måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Intensive Colon Cleanse Kapslar 60 Kapslar | 10 Dagars Rensningstillskott

maxmedix™

309Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Det är inte roligt när du är förstoppad, gasig eller uppblåst och det kan bli väldigt obehagligt. Om du redan försökt att undvika särskild mat samt att äta mer fiber, så är användning av ett naturligt tillskott, såsom Intensive Colon Cleanse, det bästa sättet att hjälpa dina försök ytterligare.

 • Utformad för att hjälpa till mot förstoppning, gaser och uppblåsthet
 • Kalcium för den normala funktionen av matsmältningsenzymer
 • Selen för skyddet av celler från oxidativ stress
 • Berikad med Lactobacillus Acidophilus & Bifidobacterium Infantis
 • Främjar de goda bakterierna i tarmen
 • 10-dagarskur som är lätt att följa

Intensive Colon Cleanse kan vara det perfekta alternativet för dem som vill rensa och detoxa sina system på ett hälsosamt och positivt sätt. Det som gör att denna tarmrensning sticker ut från mängden är att det inte enbart är en enkel 10-dagarskur, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig över ett pågående system, utan det är även dess unika blandning av 12 aktiva ingredienser i sin optimala mängd som innebär att dessa behändiga små tabletter innehåller allt som behövs i varje enskild kapsel.

Läs mer
Märke: MaxMedix
Typ: Kapsel
Antal: 60
Längd: 10 dagar dagar
Rekommenderad dos: 6 kapslar per dag

Vad orsakar förstoppning, gaser och uppblåsthet?

Förstoppning orsakas av att för mycket avföring kvarstår i tarmarna och det orsakas vanligen av att man inte äter tillräckligt mycket fiber eller dricker tillräckligt med vatten såväl som att man inte utför tillräckligt mycket fysisk aktivitet. Gaser är ofta ett resultat av förstoppning och uppblåsthet kan vara ett genant besvär. Uppblåsthet orsakas ofta av samlade gaser och livsmedelsintolerans där kroppen inte kan processa viss mat. Om du är benägen att få gaser och uppblåsthet så kan du även prova att avstå från eller begränsa vissa livsmedel i din kost. Några av de värsta syndarna är bönor, linser, brysselkål, kål, artificiella sötningsmedel och mejeriprodukter (om du har besvär av laktos). Du kan även prova en naturlig tarmrensning för att hjälpa till att lätta på förstoppning, gaser och uppblåsthet om det är ett ihållande besvär för dig. En naturlig tarmrensning kan även ha många andra fördelar utöver hjälpen mot förstoppning, gaser och uppblåsthet, inklusive hjälp med att spola ut överflödiga toxiner. Rensning av tarmsystemet är viktigt för dess hälsa och funktion, i synnerhet om du har en tung kost.

Anvisningar

Tillskottet Intensive Colon Cleanse är utformat som en komplett 10-dagarskur för att hjälpa till mot förstoppning, gaser och uppblåsthet. För att använda tar du 2 kapslar 3 gånger om dagen med dina huvudmåltider. Gör detta 10 dagar i följd och se till att dricka mycket vatten. Reducera intaget om mindre gaser eller uppblåsthet uppstår.

Formulan

Regelbundenhet
Livsmedel som detta är rika på fiber och vanligen kända som ”bulk” ingredienser. Det anses vara väldigt viktigt för vår tarmregelbundenhet att få i sig ett dagligt intag av fiber i kroppen för att uppnå en bra nivå. Det finns även forskning på egenskaperna av dessa ingredienser, inklusive brunt ris samt kli och dess potentiellt skyddande åtgärder av tarm och på den gynnsamma interaktionen mellan fruktfiber (såsom Äppelpektin) och polyfenol-föreningar. För mer information om forskningen avseende dessa, klicka här och här.

Balans
För ett hälsosamt matsmältningssystem och en sund tarm är balansen nyckeln. I kroppen finns det “goda” och “dåliga” bakterier och det är viktigt att dessa hålls i schack. Lactobacillus Acidophilus och Bifidobacterium Infantis är kända som “goda” bakterier, som är gynnsamma för tarmen. Klicka här för forskningen om detta. Det har även utförts forskning om Lactobacillus och naturlig balans av tarmfunktioner.Ingefärsrot används ofta som en örtingrediens för att hjälpa till mot illamående och magvärk medan FOS (Fruktooligosackarider) sägs vara en ingrediens som göder de ”goda” bakterierna. Klicka här för mer information.

Skydd
Mineraler som dessa är välkända för att vara bra för kroppen. De kan även vara särskilt bra för matsmältningssystemet. Detta då Kalcium bidrar till normal energigivande metabolism och magnesium till elektrolytbalans och båda dessa har studerats för deras koppling till skyddet av kroppen. Selen bidrar till skyddet av cellerna från oxidativ stress och det har även utförts studier som undersökt kopplingen mellan selen och tarmen.Dessutom bidrar även kalium till upprätthållandet av normalt blodtryck.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser - Brunt risfiber (Kli), Psylliumfrö, Äppelpektin (Frukt), Akaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ingefärsrot, FOS (Fruktooligosackarider), Kalcium (Kalciumcitrat), Magnesium (Som Magnesiumcitrat), Selen (Selenometionin), Kalium (Som Potassium Aspartate).

Andra ingredienser - Kapselskal – Gelatin. Klumpförebyggande medel – Cellulosa, Silikondioxid, vegetabiliskt stearat.

Naturligt tillskott för tarmrensning

Detta kosttillskott är gjort med användning av en rad olika naturliga ingredienser så det har därför inga kända biverkningar vid användning. Precis som med alla nya kosttillskott rekommenderar vi att man alltid kontrollerar ingredienserna innan man börjar ta det, detta för att kontrollera om det finns personliga allergier. Detta tillskott är enbart avsett för en 10-dagarskur samt för personer över 18 års ålder.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (94.67% baserat på 15 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.29% baserat på 868 )

 • * Körde en 10 dagars detox innan semestern kombinerat med med en hälsosam kost. Är helnöjd med produkten och att ha förlorat nästan 4 kilo och fått mer energi. Jag kommer definitivt att köpa det igen!
 • * Hade inte förväntar mig alltför mycket från detta men blev positivt överraskad. Har inte gått ner i vikt så mycket men känner mindre uppblåst och mer bekväm. Tänkte köpa erat viktminskningspaket med Digestive Science och Garcinia Cambogia den här gången för att gå ner i vikt och detoxa kroppen den här gången då jag vill gå ner i vikt lite också!
 • * Den här produkten fungerade över förväntan. Liksom de flesta tillskott, oavsett om de är naturläkemedel eller receptbelagda, så tar det en dag eller två innan du börjar känna någon effekt men om du forsätter kuren så borde du också märka en tydlig skillnad. Jag har ofta ont i magen eller känner mig uppsvälld och det har vart ett stort problem för mig. Det första jag märkte efter några dagar var att den uppblåsta känsla som jag haft så mycket problem med var borta. Jag märkte inte det direkt utan det slog mig plötsligt att det var borta. Min mage var också plattare och efter 10 dagar så känns min mage mycket bättre, detta var något som jag behövde.
 • * Såg en artikel i en tidning som hur detta underlättar matsmältningen. Jag har ofta problem med uppblåsthet efter att jag ätit så trodde jag skulle ge det ett försök med en detox. Fungerar perfekt och jag är nu på min tredje order. Ge det ett försök och du kommer inte bli besviken!
 • * Mycket nöjd med produkt och service!
 • * jag har ett stressigt jobb och inte alltid tid att tänka på det jag äter vilket tror jag lett till diverse magproblem och stress, efter denna kur mår jag mycket bättre!!
 • * Jag känner mig så mycket bättre efter min 10 dagars utrensning. Jag har provat andra detoxkurer och detta är helt klart den som fungerat bäst.
 • * Så enkel detox att göra, kommer definitivt göra en till om ett par månader
 • * Det är lite svårt att förklara men jag känner mig renare på insidan vilket är en lite underlig men samtidigt mycket trevlig känsla
 • * Gillar att detoxen bara är på 10 dagar så känns inte som om man kommer glömma ta några tabletter och få nedsatt effekt
 • * Jag mår mycket bättre, men tror inte jag gick ner i vikt. Var visserligen inte det viktigaste, men hade varit en trevlig bonus
 • * Pillerna fungerade bättre än förväntat!
 • * Det tog ett par dagar innan det kom igång, men nu mår jag mycket bättre
 • * Mycket trevligt att ta en paus i mellan. Det är min tredje gång jag köper produkten nu och har varit mycket nöjd med produkten
 • * Min pojkvän och jag har det som rutin att göra en detox två gånger om året. En strax före sommaren och en annan vid jul .. Intensive kolon detox är perfekt och ger en känsla av renhet och välmående
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden