans

Ekologiska Spirulina & Chlorella Tabletter
Ekologiska Spirulina & Chlorella Tabletter

750 mg 180 Kapslar | Superfood-tillskott med veganska proteiner

259Kr

+
Forskolin 1000MG
Forskolin 1000MG

1000 mg 60 Kapslar | Naturliga viktminskning tabletter

239Kr

1 Produkt(er)

259Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(32)
4 Stjärnor
(28)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.38% baserat på 64 Kundomdömen

Verifierat Köp

This combo pack has been great for me, i love how high the protein content is as this is something ive been needing to improve in my diet

A Annika
Verifierat Köp

This is the perfect combo pack to help me improve my energy throughout the whole day. I take this every morning with my breakfast and feel energised until the late evening!

L Leo
Verifierat Köp

Älskar spirulina så jag hoppas detta paket också är bra

S Seinab
Verifierat Köp

Smakar inte så gott

E Elina
Verifierat Köp

Bra att kunna varriera sig med tabletter och pulver

K Kristina
Verifierat Köp

Ett perfekt paket! Pulver till frukostsmoothien på helgen och tabletter för när man försover sig och ska till jobbet

G Glenn
Verifierat Köp

Mitt barnbarn sa att jag behövde spirulina så jag provar

K Kristina
Verifierat Köp

Mår så himla bra sen jag började med sprirulina

S Sara
Verifierat Köp

Spännande med alger

A Adam
Verifierat Köp

bra

A Aida

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar