• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

10 fantastiska hälsofördelar med Gojibär

Gojibär rankas som ett av världens mest hälsosamma tillskott. Bäret är fullpackat med hälsosamma näringsämnen som alla kan förbättra din livskvalitet och du kan omedelbart att känna friskare pågrund av alla vitaminer och mineraler.

Gojibär är en av medlemmarna i familjen superbär och kan ofta liknas vid ett russin. Bären är rödaktiga och har en syrlig smak. Detta bär skiljer sig dock från russin och andra bär på många olika sätt. Gojibär innehåller många näringsämnen och räknas som en superfruit tack vare sina många fördelar och höga näringsinnehåll. Goji har ursprungligen använts som medicin sedan hundratals år tillbaka i tiden i norra delarna av Kina. Bäret odlas under den kinesiska sommarsäsongen i specifika odlingsträdgårdar. Bären säljs oftast torkade förutom i specifika områden där det odlas. Bären består av ett flertal naturliga näringsämnen och det finns många näringsmässiga fördelar med Gojibär.

En hälsosam start på dagen

Gojibär är ofta rekommenderade att intas vid frukost för en hälsosam start på dagen tack vare alla näringsämnen. Goji är känt för att öka energinivåerna, förbättrar ditt humör och hjälpa dig komma igång på morgonen.

Hjälper att skydda ditt hjärta och blod

Den höga järnhalten i Gojibär hjälpa till att bygga blodkroppar. Järn hjälper till att hålla blodtrycksnivån stabil, minskar kolesterolnivåerna och bären även hjälpa till att upprätthålla ett friskt hjärta. Enzymet sesquiterpenoids som finns i Goji fungerar som en sköld och skyddar hjärtat. Därför är bären ofta är inkluderade i kostrekommendationer och medicin för hjärtpatienter.

Ökar din hälsa

Gojibär hjälper att upprätthålla en sund kropp och själ. Superbäret hjälper till att minska sömnstörningar samtidigt som det hjälper dig att hålla dig lugn i stressfyllda situationer. Gojibär är dessutom känt för att ökar ditt immunförsvar och hjälpa dig hålla dig frist.

Ökar immunförsvaret

Näringsinnehållet i gojibär kan stärka ditt immunförsvar genom enzymen Physaline och askorbinsyra. Enzymerna reparerar ditt immunförsvar, motverkar sjukdomar och stärker din kropp.

Skyddar mot inflammation

Gojibär innehåller en blandning av näringsämnen som är känd som fenoler, dessa näringsämnen är kända för sina anti-inflammationsdämpande egenskaper.

Skyddar mot cancer

Gojibär har stora näringsmässiga fördelar då bären är kända för att stärka immunförsvaret och bekämpa sjukdomar genom att förbättra de sjukdomsförebyggande enzymerna selen och germanium. Den höga andelen antioxidanter har också bevisats kunna skydda mot cancer.

Förbättrar din hy

Dagligt intag av extraktet kan förbättra din hud märkbart då oljan som utvinns ur bären är en av de mest populära ingredienserna för hudvårdsprodukter. Goji innehåller dessutom höga mängder av vitamin E som är viktigt för en mjuk hud.

Skyddar njuren

Dessa bär hjälper utsöndring av ett speciellt hormon som hjälper din njurfunktion och de näringsmässiga fördelarna med gojibär är ofta rekommenderade av läkare för njurpatienter.

Bättre syn och lever

Karotenoiderna som finns i Gojibär är kända för att upprätthålla en god syn. A och B- karotenoiderna kan förhindra skador på näthinnan. Proteinerna kallas physaline och används bland annat för att bota leversjukdomen hepatit. Bären innehåller dessutom Betain som används för att bota leversjukdomar genom att öka utsöndringen av ett enzym i levern.

Förbättrar minne

Gojibär har dessutom ett högt innehåll av betain som kan förbättra minnet samt stärka muskeltillväxten. Därför är ofta bären tagna av studenter som behöver ha ett skarpt minne.

Dessa 10 fantastiska egenskaper är alla orsaker till att Goji kallas ett av världens hälsosammaste bär. Gojibär är ett av våra mest populära Superfoods tillskott fyllt av 100 % goji bestående av antioxidanter, vitaminer, mineraler, kostfibrer och totalt åtta nödvändiga fettsyror. Superbäret innehåller dessutom karoten vilket är känt för att absorbera UV-ljus från solen och fungerar som en populär energikälla hos många idrottsmän.

Beställ Gojibär idag

Produkten är fullproppad med många exceptionella näringsämnen som skapar balans i kroppen och ger dig mer energi i vardagen. Goji kan dessutom öka din viktminskning och ge mer energi till träning. Gojibär innehåller så pass mycket näring därför behöver du bara ta 1 tablett dagligen tillsammans med ett stort glas vatten för att få i dig allt som behövs.