Gratis frakt vid köp över 599 kr

Intensive Colon Cleanse

60 Kapslar | 10 Dagars Rensningstillskott för tarmrengöring

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Att känna sig förstoppad, gasig eller uppblåst kan vara väldigt obehagligt. Om du redan försökt att undvika särskild mat samt att äta mer fiber, så kan användning av ett naturligt tillskott, såsom Intensive Colon Cleanse, ge dig ett ytterligare stöd.

 • Utformad för att hjälpa mot förstoppning, gaser och uppblåsthet
 • Kalcium för den normala funktionen av matsmältningsenzymer
 • Selen för skyddet av celler från oxidativ stress
 • Berikad med Lactobacillus Acidophilus & Bifidobacterium Infantis
 • Främjar de goda bakterierna i tarmen
 • 10-dagars kur som är lätt att följa

Intensive Colon Cleanse kan vara det perfekta alternativet för dem som vill rensa och detoxa sina system på ett milt och naturligt sätt. Det som är unikt för detta tillskott för matsmältningssystemet är att det är en enkel 10-dagars kur, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig över ett långtida kostprogram. Dess unika blandning av 12 aktiva ingredienser i sin optimala mängd innebär dessutom att dessa behändiga små tabletter innehåller allt som behövs i varje enskild kapsel.

 • GMP
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Framtagen av experter

Vad orsakar förstoppning, gaser och uppblåsthet?

Förstoppning orsakas av att för mycket avföring kvarstår i tarmarna och det orsakas vanligen av att man inte äter tillräckligt mycket fiber eller dricker tillräckligt med vatten såväl som att man inte utför tillräckligt mycket fysisk aktivitet. Gaser är ofta ett resultat av förstoppning och uppblåsthet kan vara ett genant besvär. Uppblåsthet orsakas ofta av samlade gaser och livsmedelsintolerans där kroppen inte kan processa viss mat. Om du är benägen att få gaser och uppblåsthet så kan du även prova att avstå från eller begränsa vissa livsmedel i din kost. Några av de värsta syndarna är bönor, linser, brysselkål, kål, artificiella sötningsmedel och mejeriprodukter (om du har besvär av laktos). Du kan även prova en naturlig tarmrensning för att hjälpa till att lätta på förstoppning, gaser och uppblåsthet om det är ett ihållande besvär för dig. En naturlig tarmrensning kan även ha många andra fördelar, som att hjälpa till som att spola ut överflödiga toxiner för kroppen och upprätthålla ett välmående tarmsystem.

Anvisningar

Tillskottet Intensive Colon Cleanse är utformat som en komplett 10-dagars kur för att hjälpa till mot förstoppning, gaser och uppblåsthet. För att använda tar du 2 kapslar 3 gånger om dagen med dina huvudmåltider. Gör detta 10 dagar i följd och se till att dricka mycket vatten. Du kan reducera intaget när du börjar lägga märke till resultat.

Formulan

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser - Brunt risfiber (Kli), Psylliumfrö, Äppelpektin (Frukt), Akaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ingefärsrot, FOS (Fruktooligosackarider), Kalcium (Kalciumcitrat), Magnesium (Som Magnesiumcitrat), Selen (Selenometionin), Kalium (Som Potassium Aspartate).

Andra ingredienser - Kapselskal – Gelatin. Klumpförebyggande medel – Cellulosa, Silikondioxid, vegetabiliskt stearat.

Naturligt tillskott för tarmrensning

Detta kosttillskott är framställt av en rad olika naturliga ingredienser så det har därför inga kända biverkningar vid användning. Precis som med alla nya kosttillskott rekommenderar vi att man alltid kontrollerar ingredienserna innan användning om man har några personliga allergier. Detta tillskott är enbart avsett som en 10-dagars kur samt för personer över 18 års ålder.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Activated Charcoal
Activated Charcoal

2000 mg 180 Kapslar | Mot gaser, uppblåsthet och för detoxing

249Kr

+
Water Away
Water Away

180 Kapslar | Naturligt vattendrivande kosttillskott

249Kr

1 Produkt(er)

249Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(12)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.37% baserat på 18 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har provat den förut och ville prova den igen. Jag är super nöjd

R Roshanak B
Verifierat Köp

Fin produkter, osäker om den funkade, kommer nog testa den igen och faktiskt verkligen köra ordentligt med maten

W Wilhelmina
Verifierat Köp

Nothing happened efter 10 days

M Martynas P
Verifierat Köp

Körde en 10 dagars detox innan semestern kombinerat med med en hälsosam kost. Är helnöjd med produkten och att ha förlorat nästan 4 kilo och fått mer energi. Jag kommer definitivt att köpa det igen!

M Minna Ölvebo
Verifierat Köp

Hade inte förväntar mig alltför mycket från detta men blev positivt överraskad. Har inte gått ner i vikt så mycket men känner mindre uppblåst och mer bekväm. Tänkte köpa erat viktminskningspaket med Digestive Science och Garcinia Cambogia den här gången för att gå ner i vikt och detoxa kroppen den här gången då jag vill gå ner i vikt lite också!

B Beatrice, 26
Verifierat Köp

Den här produkten fungerade över förväntan. Liksom de flesta tillskott, oavsett om de är naturläkemedel eller receptbelagda, så tar det en dag eller två innan du börjar känna någon effekt men om du forsätter kuren så borde du också märka en tydlig skillnad. Jag har ofta ont i magen eller känner mig uppsvälld och det har vart ett stort problem för mig. Det första jag märkte efter några dagar var att den uppblåsta känsla som jag haft så mycket problem med var borta. Jag märkte inte det direkt utan det slog mig plötsligt att det var borta. Min mage var också plattare och efter 10 dagar så känns min mage mycket bättre, detta var något som jag behövde.

F Filippa K
Verifierat Köp

Såg en artikel i en tidning som hur detta underlättar matsmältningen. Jag har ofta problem med uppblåsthet efter att jag ätit så trodde jag skulle ge det ett försök med en detox. Fungerar perfekt och jag är nu på min tredje order. Ge det ett försök och du kommer inte bli besviken!

M Margareta, Örebro
Verifierat Köp

Mycket nöjd med produkt och service!

C Catarina Fredriksson
Verifierat Köp

jag har ett stressigt jobb och inte alltid tid att tänka på det jag äter vilket tror jag lett till diverse magproblem och stress, efter denna kur mår jag mycket bättre!!

T Tommy, 42, Karlshamn
Verifierat Köp

Jag känner mig så mycket bättre efter min 10 dagars utrensning. Jag har provat andra detoxkurer och detta är helt klart den som fungerat bäst.

A Annabell F

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar