Kalcium tabletter med magnesium, zink och vitamin D3

Kosttillskott för skelett, muskler och immunförsvar

 • Köp 1 235Kr 250Kr
 • Köp 2 424Kr 470Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 564Kr 705Kr Du sparar 20%

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Kalcium tabletter med magnesium, zink och D-vitamin
 • Bidrar till att underhålla ben
 • Bidrar till muskelfunktion och immunförsvar
 • 400 tabletter - tillräckligt för 13 månaders konsumtion
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • GMOFRI
 • VEGANSK

Vad är fördelarna med Kalcium tabletter med magnesium, zink och vitamin D3?

Våra kalcium tabletter med magnesium & zink med vitamin D3 är ett komplett mineraltillskott me de tre essentiella mineralerna, kalcium, magnesium och zink, som alla är livsnödvändiga för flera av din kropps funktioner.

Även om mineralerna finns naturligt i ett brett utbud av livsmedel kan det i en stressig och hektisk vardag vara svårt att säkerställa ett optimalt intag genom kosten och därför kan ett naturligt kosttillskott vara ett bra och praktiskt alternativ.

Tillskottet är ytterligare berikat med vitamin D3 för att optimera upptaget av både kalcium, magnesium och zink samt bidra till att bibehålla ett normalt immunförsvar.

Ta bara 1 kalciumtablett dagligen för att ge dig själv de bästa förutsättningarna för att undvika brist på zink, magnesium, kalcium och vitamin D, som bidrar till allt från att bibehålla normal muskelfunktion, bygga upp och underhålla skelett, bibehålla immunförsvaret och en normal fertilitet och reproduktion och mycket mer.

Varför ta kalcium tabletter med magnesium och zink med vitamin D3?

Din kropp behöver viktiga näringsämnen före, under och efter graviditeten, både för dig och ditt barns välmående. Folkhälsomyndigheten rekommenderar bland annat att gravida kvinnor ska ta tillskott med D-vitamin under graviditeten och rekommenderar även att få i sig tillräckligt med kalcium, antingen som tillskott eller via kosten.

Detta beror på att fostret och ditt ofödda barn behöver kalcium för att bygga ben. Ditt barn och foster kommer förmodligen att få sina behov täckta och det är därför du som kommer att sakna kalcium, vilket inte är bra för dina skelett.

Därför rekommenderas att du under eller efter graviditeten dricker minst ½ liter mjölk eller ta ett kalciumtillskott på 500 mg per dag, vilket är kalciumhalten i WeightWorlds mineraltillskott.

Samma problem finns med D-vitamin, som ditt foster använder i samband med utveckling, eftersom det bland annat behövs för att ta upp kalcium. Därför kan du dra nytta av att ta ett tillskott med D-vitamin under hela graviditeten.

Gravida kvinnor har också ett något ökat behov av både magnesium och zink, eftersom fostret också behöver dessa viktiga mineraler för att säkerställa en sund utveckling.

Vad är Kalcium tabletter med magnesium & Zink med veganskt D3-vitamin?

Kalcium tabletter med Magnesium & Zink med veganskt D3-vitamin är ett tillskott som innehåller tre av de viktigaste mineralerna för kroppen. Även om de alla även förekommer i en mängd olika livsmedel, kan det vara svårt att se till att du får i dig tillräckliga mängder varje dag. Med detta lättanvända kosttillskott säkerställer att din kropp för dra nytta av dessa näringsämnen så att du kan må som bäst.

Vad är Kalcium, Magnesium & Zink med veganskt D3-vitamin?

Kalcium, Magnesium & Zink med veganskt D3-vitamin är ett tillskott som innehåller tre av de viktigaste mineralerna för kroppen. Även om de alla även förekommer i en mängd olika livsmedel, kan det vara svårt att se till att du får i dig tillräckliga mängder varje dag. Med detta lättanvända kosttillskott säkerställer att din kropp för dra nytta av dessa näringsämnen så att du kan må som bäst.

Nyckelingredienser & fördelar

Kombinationen av alla fantastiska ingredienser i vårt kosttillskott Kalcium, Magnesium & Zink med veganskt D3-vitamin kan:

 • Upprätthålla skelettet & benvävnaden
 • Bidra till att kontrollera humöret
 • Upprätthålla immunförsvarets normala funktioner
 • Reglera blodsockernivåerna
 • Bidra till en bättre sömnkvalitet

Vem är det till för?

Detta tillskott passar alla dem som komplettera sin diet för att ge kroppen en extra boost för att stötta benbyggnaden, immunförsvaret, muskelfunktioner och -tillväxt.

Lämpligt för vuxna personer över 18 år.

Fullständig ingredienslista

Kalcium (som kalciumkarbonat) (källa: kalksten), magnesium (som magnesiumoxid), zink (som zinkoxid), mangan (som mangansulfat), koppar (som kopparglukonat), vitamin K2 (som menakinon) (Källa: Blomma Oljor), vitamin D3 (som kolekalciferol) (källa: lav), selen (som natriumselenat), bor (som dinatriumtetraborat), glaseringsmedel: polyvinylpyrrolidon och polyetylenglykol (E 1521), bindemedel: mikrokristallin cellulosa, leucin, oxiderad Stärkelse (E 1404) och Hypromellos (HPMC).

Användning

Ta 1 tablett dagligen med ett helt glas vatten, helst tillsammans med en måltid.

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott får inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller är under medicinsk övervakning, kontakta läkare eller vårdpersonal innan användning. Avbryt användningen och kontakta en läkare om några biverkningar uppstår. Ej avsedd att användas av personer under 18 år.

Förvaring: Förvara på en sval och torr plats. Förvara utom räckhåll för barn. Se bäst före-datum på burkens botten.

Vilka mineraler och vitaminer finns i era kalcium tabletter?

Tillskottet innehåller vitamin D3, vitamin K2, kalcium, magnesium, selen och zink.

Vem ska ta kalcium tabletter med magnesium, zink och vitamin D3?

Tillskottet är lämpligt för kvinnor före, under och efter graviditeten. Men kan tas av alla som vill ta hand om immunförsvaret, skelett och muskler.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du tar 1 kalciumtablett dagligen med ett stort glas vatten, gärna tillsammans med en huvudmåltid.

När kan jag förvänta mig att känna resultat?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta kalcium tabletter?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för eventuella personliga allergier.

Kan alla ta era kalcium tabletter?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Kalcium, Magnesium & Zink
Kalcium, Magnesium & Zink

400 Tabletter | För skelett, muskler och immunförsvar

235Kr 250Kr

+
+
Vegan Vitamin D3 + K2
Vegan Vitamin D3 + K2

240 Tabletter | 180 Tabletter | För normal benvävnad och fungerande immunsystem

255Kr

1 Produkt(er)

235Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(82)
4 Stjärnor
(16)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.40% baserat på 105 Kundomdömen

Verifierat Köp

Excelente , satisfecho

E Ernesto M
Verifierat Köp

Bra produkt 👍

I Ingalill A
Verifierat Köp

Bra med en stor burk o ett innehåll som räcker länge.

H Helen B
Verifierat Köp

Bra produkt

C Cukna N
Verifierat Köp

de är bra och billig

G GERARDO O
Verifierat Köp

Familjepack. Fungerar bra. Nöjd!

S Selma A
Verifierat Köp

Bästa bästa

K Karwan A
Verifierat Köp

Bra för kroppen mår bra

I Ingalill A
Verifierat Köp

Bra varor!!!!

R Rosamund W
Verifierat Köp

Så bra märke

T Tasneem

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar