Gratis frakt vid köp över 599 kr

Multivitaminer och Mineraler 365 tabletter

365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för välmåendet
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Fullpackad med 27 vitaminer och mineraler är WeightWorlds Multivitaminer och Mineraler 365 ett helt naturligt kosttillskott av högsta kvalitet för att stötta din kost. Det innehåller A-vitamin, Vitamin B6 och B12, C-vitamin och många fler. Multivitaminer och Mineraler 365 kan hjälpa hela din kropp, året runt!

  • 365 tabletter - en årsförbrukning
  • D-vitamin för att bibehålla normal hud, ben och tänder
  • C-vitamin för att hjälpa dig hantera utmattning och trötthet
  • Förstärker din kropps naturliga försvar
  • Effektiv och prisvärd
  • Non-GMO, glutenfri och lämplig för vegetarianer
  • GMP
  • Vegetarisk
  • Framtagen av experter
  • GMO Free

Vad är Multivitaminer och Mineraler tabletter?

Multivitaminer och Mineraler 365 är ett kosttillskott av högsta kvalitet som ska tas tillsammans med en balanserad kost. Det innehåller 27 vitala vitaminer och mineraler och varje tablett kan bidra med ett flertal fördelar, bland annat en minskning av trötthet & utmattning; bibehållandet av ett normalt immunsystem; bibehållandet av normala ben, tänder, hår och hud; och bibehållandet av en normal muskelfunktion.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Vem är Multivitaminer och Mineraler 365 för?

Alla borde sträva efter att äta frukt och grönsaker varje dag för att förse sin kropp med bränsle genom rätt kost. Men en modern livsstil och hektisk vardag kan ibland göra det svårt att få i sig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att hålla sig i toppform. Multivitaminer och Mineraler 365 kan förse dig med ett extra näringsstöd, särskilt om din kost är bristfällig eller obalanserad.

Användning

Ta 1 tablett dagligen, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat bör du ta dem vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

A-vitamin (retinylacetat), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin E (Dl-alfa-tokoferolacetat), vitamin K (menakinon), vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B5 ( Pantotensyra), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B9 (folsyra), vitamin B12 (cyanokobalamin), vitamin B7 (biotin), vitamin C (askorbinsyra), kalcium, magnesium, järn, koppar, jod, zink, mangan , Natrium, Kalium, Selen, Krom, Molybden, Kalium, Klorid, Natriumklorid, Dikalciumfosfat

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar