Hur du kan avgifta kroppen genom fötterna

För att lindra påfrestningarna på våra organ, särskilt njurar, lever, tarmar och immunsystemet är det viktigare än någonsin att upprätthålla en avgiftning regim. Detox med fotbad är utformat för att rena kroppen genom huden som är det största organet i människokroppen. Det finns många trender som visar på hur ett detoxande fotbad kan stärka din hälsa och ditt välbefinnande. Det har visat sig att ett detande fotspa kan leda till minskade sömnproblem och stärka immunförsvaret.

hur du kan avgifta kroppen genom fotterna

Vi människor är ständigt utsatta för kemiska gifter och tungmetallrester som kan påverka våra kroppar och liv negativt genom att orsaka sjukdomar och försämrad hälsa. Om du gör en avkopplande detox med fotbad med BioEnergiser ™ Classic Detox Foot Spa för rening av kroppen” kan du snabbt märka en stor skillnad då gifter och slaggprodukter rensa ur kroppen. Vi har här beskrivit några av de fördelar du kan förvänta dig genom att genomföra en detox med fotbad och även andra åtgärder du kan genomföra för att rena kroppen.

Varför ska man göra en detox?

Vi lever alla i ett samhälle där vi ständigt omges av och utsätts för föroreningar och gifter. Gifter finns i vår luft, vatten, mat, kläder och de miljöer där vi bor, arbetar, lek och sover. Cigaretter, alkohol och koffein är andra källor till gifter som samlas i våra kroppar. Samtidigt som vår hektiska livsstil ökar så ökar även föroreningarna i miljön och den nivå av gifter som våra kroppar drabbas av dagligen.

De som lider av allergier, svullna leder, utslag, artrit, MS, Parkinsons, ojämn pigmentering, finnar, mörka ringar, fibromyalgi, kronisk trötthet eller högt blodtryck kommer att gynnas av denna behandling med detoxande fotbad.

Gifter, kemikalier och tungmetaller rester samlas i vår kropp snabbare än någonsin tidigare. Detta resulterar i en högre uppkomst av allergier och psykisk och fysiska risker. Finnar, utslag, mörka ringar under ögonen och svullna leder kan ofta tyda på att kroppen samlat på sig höga mängder av surt avfall och gifter. Dessa gifter kan vi bli av med effektivt med detox med fotbad för avgiftning. När våra kroppar har samlat på sig gifter minskar våra energinivåer och förmåga att hela från sjukdomar och åkommor.

Fördelar med en avgiftande detox inkluderar bland annat:

 • Avlägsnar gifter och slaggprodukter som kan orsaka hälsoproblem
 • Kan ta bort tunga metaller som samlats i kroppen
 • Snabbare återhämtning från sjukdom, olycksfall eller operation
 • Minskad inflammation och skador
 • Förbättrad absorption av näringsämnen
 • Ökade syrenivåer och energi
 • Inaktivering av virus, bakterier, jäst och svamp
 • Förbättrad sömn och minskade spänningar
 • Positiv inverkan på immunsystemet
 • Bli av med avfall och restprodukter
 • Hjälper till att bli av med problemhy
 • Föryngrar och ger energi till hela kroppenv
 • Kan effektivt öka viktminskning
 • Bromsar åldrandet
 • Minska säsongsallergier så som pollen
 • Kan effektivt minska gikt, svullna leder, smärta och huvudvärk.

Det finns ett flertal fördelar med att detoxa kroppen med hjälp av detox. Vi kommer neda beskriva fördelarna i detalj. Efter detox med fotbad så upplever de flesta människor en uppfriskande känsla samt en större känsla av allmänt välbefinnande, ökade energinivåer och bättre fokus. Människor som har problem med värk, smärta, gikt, svullna eller ömtåliga ben har rapporterat märkbara förbättringar efter en detoxbehandling.

Detox med fotbad är en avkopplande alternativ behandling för att bli av med oönskade gifter ur kroppen. Ett fotspa för detox är ett effektivt hjälpmedel för att stärka kroppens immunförsvar och hjälpa kroppen bli av med gifter. En avgiftning vid detox med fotbad är värdefullt för att hjälpa kroppen att avgifta sina organ och vävnader. Avgiftningen vid en detox med fotbad hjälper kroppen att läka från skador samtidigt som detoxen stärker ditt immunförsvar.

Hur fungerar ett detoxande fotbad?

hur du kan avgifta kroppen genom fotterna

Det finns många som inte vet exakt vad ett detoxande fotbad är. Detox med fotbad gör att negativa celler minskas i kroppen och gifterna rensas ut. Giftiga avfall tas in i kroppen genom huden och det är därför effektivt att bli av med dessa gifter.

De som lider av allergier, svullna leder, utslag, artrit, multipel skleros, parkinsons, fläckig hy, finnar, mörka ringar under ögonen, fibromyalgi, kronisk trötthet eller högt blodtryck kan även gynnas av att genomgå en detox.

Ett detoxande fotbad är också känd som ett sätt att joniska rena kroppen från gifter och avfall. Under en behandling med ett deoxande fotbad så placeras fötterna i ett varmt saltvatten och en elektrisk matris slås på för att skapa en elektrolys i vattnet. Denna behandling gör att att elektromagnetiskt fältet i vattnet drar ut gifter och tungmetaller i vattnet genom svettkörtlarna i fötterna. Under behandlingen så ändras vattnets färg då gifterna dras ut genom kroppen och vattnet kan få en mörkbrun färg.

En behandling med traditionellt fotbad går ut på att fötterna tvättas följt av en avslappnande fotmassage. Vid ett avslappande detox fotbad som renar kroppen händer just detta och dessutom så renas din kropp från gifter, slaggprodukter och avfall som samlats i kroppen.

Hur märker jag att kroppen har renats från gifter?

hur du kan avgifta kroppen genom fotterna

I allmänhet upplever många människor att de får ökad energi, har lättare för att fokusera samtidigt som de känner sig gladare. Många patienter har dessutom rapporterat dramatiska förbättringar i sömn. Vissa människor märker även förbättringar av allvarliga hälsoproblem.

Det första du kommer märka när du gör en detox med fotbad är att vattnet kommer att ändra färg. Vattnet samlar upp de gifter och slaggprodukter som dras ur kroppen och du kommer märka att vattnet får en brunaktig och ibland svart färg beroende på hur mycket slaggprodukter som din kropp har samlat på sig. Färgen på vattnet kan även variera om gifterna kommer från din bukspottkörteln eller från levern.

Efter några behandlingar med ett detoxande fotbad kommer du märka att du sover bättre och känner dig mer avslappnad vilka bara är några av fördelarna med detox med fotbad. Många människor upplever en direkt positiv känsla av välbefinnande och avslappning samtidigt som de känner sig mer välmående. Efter regelbunden användning stärks immunförsvaret och kroppens välmående ökar. Det är dessutom avslappande och lugnande att genomgå en detox med fotbad. Ta dig tid och slappna av, njuta av ditt fotbad och du och hela din kropp kommer må bättre på lång sikt!

Vad du kan vänta dig av en behandling med ett detox med fotbad?

Det är enkelt, snabbt och säkert att genomföra en en detox med fotbad. Påbörja behandlingen genom att placera båda fötterna i ditt fotspa. Behandlingstiden är 30 minuter och under hela denna period kommer vattnet gradvis ändra färg. Färgförändringen vid detox med fotbad beror på att giftpartiklar dras ut genom porerna i fötterna. Efter avslutad behandling ska fötterna avlägsnas och sköljas.

 1. Ökar din energi

  Ökar din energi

  Många detoxprogram kan öka din prestationsförmåga så att du orkar prestera mer. Du kan detoxa kroppen och få högre energinivåer genom att minska ditt intag av socker, koffein, transfett och mättat fett. Dessa livsmedel kan ersättas med färsk frukt och grönsaker. Detta kan leda till en naturlig energikick. Det är viktigt att dricka mycket vatten under din rening och vatten kan också vara en källa till ökad energi. Detox renar kroppen och kan även öka dina energinivåer genom att rena kroppen från avfall med en detox.

 2. Hjälper med viktminskning

  En detoxdiet kan få dig att gå ner i vikt genom att rena kroppen från gifter och produkter som skadar kroppen. En detox kan få dig att minska mycket effektivt i vikt men det är viktigt att hålla en sund kost och röra på sig för att uppnå maximalt resultat.

 3. Stärkt immunförsvar

  När du detoxar kroppen hjälper du dina organ att fungera som de ska. En detox bidrar till att öka ditt immunförsvar så att din kropp kan ta in mer näringsämnen inklusive vitamin C. Detta är ytterligare en fördel med ett detox med fotbad då kroppen stärks och blir mer motståndskraftig efter en rensande detox.

 4. Förbättrad hud

  Din hud är kroppens största organ och därför påverkas även huden positivt av en renande detox. Ett vanligt sätt att hjälpa till med avgiftningen är att ta en bastu för att hjälpa kroppen svettas ut ytterligare gifter. Du kan förvänta dig klarare och mer välmående hud efter detox med fotbad. En rening av kroppen med ett detox med fotbad ökar välmående och kan även minskar hudproblem med akne, eksem och psoriasis.

 5. Bättre andedräkt

  Följer du ett avgiftningsprogram vid detox med fotbad så kommer mängder av gifter frigöras från kroppen. När du genomför en renande behandling vid detox med fotbad ska du vara medveten om att din andedräkt kan förbättras då gifter som samlats inne i kroppen frigörs. Under en mycket kort period kan din andedräkt försämras när gifterna lämnar kroppen men denna övergångsfas visar bara på att din detox med fotbad fungerar och du kommer snart märka en stor förbättring.

 6. Främjar en hälsosam livsstil

  Det är svårt att ändra en rutin men ett renande detox är ett bra sätt att starta med en ny livsstil.

  Om du är beroenden av socker, koffein, stekt eller friterat livsmedel kan du köra en detox med fotbad för att hjälpa till att bli av med dessa begär. Om du försöka slutar äta onyttiga livsmedel eller dricka sötadrycker kan du maximera effekten och göra det lättare att komma igång med din viktminskning.

 7. Ökad fokus

  Ökar din energi

  Genom att genomföra en detox kan du effektivt rena din kropp från gifter göra så att du har lättare att fokusera och tänka klarare. Du kan också utesluta socker och onyttig kost för att maximera din kropps välmående. Många socker- och fettfyllda livsmedel kan orsaka att vi tappar energi och påverka vårt fokus negativt.

Vem kan inte genomgå en detox med fotbad?

Ett detox med fotbad bör inte användas av:

 • Personer med pacemaker eller något annat elektriskt implantat
 • Person som äter läkemedel för hjärtat
 • Gravida kvinnor och ammande
 • Organtransplanterade patienter
 • Personer som tar en medicin, vars frånvaro skulle psykiskt eller fysiskt oskadliggöra dem (t.ex. psykotiska kramper etc.)

Andra intressanta artiklar