Gratis frakt vid köp över 599 kr

Ekologiska Ashwagandha Kapslar

600 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi & blodsocker

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Om du känner dig trött och utmattad, eller om vardagspusslet stressar dig, prova då att ge dig själv en boost med Ashwagandha från WeightWorld. Detta helt naturliga kosttillskott är baserat på ett uråldrigt indiskt recept som har använts i generationer för att bistå kropp och sinne. Upptäck fördelarna själv och prova Ashwagandha idag!

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Hjälper till att hantera naturliga blodsockernivåer
  • För ett normalt fungerande immunsystem och en naturlig energiboost
  • Idealisk för att hantera stress & ångest
  • Lämplig för veganer och vegetarianer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMP
  • Ekologisk

Vad är Ashwagandha kapslar?

Ashwagandha, också känt som indisk ginseng, är en ört som har varit grundstenen i Ayurvedisk medicin i tusentals år. Tack vare sina kraftfulla naturliga egenskaper har den också blivit bästsäljande som kosttillskott. Ashwagandha kapslar har fått en enorm popularitet tack vare sina adaptogena egenskaper. Adaptogener är örter som är kända för att bistå kroppen under perioder av mental stress och när du känner dig orolig.

Fördelarna med Ashwagandha

Bättre förmåga att klara av stress & ångest

Ashwagandha har visat sig kunna stötta binjurarna genom att normalisera kortisolnivåerna. Kortisol är kroppens primära stresshormon och bidrar till att stärka “kamp eller flykt” instinkterna. Att hantera de ogynnsamma effekterna av höga eller låga kortisolnivåer kan därför ha en positiv inverkan på sinne och kropp.

Boostar energi, stamina & uthållighet

Ashwagandha är bra för din atletisk prestationsförmåga genom att boosta din medfödda hjärt- & lungkapacitet samt energinivåerna. Det är inte bara användbart för fysisk träning, utan det kan också vara hjälpsamt för personer som kämpar med sina energinivåer eller de som upplever olika grader av trötthet och utmattning.

Stabilt blodsocker

Ett regelbundet intag av Ashwagandha har kopplats samman med stabila blodsockernivåer. Studier pekar på att blodsockernivåerna har en direkt påverkan på hjärnan. Därför kan denna ört ha en stor påverkan på din allmänna hälsa såväl som ditt mentala välmående.

Vem är dessa kapslar för?

Våra Ashwagandhakapslar med hög styrka är ett ekologiskt kosttillskott som är lämpliga för alla vuxna män och kvinnor. De är dessutom lämpliga för veganer och vegetarianer och är fria från GMO, gluten, laktos och vete.

De är idealiska för alla som har en hektisk vardag och behöver en naturlig energiboost för att hantera trötthet och utmattning.

Ashwagandha är inte lämplig för någon under 18 år.

Användning

Ta en kapsel om dagen, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För maximala fördelar bör Ashwagandha tas vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig Ingredienslista

Ekologiskt Ashwagandha pulver (Withania Somnifera), Ekologiskt svartpepparpulver (Piper Nigrum), Kapselskal: Hypromellosa (HPMC)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologiska Ashwagandha Kapslar
Ekologiska Ashwagandha Kapslar

600 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi & blodsocker

247Kr 309Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

1 Produkt(er)

247Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra styrka och bra pris

P Piotr

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar