Mymi Wonder Belly Patches

5 Plåster | Bantningsplåster med koffein, för magen

Översikt

Oavsett hur hårt vi jobbar på att bibehålla en slank siluett så finns det alltid en sak som är svårt att hantera - det där envisa fettet på magen! För att förse dig med en riktad metod som använder sig av kraftfulla botaniska ämnen så nyttjar Mymi Wonder Belly Patches en genial teknologi som levererar precis det du vill, exakt där du vill ha det, via huden. Dessa lättanvända plåster är ett utmärkt alternativ till dig, som inte vill svälja piller eller tabletter.

 • Speciellt riktat mot envist fett på magen
 • Innovativ plåster-teknik via huden
 • Med energigivande koffein
 • Använder stärkande capsaicin och katekin
 • Härligt varm, behaglig doft
 • Använd gärna tillsammans med Mymi Wonder Legs Patches
 • VEGANSK
 • VEGETARIANSK
 • ALLA HUDTYPER
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen
 • VEGANSK
 • VEGETARIANSK
 • ALLA HUDTYPER
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Hudgenomträngande teknologi

Plåster som levererar ämnen direkt in i blodomloppet via huden är en innovativ och spännande behandlingsmetod som ursprungligen började användas för att hjälpa åksjuka personer år 1979. Istället för att gå den långa och ofta utarmande vägen via matsmältningssystemet för att leverera näringsämnen, frigörs nu ämnena i ett jämnt flöde under hela tiden som man bär plåstret. Genom att föra in det du behöver, exakt där du behöver det, ersätts behovet av tabletter och andra behandlingsmetoder. Forskarvärlden ser detta allt mer som en uppfinningsrik väg framåt för att adressera olika behov för kroppen och som ett effektivt alternativ till piller och krämer.

Mymis potenta plåster

Skapandet av Wonder Belly Patches innebar ett innovativt kliv framåt. Utifrån vetskapen om att både kvinnor och män kämpar med den här delen av kroppen, beslutade man sig för att ta fram ett bekvämt, flexibelt bantningsplåster som täcker hela det berörda området. De ger långsamt men omedelbart ifrån sig energigivande, stärkande och stimulerande ämnen direkt in i huden. Plåstren utgör en helhetsmetod som du lätt kan göra till något kontinuerligt, med de hygieniska, engångsplåstren som levererar vitala ämnen utan att du behöver ta piller eller använda någon kräm. Genom att bara placera ett på huden innan du går vidare med dagen, så kan Mymi Wonder Belly Patches vara precis det du letat efter.

Full Innehållsförteckning

Soforikosid, Capsaicin, Koffein, Katekin, Fjärrinfraröd och Negativ Jon

Användning

Mymi Wonder Belly Patches har designats för att vara ett enkelt, bekvämt och tillfredsställande tillskott till din dag, och som ett komplement till ditt befintliga tränings- och fitnessprogram. För att använda Wonder Belly Patches frilägger du två tredjedelar av plastbaksidan och placerar det på ren hud i magområdet, samtidigt som du frigör den sista biten allt eftersom. Se till att det anpassade hålet placeras över naveln. Låt det sitta i upp till sex timmar och njut av den härligt värmande effekten. Vi rekommenderar att man använder plåstren varje dag, och för ett perfekt helhetsgrepp kan de användas tillsammans med Mymi Wonder Legs Patches.

Råd

Mymi Wonder Patches utgår från nyckelkomponenter och extrakt från växtriket för att ge dig en högkvalitativ metod för att hantera oönskat fett på magområdet. Se över alla ingredienser före användning om du lider av någon allergi. Vi rekommenderar inte att du använder plåstren om du har känslig eller lättirriterad hud. Ha inte ett plåster på samma hudområde mer än sex timmar åt gången.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(88)
4 Stjärnor
(57)
3 Stjärnor
(35)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.41% baserat på 180 Kundomdömen

Verifierat Köp

Minskar streachmarks och magen ser ur finare

M Marwa A
Verifierat Köp

Smidig , lätt använda och ger bra resultat

V Viviann J
Verifierat Köp

Funkar bra. Ser resultat efter ett tag

L Lina
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd

S Sandra T
Verifierat Köp

Har man mycket fett så kommer man ju behöva många plåster och då blir det dyrt.

E Edith
Verifierat Köp

Perfekt för att tonea till magen lite inför till exempel en solresa när man ska gå i bikini hela dagarna. Det enda minuset är att dom blir dyra om man skulle vilja använda dom under en längre tid för jag tror verkligen att man hade kunnat få en riktigt bra effekt av det.

M Malin
Verifierat Köp

Dom var bättre än jag förväntade mig!

S Svea
Verifierat Köp

Jag och min kompis såg dom här och tänkte att det kan vara en kul grej att prova

S Signe
Verifierat Köp

Jag är nöjd med produkten, den funkar

M Mitra M
Verifierat Köp

Min dotter köpte denna åt mig då hon själv använt den och sett mycket bra resultat. Jag tränar inte så ofta men går på promenad varje dag och brukar använda denna innan jag går ut och går. Har sett fin-fina resultat!

M Marianne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar