Veganpaket

Veganer och vitaminbrist

Att ändra en kost baserad på animaliska produkter till en växtbaserad kost kan ha många hälsofördelar.

Men en vegansk kost kräver kunskap om näringsämnen och kostens sammansättning, eftersom fler väsentliga vitaminer i första hand erhålls genom animaliska produkter som kött, mejeriprodukter, ägg och fisk.

Enligt den svenska folkhälsomyndigheten löper veganer en överhängande risk att sakna följande vitaminer och mineraler:

  • Vitamin B
  • Zink
  • Järn
  • Kalcium
  • Vitamin D

Ovanstående vitaminer och mineraler är viktiga för flera av kroppens funktioner och därför kan det vara fördelaktigt för dig att ta veganska kosttillskott, så att du kan ge din kropp rätt näring utan att behöva äta animaliska produkter.

Det är just därför vi här på WeightWorld har satt ihop ett unikt Veganskt paket bestående av fyra olika veganska kosttillskott, så att du kan täcka ditt dagliga behov av kostfiber, kalcium, B12, C-vitamin, järn, zink, probiotika och mycket mer.

Kombinationspaket med kosttillskott för veganer

WeightWorlds Veganpaket innehåller fyra olika näringstillskott med ett brett utbud av mineraler och vitaminer, så att du kan täcka ditt dagliga näringsbehov under en vegansk kost.

Paketet innehåller följande fyra näringstillskott, som alla är packade med superfoods, vitaminer och mineraler:

Ekologiskt amlapulver: Amla är en superfood som naturligt har ett högt naturligt innehåll av kostfiber, järn, magnesium, kalcium och C-vitamin. Superfooden har också antibakteriella egenskaper, innehåller antioxidanter och hjälper till att stärka ditt immunförsvar och rena kroppen från gifter

Vegan Collagen Complex Powder: Kollagen är ett viktigt protein som ofta tas som ett komplement för dess anti-aging egenskaper för att minska synliga rynkor och öka hudens elasticitet. Men collagentillskott innehåller ofta animaliska produkter som fisk eller nöt, vilket gör vårt Vegan Collagen Complex Powder till det perfekta kollagen tillskottet för veganer som vill njuta av skönhetstillskottets många fördelar utan att kompromissa med den veganska kosten.

Vitamin B12 Tuggtabletter: Som vegan eller vegetarian kan du lätt drabbas av B12-brist. Därför innehåller paketet en burk med vitamin B12 tuggtabletter, så att du kan tillgodose ditt behov av vitamin B12, som bidrar till nervsystemet och immunsystemets normala funktion, produktion av röda blodkroppar och till att minska trötthet och utmattning.

Psylliumfröskal Kapslar: Psylliumfröskal, även kallad loppfröskal, bidrar till att bibehålla ett normalt tarmsystem och matsmältning och innehåller ett högt innehåll av kostfiber, vilket är idealiskt för att skydda mot bland annat, matsmältningsproblem, trög mage eller förstoppning.

Är alla kosttillskott i paketet veganska?

Alla fyra kosttillskott i veganpaketet är lämpliga för veganer och vegetarianer som vill stärka immunförsvaret, stabilisera matsmältningssystemet och få sina behov av viktiga vitaminer och mineraler tillgodosedda.

Täcks alla tillskott i kombipaketet av Nöjdhetsgaranti?

Ja, Psylliumfröskal Kapslar, Vegan Collagen Complex Powder, Vitamin B12 Tuggtabletter och Amla pulver är alla kosttillskott som täcks av vår 100% nöjdhetsgaranti.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Den rekommenderade dagliga dosen beror på tillskottet. För Psylliumfröskal Kapslar rekommenderar vi att du tar 2 kapslar dagligen. Vitamin B12 Tuggtabletter rekommenderar vi 1 tablett per dag. Vegan Collagen Complex Powder, rekommenderar vi 10g pulver dagligen (som kan blandas i vatten). För Amla pulver rekommenderar vi ½ tesked pulver tillsatt i ljummet vatten, dagligen.

När kan jag förvänta mig att känna resultat?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar alla kosttillskott dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av några av kosttillskotten?

Alla kosttillskott i Veganpaket, är gjorda på naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta de veganska kosttillskotten i kombination paketet?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare innan du påbörjar en kur. Tillskotten är inte avsedda för barn och unga under 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar