Te för viktkontroll

28 Tepåsar | Skinny Tea & Detox Tea

Översikt

Med WeightWorlds Skinny Tea & Detox Tea kan du ta hand om din kropp med ett välsmakande och lättanvänt te. Tekombinationen kan hjälpa dig att kontrollera vikten och innehåller allt du behöver för att detoxa kroppen naturligt. Detta 28 dagars program för vikthantering består av både ett morgonte och ett kvällste, för att tillfredsställa kroppens behov under hela dygnet.

  • Innehåller Detox Te & Skinny Te
  • Välsmakande 28 dagars program för vikthantering
  • Stödjer din diet
  • För näring, energi & aptitkontroll
  • Naturligt och veganvänligt te

Detta kombinationspaket med två olika sorters te är inte bara ett gott och hälsosamt tillägg till din dagliga rutin, utan innehåller även kraftfulla ingredienser som kan ha fantastiska fördelar för kroppen. Eftersom de naturliga ingredienserna serveras i form av behändiga tepåsar kan du njuta av en välsmakande dryck som ger dig energi och hjälper dig att komma i form!

  • NÖJDHETSGARANTI
  • VEGANSK
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • VEGETARIANSK

The WeightWorld Tea Bundle

Kombinationspaketet innehåller ett komplett 28 dagars program med både Skinny Tea och Detox Tea! Dessa två bästsäljande produkter från WeightWorld har kombinerats så att du kan ta hand om din kropp samtidigt som du njuter av ett gott te både morgon och kväll. Skinny Tea är är baserat på örter som kan främja viktnedgång. Det innehåller bland annat energigivande grönt te och oolong te, vitaminrika blåbär, näringsrik moringa, korn samt ingefära, för att sätta igång matsmältningen.

Detox Tea är ett naturligt te med ingredienser som kan rena och detoxa kroppen. Denna skonsamma och milda detoxkur från WeightWorld hjälper dig att rena kroppen på ett enkelt sätt med ett välsmakande te. Det innehåller lugnande nässelblad, näringsrik maskrosrot, uppfriskande vitt te och anisfrö för matsmältningen.

Varför ska man dricka Skinny Tea på morgonen och Detox Tea på kvällen?

De två olika tesorterna ger kroppen energi och hjälper dig att kontrollera vikten. Ingredienserna har valts ut för att ge dig en extra boost av energi på morgonen och för att lugna och detoxa kroppen på kvällen. Eftersom kroppen har olika behov olika tider på dygnet har morgonteet skapats för att ha en uppiggande effekt som ger dig motivation för att kickstarta dagen. Kvällsteet är däremot utformat för att ha en lugnande och avslappnande effekt, så att du kan njuta av en god natts sömn.

Fullständig ingredienslista

Detox Tea:

Grönt te (40%), vitt te (20%), anisfrö (10%), nässelblad (10%), maskrosrot (8%), citronverbena (5%), kardborrerot (5%), grönmynta (2%).

Skinny Tea:

Grönt te (30%), oolong (20%), pu erh te (10%), citrongräs (10%), moringablad (10%), bovete (8%), korn (5%), blåbär (5%), ingefärarot (2%)

Användning

Det är busenkelt att dricka WeightWorld te! Lägg bara en tepåse i din favoritmugg eller infuserflaska och tillsätt nästan kokande vatten. Vi rekommenderar att du låter tepåsen dra i cirka 5 minuter för optimal smak och effekt. Du kan även lägga till citron, kanel eller honung efter smak. Drick en påse Skinny Tea varje morgon och en påse Detox Tea varje kväll för att njuta av vårt 28 dagars program för viktkontroll!

Advice

Både morgon- och kvällsteet består av helt naturliga ingredienser som är trygga för kroppen. Före du använder teet första gången rekommenderar vi att du läser igenom hela ingredienslistan om du lider av någon allergi. Om du är gravid, ammar eller tar någon medicin bör du rådfråga en läkare före användning. Produkten är inte avsedd för personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Te för viktkontroll
Te för viktkontroll

28 Tepåsar | Skinny Tea & Detox Tea

369Kr

+
Ekologiska Moringa kapslar
Ekologiska Moringa kapslar

1650 mg 180 Kapslar | Rent, Naturligt & Uppfriskande tillskott

199Kr 215Kr

+
Termosflaska med Te Silar
Termosflaska med Te Silar

500 ml Flaska | Med infuser av rostfritt stål

219Kr

1 Produkt(er)

369Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(41)
4 Stjärnor
(28)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.16% baserat på 75 Kundomdömen

Verifierat Köp

Super bra. Hjälpt mig med uppblåst mage och mindre sötsugen!

A Amela T
Verifierat Köp

Te för viktkontroll är så gott att jag inte kan vara utan dem.

M Mariam L
Verifierat Köp

Jättebra

O Olle Sundin
Verifierat Köp

jag tycker att dom här är riktigt goda. Särskilt Skinny Tea, Detox tea är inte riktigt lika gott men smakar ändå bra.

S Susanne Holkberg
Verifierat Köp

Bättre än att ta en massa konstiga tabletter.

Åke Eklöf
Verifierat Köp

Jag älskar dom här teerna! Man blir så mycket mindre uppblåst och tappar en massa vattenvikt

V Vera Nyström
Verifierat Köp

Inte lika gott som vanligt te.

E Ella Lindell
Verifierat Köp

Mycket nöjd, rekommenderar till alla

A Anna
Verifierat Köp

Snabb leverans och det var lätt att ersätta mitt vanliga kaffe med detta. Passar mig mycket bra som inte gillar att ta tabletter men ändå vill ha lite hjälp att gå ner i vikt.

B Britta
Verifierat Köp

Snabb leverans och ser fram emot att börja min kur imorgon!

A Annica Fredriksen

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar