• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Wonder Belly

5 Plåster | Bantningsplåster för magen

Mymi

149Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Mymi Wonder Belly Patch är ett viktminskningsplåster som kan användas för att bli av med överflödigt fett. Kombinerat verkar ingredienserna genom att strama åt huden, minska sötsuget och hjälper dig att inte småäta.

 • Kan hjälpa dig att minska din hunger
 • Blockera upptaget av fett och socker
 • Kan hjälpa till att göra din hud fastare kring magområdet
 • Kan bidra till att påskynda din ämnesomsättning
 • Renar kroppen och hjälper till att avlägsna föroreningar
 • Verkar inte irriterad på huden
 • Kan bidra till att minska midjemåttet
 • 100 % Naturliga ingredienser

Mymi Wonder Belly Patch kan ge dig en känsla av välmående, minska stress och hungersuget. Användningen av detta påster som består av 100 % naturliga ingredienser kan bidra till att minska din hunger. Detta gör att under denna kur kommer du kunna äta mindre än mer hälsosamt än innan och därmed kunna öka din viktminskning effektivt.

Läs mer

Vad är Mymi Wonder Belly?

Dessa naturliga bantningsplåster verkar naturligt hungerdämpande och åtstramande på samma gång. Tillskillnad från kosttillskott verkar det från utsidan av din kropp. Dessa plåster är fria från biverkningar, orsakar inte några skador på kroppen och hjälper dig även att få igång matsmältningen.

Sammansättningen av ingredienser är baserad på vatten och andra naturliga ingredienser som stärker kroppen naturligt. Dessutom tillför de syre och hjälper huden att andas.

Dessa viktminskningsplåster verkar effektivt för din viktminskning genom att hjälpa kroppen att öka ämnesomsättningen naturligt. Mymi Wonder Belly Patch kan hjälpa dig att minska sötsuget och hjälpa dig att gå ner i vikt naturligt.

Vad är fördelarna med Mymi Wonder Patch?

Mymi Wonder Belly verkar naturligt viktminskande och aptitdämpande. Sammansatt av naturliga ingredienser i dessa plåster kan kombinerat hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål.

Naturligt ingredienser

Ingredienserna i Mymi Wonder patch är 100 % naturliga och extraherade från växter och naturliga örter som är kända för sina aptitminskande egenskaper.

Sophoricosid
Sophoricosid är ett ämne som utvinns ur en växt med japanskt ursprung, känd för användning för att bekämpa övervikt och fettförbränningen i århundraden.
Capsaicin
Capsaicin finns i stora mängder i röd paprika eller chili och bidrar till att öka fettförbränningen naturligt.
Koffein
Koffein är en av världens mest kända ingredienser för de som vill gå ner i vikt. Det bekämpar fettdepåer, förbättrar hudens fasthet och snabbar upp ämnesomsättningen.
Katekin
Catechin är en av fytokemikalier och är en alkaloid som bekämpar fettdepåer i kroppen.

Vilka effekter har Mymi Wonder Patch?

Dessa bantningsplåster kan hjälpa dig att minska storleken på ditt midjemått vid regelbunden behandling. Effekterna med dessa plåster inkluderar:

 • Kan påskynda ämnesomsättningen
 • Stimulerar blodcirkulationen
 • Hjälper till att avgifta kroppen
 • Ökad känsla av välbefinnande och allmänt fysiskt välmående

Hur används dessa plåster?

Varje låda innehåller 5 stora plåster som bör användas ca 8 timmar styck. För att få ännu mer omedelbara och synliga resultat, är det lämpligt att kombinera dessa plåster med en hälsosam diet. Det är även rekommenderat att genomföra 30 minuters fysisk aktivitet per dag för att uppnå effektiva resultat och även stärka ditt självförtroende.

Mymi Wonder Patch är ett viktminskningsplåster som endast är lämpligt för utvärtes bruk. De naturliga av ingredienserna gör plåstret fritt från biverkningar, men du bör läsa innehållsförteckningen noggrant för att undvika eventuella allergiska reaktioner. Om du lider av hudallergier eller vissa utslag så bör du också kontakta din läkare eller prova plåstret på ett litet område innan du använder dem en hel dag.

Plåstret bör inte användas på irriterad hud och samma plåster kan inte användas 2 gånger.