GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Multivitaminer & Mineraler

365 tabletter | För ämnesomsättning & immunsystemet

 • Köp 1 235Kr 250Kr
 • Köp 2 446Kr 470Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 636Kr 705Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt*

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Multivitaminer och Mineraler med 25 mineraler och vitaminer
 • Innehåller B Complex, A, C & D vitamin
 • Vitamintabletterna bidrar till att stärka immunförsvar och energi, minska trötthet och utmattning samt vårda ben och hud.
 • 365 vitamin tabletter - räcker i 1 år
 • 100% nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGETARIANSK
 • EXPERT FORMULA
 • GMOFRI

Vad är Multivitaminer och Mineraler tabletter?

WeightWorlds Multivitaminer och Mineraler är ett naturligt kosttillskott som är tänkt att tas dagligen för att ge dig de bästa förutsättningarna för att undvika vitamin- och mineralerbrist.

Tillskottet innehåller ett brett utbud av mineraler och vitaminer som vitamin A, B, C och D samt magnesium, järn, kalcium och selen, vilket kan förse kroppen med de nödvändiga näringsämnena för att stödja en normal energinivå, bibehålla ett normalt immunförsvar, ta hand om dina ben, tänder, hår, hud och underhåll av normal muskelfunktion.

Vitamintabletterna är perfekta för dig som vill ha en extra boost med essentiella vitaminer och mineraler i en hektisk vardag, där det kan vara svårt att hitta den tid och ork som behövs för att äta nyttigt och varierat och därmed tillgodose dina behov av essentiella mineraler och mintaler.

Vilka är fördelarna med multivitaminer och mineraler?

WeightWorlds Multivitaminer och Mineraler innehåller bland annat vitaminerna A, B, C, D, E, K samt mineralerna kalcium, magnesium, järn, zink, koppar, jod, krom och selen. Nedan hittar du en förklaring av vad de olika essentiella näringsämnena kan bidra till - alla är godkända av de svenska och europeiska hälsomyndigheterna.

Immunförsvaret: Vitamin A, vitamin C, vitamin D, B-vitaminer, järn, zink, koppar och selen bidrar till immunsystemets normala funktioner.

Energiomsättning, trötthet och utmattning: Vitamin C, kalcium, magnesium och mangan bidrar till en normal energiomsättning. Vitamin C, B-vitaminer (inklusive vitamin B6, folsyra och vitamin B12), järn och magnesium hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Oxidativ stress: Vitamin C, vitamin E, zink, koppar, selen och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Nervsystem: Vitamin C, B-vitaminer (inklusive tiamin, niacin, pantotensyra, vitamin B6, Biotin och B12), koppar, magnesium och jod bidrar till att upprätthålla nervsystemets normala funktion.

Ben och tänder: Vitamin D, vitamin K, kalcium, zink och magnesium bidrar till att bibehålla ett normalt skelett. Vitamin C bidrar till normal kollagenproduktion, vilket bidrar till att bibehålla ett normalt skelett samt tänder och tandkött. Kalcium, vitamin D och magnesium bidrar till att bibehålla normala tänder.

Syn/ögon: Vitamin A, vitamin B2 och zink bidrar till att bibehålla en normal syn.

Hud, hår och naglar: Vitamin A, B-vitaminer (inklusive niacin, biotin), zink och jod bidrar till att bibehålla normal hud. Vitamin C bidrar till normal bildning av kollagen, vilket bidrar till normal hud. Zink och selen bidrar till att bibehålla normal hår och naglar.

Vem är Multivitaminer och Mineraler 365 för?

Alla borde sträva efter att äta frukt och grönsaker varje dag för att förse sin kropp med bränsle genom rätt kost. Men en modern livsstil och hektisk vardag kan ibland göra det svårt att få i sig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att hålla sig i toppform. Multivitaminer och Mineraler 365 kan förse dig med ett extra näringsstöd, särskilt om din kost är bristfällig eller obalanserad.

Ta 1 tablett dagligen, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat bör du ta dem vid samma tidpunkt varje dag.

Vilka vitaminer och mineraler innehåller vitamintillskottet?

WeightWorlds Multivitaminer och Mineraler innehåller 25 olika mineraler och vitaminer. Vilket är: vitamin A, B, C, D, E, K och mineralerna kalcium, magnesium, järn, zink, koppar, jod, mangan, krom och selen.

Vem borde ta multivitaminer och mineraler?

Alla bör se till att de uppfyller sina dagliga behov av viktiga vitaminer och mineraler. Så därför kan alla ha nytta av att ta vitamintillskott i form av multivitaminer.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 1 tablett dagligen med ett stort glas vatten, gärna tillsammans med en huvudmåltid.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta vitamintillskottet?

WeightWorlds Multivitaminer och Mineraler är gjorda på naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för eventuella personliga allergier.

Kan alla ta vitamintillskottet?

Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller genomgår en medicinsk undersökning bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter
Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter

365 Tabletter | För ämnesomsättning & immunsystemet

235Kr 250Kr

+
Vegan Vitamin D3 + K2
Vegan Vitamin D3 + K2

240 Tabletter | 180 Tabletter | För normal benvävnad och fungerande immunsystem

235Kr

+
Omega-3 Fiskolja
Omega-3 Fiskolja

2000 mg 240 Softgels | Kosttillskott för hjärta, hjärna, hud och ögon

295Kr

1 Produkt(er)

235Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(73)
4 Stjärnor
(27)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.38% baserat på 104 Kundomdömen

Verifierat Köp

Perfekt att det räcker ett år

K Kai S
Verifierat Köp

Det passar bra mig och min man.

C Chanthima S
Verifierat Köp

Verkar vara bra utifrån innehållsförteckning, hoppas att innehållsförteckningen stämmer. Luktar och smakar illa men verkar vara bra. Angående lukt och sma så har jag jämfört med svensk tillverkade tillskottsvitaminer/mineraler som smakar och luktar snäppet bättre än WWorlds. Leveransen var överraskande höll lovade tidsgräns fast frakten var dyr. Förpackningen var så där och på grund av det så tabletterna har mjölats av alla skakningar under transporten. Men nöjd ändå. Great regards Tim

T Tim B
Verifierat Köp

Har inte ätit dom så länge, känns bra,

C Christina A
Verifierat Köp

Verkar bra, känner mig mycket piggare

A Anneli R
Verifierat Köp

Exactly as it should be 👍

A Abbas A
Verifierat Köp

Jag är nöjd.

C Chanyanut M
Verifierat Köp

Bäst Multivitaminen jag har tagit

M Mohamed D
Verifierat Köp

Bra produkter.

M Marigona S
Verifierat Köp

Thanks a lot for products.....

M Mohammed M

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar