• Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

5 tips för att sluta stressa denna hösten

Hösten är över oss! Temperaturen börjar sjunka, grillen blir täckt igen och det blir mörkare tidigare på dagen. Hösten kan också vara en oerhört hektisk och ibland stressig tid på året. Det är därför vi på WeightWorld försöker vända på detta, genom att ta tjuren genom hornen och börja med att göra oktober till den officiella månaden för detox. En detox oktober kan vara precis vad du behöver för att hjälpa dig att lyfta upp dig medan löven faller från träden.

Här är 5 olika sätt som vi tror du kan utnyttja när du detoxar din kropp under hösten:

1. Upptäck höstliga ingredienser

Höst Ingredienser

Du kommer hitta mer information kring denna faktor då den är ingående i vår artikel "5 ingredienser för en säsongs Detox höstens. Även om höst är vanligtvis förknippad med frukt och grönsaker som går ut under säsongen, finns det också en mängd ingredienser som frukt och grönsaker, som faktiskt blir mogna för att användas under hösten. Att de är i säsong betyder också att de kan erbjuda detaljhandel terapi för din stress eftersom de blir billigare att köpa i säsong.

2. Plocka upp en sport

Sport

Hösten är en helt perfekt tid att börja spela en sport! Träning är ett av de bästa naturliga sätten att rena kroppen av toxicitet medan du arbetar med dina muskler och till och med förlorar vikt. Höstmånaderna är då de flesta lagsporter börjar sin säsong, vilket betyder att du kan gå med från grunden och ge dig själv en tidsfördriv som kan hjälpa dig att hålla dig aktiv och frisk, samtidigt lindra stress och bygga vänskap.

3. Utforska din dryck

Höst dryck

Såsom säsongen förändras, förändras luftfuktigheten. Höstens kyla kan tyckas vara oönskad först, men efter ett tag kan du se fram emot kvällarna i soffan eller sängen med en varm dryck. En bra dryck kan vara örtte eller mager kaffe som kan hjälpa till hålla dig uppdaterad och föryngrad.

4. Ta en weekendresa

weekendresa

Med sommaren över och julhelgen 10 veckor bort, finns det inte så stora möjligheter för långa semestrar. Men utan att solskenet lockar dig till en strand så är hösten en bra tid att åka iväg på en helgresa. Se en ny stad, fördjupa dig i ny kultur och historia, och återvända utvilad och känna sig som en ny person.

5. Starttillägg

Höst mat

När vi tänker på resolutioner, tänker vi ofta på det nya året. Men vem säger att du inte kan få en nu? Vår lösning på WeightWorld är att göra Oktober till månaden för detoxing, och så kan du också! Och det är vettigt! klockorna går tillbaka, och arbetsplatser får många befintliga anställda. Det är den idealiska tiden för dig att utarbeta en tilläggsplan som passar dig och kan hjälpa dig att underlätta och avgifta din kropp.