Gratis frakt vid köp över 699 kr

Intensive Colon Cleanse

60 kaps | 10 dagars detoxkur

 • Köp 1 319Kr
 • Köp 2 606Kr 638Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 861Kr 957Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Funktioner & Fördelar

 • Detoxkur utformad för att hjälpa till med förstoppning, gaser och uppblåsthet
 • Kalcium stödjer den normala funktionen av matsmältningsenzymer
 • Med probiotika och kostfibrer för hälsosamma tarmbakterier
 • Ta 2 kapslar, 3 gånger om dagen i 10 dagar.
 • 100 % Nöjdhetsgaranti
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • EXPERT FORMULA

Vad orsakar förstoppning, gaser och uppblåsthet?

Förstoppning orsakas av att för mycket avföring kvarstår i tarmarna och det orsakas vanligen av att man inte äter tillräckligt mycket fiber eller dricker tillräckligt med vatten såväl som att man inte utför tillräckligt mycket fysisk aktivitet. Gaser är ofta ett resultat av förstoppning och uppblåsthet kan vara ett genant besvär. Uppblåsthet orsakas ofta av samlade gaser och livsmedelsintolerans där kroppen inte kan processa viss mat. Om du är benägen att få gaser och uppblåsthet så kan du även prova att avstå från eller begränsa vissa livsmedel i din kost. Några av de värsta syndarna är bönor, linser, brysselkål, kål, artificiella sötningsmedel och mejeriprodukter (om du har besvär av laktos). Du kan även prova en naturlig tarmrensning för att hjälpa till att lätta på förstoppning, gaser och uppblåsthet om det är ett ihållande besvär för dig. En naturlig tarmrensning kan även ha många andra fördelar, som att hjälpa till som att spola ut överflödiga toxiner för kroppen och upprätthålla ett välmående tarmsystem.

Anvisningar

Tillskottet Intensive Colon Cleanse är utformat som en komplett 10-dagars kur för att hjälpa till mot förstoppning, gaser och uppblåsthet. För att använda tar du 2 kapslar 3 gånger om dagen med dina huvudmåltider. Gör detta 10 dagar i följd och se till att dricka mycket vatten. Du kan reducera intaget när du börjar lägga märke till resultat.

Formulan

Fullständig ingredienslista

Brunt ris (Orzya Sativa) Fiber (kli), Psyllium Husk (Plantago Ovata) Pulver, Äpple (Malus Pumila) Pektinpulver, Acaciagummi, Kalcium (som kaliumcitrat), FOS (frukto-oligosackarider), ingefärarot (Zingiber Officinale) Pulver, Magnesium (som magnesiumoxid), Kalium (som kaliumklorid), Selen (som L-Selenometionin), Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Acidophilus, Bulkmedel: Mikrokristallin cellulosa, Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat och kiseldioxid, Vegetarisk Kapselskal: Hypromellos (HPMC).

Naturligt tillskott för tarmrensning

Detta kosttillskott är framställt av en rad olika naturliga ingredienser så det har därför inga kända biverkningar vid användning. Precis som med alla nya kosttillskott rekommenderar vi att man alltid kontrollerar ingredienserna innan användning om man har några personliga allergier. Detta tillskott är enbart avsett som en 10-dagars kur samt för personer över 18 års ålder.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(143)
4 Stjärnor
(60)
3 Stjärnor
(20)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.63% baserat på 223 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har provat den förut och ville prova den igen. Jag är super nöjd

R Roshanak B
Verifierat Köp

Fin produkter, osäker om den funkade, kommer nog testa den igen och faktiskt verkligen köra ordentligt med maten

W Wilhelmina
Verifierat Köp

Nothing happened efter 10 days

M Martynas P
Verifierat Köp

Rekommenderar

S Selma B
Verifierat Köp

Det hjälpte mig mycket och jag kände stort skillnad

I Ibtihal H
Verifierat Köp

Har blivit mycket bättre i magen efter en kur med intensiv colon

s stefan
Verifierat Köp

Produktens innehåll borde kunna hjälpa problem med matsmältningen, men tyvärr märkte jag ingen förbättring.

B Bengt A
Verifierat Köp

Körde en 10 dagars detox innan semestern kombinerat med med en hälsosam kost. Är helnöjd med produkten och att ha förlorat nästan 4 kilo och fått mer energi. Jag kommer definitivt att köpa det igen!

M Minna Ölvebo
Verifierat Köp

Hade inte förväntar mig alltför mycket från detta men blev positivt överraskad. Har inte gått ner i vikt så mycket men känner mindre uppblåst och mer bekväm. Tänkte köpa erat viktminskningspaket med Digestive Science och Garcinia Cambogia den här gången för att gå ner i vikt och detoxa kroppen den här gången då jag vill gå ner i vikt lite också!

B Beatrice, 26
Verifierat Köp

Den här produkten fungerade över förväntan. Liksom de flesta tillskott, oavsett om de är naturläkemedel eller receptbelagda, så tar det en dag eller två innan du börjar känna någon effekt men om du forsätter kuren så borde du också märka en tydlig skillnad. Jag har ofta ont i magen eller känner mig uppsvälld och det har vart ett stort problem för mig. Det första jag märkte efter några dagar var att den uppblåsta känsla som jag haft så mycket problem med var borta. Jag märkte inte det direkt utan det slog mig plötsligt att det var borta. Min mage var också plattare och efter 10 dagar så känns min mage mycket bättre, detta var något som jag behövde.

F Filippa K

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar