Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter

365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för välmåendet
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Fullpackad med 27 vitaminer och mineraler är WeightWorlds Multivitaminer och Mineraler 365 ett helt naturligt kosttillskott av högsta kvalitet för att stötta din kost. Det innehåller A-vitamin, Vitamin B6 och B12, C-vitamin och många fler. Multivitaminer och Mineraler 365 kan hjälpa hela din kropp, året runt!

  • 365 tabletter - en årsförbrukning
  • D-vitamin för att bibehålla normal hud, ben och tänder
  • C-vitamin för att hjälpa dig hantera utmattning och trötthet
  • Förstärker din kropps naturliga försvar
  • Effektiv och prisvärd
  • Non-GMO, glutenfri och lämplig för vegetarianer
  • Köp 1 229Kr
  • Köp 2 412Kr 458Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 549Kr 687Kr Du sparar 20%

Vad är Multivitaminer och Mineraler tabletter?

Multivitaminer och Mineraler 365 är ett kosttillskott av högsta kvalitet som ska tas tillsammans med en balanserad kost. Det innehåller 27 vitala vitaminer och mineraler och varje tablett kan bidra med ett flertal fördelar, bland annat en minskning av trötthet & utmattning; bibehållandet av ett normalt immunsystem; bibehållandet av normala ben, tänder, hår och hud; och bibehållandet av en normal muskelfunktion.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Energinivåer

När du inte får i dig tillräckligt med vitaminer från din kost måste din kropp jobba hårdare för att utföra normalt sett enkla uppgifter, vilket kan leda till utmattning och andra hälsoproblem. Att ta multivitaminer och upprätthålla en hälsosam livsstil är ett idealiskt sätt känna sig pigg och hålla sig i form.

Humör

Flera studier har kopplat samman ett dagligt intag av multivitaminer med positiva effekter på en människas humör och emotionella välmående. Att få tillräckligt med vitaminer och mineraler kan positivt påverka hjärnfunktionerna som ansvarar för ditt humör.

Stress och Ångest

Vitaminerna och mineralerna i din dagliga multivitamin kan också hjälpa dig hantera stress och ångest. Kroppen använder B-vitamin för att omvandla mat till energi och låta nervsystemet fungera som det ska, och producera stresshormoner. Genom att ta multivitaminer dagligen kan du fylla på din kropps nivåer.

Korttidsminnet

Nyligen genomförda studier har visat att B-vitaminer har en vital roll i att stötta korttidsminnet. I forskningsstudierna presterade äldre som fick tillskott av vitamin b12 bättre under minnestester, jämfört med de som inte fick tillskott.

Muskelstyrka

Fria radikaler är i huvudsak ansvariga för åldersrelaterade problem med musklerna. Genom att ta multivitaminer varje dag kan du hjälpa din kropp att hålla sig i toppform.

Vem är Multivitaminer och Mineraler 365 för?

Alla borde sträva efter att äta frukt och grönsaker varje dag för att förse sin kropp med bränsle genom rätt kost. Men en modern livsstil och hektisk vardag kan ibland göra det svårt att få i sig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att hålla sig i toppform. Multivitaminer och Mineraler 365 kan förse dig med ett extra näringsstöd, särskilt om din kost är bristfällig eller obalanserad.

Användning

Ta 1 tablett dagligen, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat bör du ta dem vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

A-vitamin (retinylacetat), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin E (Dl-alfa-tokoferolacetat), vitamin K (menakinon), vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B5 ( Pantotensyra), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B9 (folsyra), vitamin B12 (cyanokobalamin), vitamin B7 (biotin), vitamin C (askorbinsyra), kalcium, magnesium, järn, koppar, jod, zink, mangan , Natrium, Kalium, Selen, Krom, Molybden, Kalium, Klorid, Natriumklorid, Dikalciumfosfat

Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för välmåendet

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar