Hur man får bort celluliter på armarna

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor, och 10% av alla män. Så det är ett väldigt vanligt problem som många av oss dras med. Celluliter uppkommer oftast på låren, rumpan och magen men det blir också vanligare och vanligare på armarna. Så vad gör man för att bli av med celluliter på armarna? Här är 5 enkla tips som du smidigt kan prova hemma!

 1. Använd en naturlig skrubb

  Att exfoliera armarna med en naturlig skrubb är ett utmärkt första steg för att bli av med celluliter. Skrubba hudområdet lätt för att hjälpa till att stimulera kollagenproduktionen så att huden blir fast och stärkt. Det kan också avlägsna döda hudceller och orenheter som kan göra att celluliterna ser torra och mer framträdande ut. När du väljer en naturlig skrubb ska du se till att undvika sådant som kan irritera huden och istället välja ingredienser du hittar i naturen såsom kaffe, havssalt eller havregryn för bästa resultat.

 2. Prova en cellulitkräm

  Precis som namnet antyder är cellulitkrämer särskilt framtagna för att tackla orsakerna till celluliter och minska intrycket av dem på huden. De fungerar genom att ge huden näring och stramar upp huden genom att bekämpa fettdepåerna som orsakar celluliterna under huden. De kan också hjälpa till genom att motverka och avlägsna toxiner för att stimulera cellförnyelsen. Med regelbunden användning kan detta resultera i att din hud blir tightare, starkare och jämnare och känns mjukare och smidigare. Allt detta gör cellulitkrämer till en av de bästa hemmabehandlingarna för att få bort celluliter på armarna.

 3. Håll dig återfuktad

  Keep Hydrated

  Torr hud kan göra celluliter värre, så håll dig återfuktad för att motverka celluliter på armarna. Se till att dricka ordentligt med vatten under dagen och smörj in huden med en naturlig och skonsam hudkräm morgon och kväll. Detta ger näring till huden och stöttar hudens elastin och fuktbarriär för att hålla den stark och hälsosam. När du väljer en återfuktande kräm mot celluliter är aloe vera, sheasmör och kokosolja några av de bästa ingredienserna att hålla utkik efter.

 4. Träna armarna

  Arm Exercises

  Att träna armarna är ett av de absolut bästa sätten att bli av med celluliter och stärka både muskler och hud. Det är för att när du tränar och bygger muskler så krymper fettcellerna och det kan hjälpa dig att få celluliterna att se mindre ut. Några av de bästa träningarna för celluliter är bicepböj och armpress. Genom att öka din aeroba träning kan du också gå ned i vikt över hela kroppen och det kan ge en extra hjälp till att bli av med celluliter på armarna.

 5. Se över din kost

  Det är förvisso enbart din kost som är orsaken till celluliter, men det kan fortfarande spela stor roll! En kost som innehåller mycket processad mat, salt, socker och kemikalier bidrar inte bara till att du går upp i vikt utan det ökar också risken att drabbas av celluliter. Att se över din kost och göra den mer hälsosam genom att inkludera mer grönsaker, frukt och protein kan vara ett nödvändigt steg för att ta itu med dina celluliter. Det är särskilt viktigt att du får i dig livsmedel som är rika på antioxidanter, till exempel acaibär, gojibär och blåbär, som skyddar kroppen innifrån.

Sammanfattning

Om du snabbt vill bli av med celluliter ska du följa dessa 5 enkla tips för snyggare armar på nolltid! Du kan prova alla 5 på en gång eller prova dem en och en för att se vilka som funkar bäst för dig och dina behov.

Andra intressanta artiklar