GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Är Kre-Alkalyn rätt för dig?

Du har förmodligen hört talas om Kre-Alkalyn. Men är det verkligen så bra? Fungerar det? Hur använder du det? I den här artikeln kan du läsa all information du behöver veta om just Kre-Alkalyn.

svarta gympaskor, en stålvattenflaska, gron handduk och blatt hopprep mot en vit bakgrund

När du använder ett eller flera kosttillskott, så är det helt enkelt för att hjälpa dig att bygga dina muskler. Det är således ingenting som du endast får i dig, utan givetvis måste du fortfarande ge din kropp rätt kost när du tränar. Det är helt enkelt bara något extra för din träning, som ett hjälpmedel för dig att bygga muskler både snabbare och snyggare. Tränar du ofta och känner du att du gärna vill ha hjälp med att boosta den lite, ta då en titt på Kre-Alkalyn som ett kosttillskott för dig och din träning.

Hälso- och fitness entusiaster över hela världen har talat om det i åratal. Det är det storsäljande tillskottet Kre-Alkalyn. Under 1990-talet exploderade populariteten av kreatin i fitnessvärlden. Till skillnad från många tillskott har det inte minskat i popularitet utan det har tvärtom bara ökat och ökat tack vare dess kraftfulla egenskaper. I princip är Kre-Alkalyn en effektiv typ av kreatin. Det finns flera olika typer och variationer beroende på vilken fitness och träning du utför och vi kommer här beskriva fördelarna med vår mest sålda variant.

Vad är Kre-Alkalyn kreatin?

Kre-Alkalyn är en organisk syra som har en nyckelroll i att leverera energi för muskelcellerna under intensiv aktivitet. Kreatin produceras naturligt i kroppen och finns i små mängder i animaliska produkter. Kreatin lagras i muskelcellerna hjälper till att producera ATP, som är den primära energi funktionen i kroppen.

Medan kreatin inte är ett livsviktigt näringsämne eftersom kroppen kan tillverka det så är det ett av de mest använda kosttillskotten eftersom det finns starka bevis kan förbättra prestanda och är dessutom helt säker för de flesta människor. Dessutom kan Kre-Alkalyn ha andra hälsofrämjande egenskaper utöver dess förmåga att göra en person starkare eller snabbare.

Kreatin är ett ämne som naturligt finns i våra kroppar som tillför energi till våra muskler. Kemiskt är det kallas metylguanin ättiksyra. Det är bildat av aminosyrorna arginin, metionin, och glycin. Den är tillverkad i levern och kan också produceras i våra njurar. Det transporteras i blodet och tas upp av muskelceller där det omvandlas till kreatinfosfat. Denna reaktion innefattar kreatinkinas enzymet som hjälper till med bindning av kreatin.

Den genomsnittliga personen förbränner cirka två gram kreatin varje dag. Kroppen förbränner normalt samma mängd dagligen så att du i allmänhet har en balanserad nivå av kreatin. KRE-Alkalyn vid träning kan även höja blodkreatinin nivåerna och har aldrig visats i vara skadligt för njurarna. Den rikaste källan till kreatin eller den bästa kreatinet du kan få i dig via livsmedel kommer ifrån djur muskler och finns till exempel i kött och fisk. För att öka prestationsförmågan och öka muskelmassan är det rekommenderat att ta ett rent tillskott med kreatin då det annars är svårt att få i sig den rekommenderade mängden via kost.

Varför är det svårt att få i sig tillräckligt med kreatin via kosten?

Du skulle behöva äta 10 kilo rå stek varje dag i fem dagar för att ladda din kropp med kreatin! Inte det mest roliga sättet att spendera din tid och dessutom innehåller det mängder av kalorier. Det är således svårt att få i sig denna mängt kreatin bara via vanlig kost. Det är därför Kre-Alkalyn är här för dig.

Målet för en styrketränare eller idrottsman är att använda styrketräning för att tvinga musklerna att växa. Att ytterligare öka arbetsbelastningen kan uppnås på många sätt: Genom att öka kontraktionskraft genom ökat motstånd såsom när man lyfter tyngre vikter, genom att öka varaktigheten av den tid som musklerna är under spänning och genom att öka frekvensen av motionen. Du kan även minimera denna effekt och ökning av muskelmassa genom att tillföra kreatin till din kost.

Fördelar

en valtranad man i blatt linne och svarta shorts lyfter vikter

Tillskottet har testats för både säkerhet och fördelar. Här är några av kreatins fördelar med stöd av undersökningar. KRE Alkalyn® Intra-Workout kan öka den atletiska prestationer och används ofta av bodybuilders, idrottare och atleter innan träning.

Ökad energi – Tillskottet kan naturligt öka energi, ork och kraft hos användaren. Kre-Alkalyn hjälper kroppen att producera adenosintrifosfat, som är en nödvändig del för en energiöverföring mellan dina celler i kroppen. Då denna ökning skapas i musklerna, så skapar det en ökad energi för dig - vilket också möjliggör en längre och hårdare träning.

Ökning av muskelstorlek - Kreatintillskott orsakar en ökning av vatteninnehållet i muskler, vilket gör dem mer kraftfulla. Dessutom så kan kreatin öka den "riktiga" fettfria massa över tiden eftersom dess styrka och krafthöjande egenskaper ger högre prestation och därmed bättre muskelmassa.Tack vare energi ökningen, så kommer du kunna träna längre och hårdare eftersom proteinsyntesen ökar. Detta orsakar en muskeltillväxt. Kreatin gör också så att musklerna blir hydrerade och detta gör så att din muskelvolym ökar. Denna miljö ökar också glykogensyntesen, vilket stimulerar muskelväxten.

Förbättrad prestationsförmågan – Det har visat sig att kreatin i kapsel eller tablettform kan göra en idrottsman snabbare och starkare när de utför högintensiv aktivitet.

Ökad muskelproteinsyntes – Genom att öka nivån av kreatin ökas även kroppens energiförsörjning för muskelsammandragning. Kreatin självt är inte stimulerar proteinsyntes men det kan effektivt leda till denna ökning. Använder du dessutom Kre-Alkalyn så förbättras din muskelreparation efter träning. Dina muskler får således alltså den vila den behöver, så att de kan reparera och göra så att musklerna växer.

Nackdelar

Precis som med alla kosttillskott, så är det fortfarande inte något naturligt som vi får i oss. Vi människor fungerar dessutom på olika sätt, så därför kommer du också förmodligen reagera på ditt helt unika och egna sätt när du intar Kre-Alkalyn. Det är alltså därför viktigt att man ser över hur man reagerar över kosttillskottet. Det finns således andra sätt att bygga muskler och kreatin är inte nödvändigt, dock förenklar det arbetet mycket mer, vilket gör det både enklare och snabbare för dig att bygga muskler.

När du får i dig Kre-alkalyn så får du i dig kreatin - det är njurarna som tar hand om detta kreatin. Skulle det således vara så att du har en njursjukdom eller en njurskada, så ska inte inte använda något kreatintillskott alls och detta handlar då också om Kre-Alkalyn. Följ alltid rekommendationerna för användning och sluta använda produkten om du skulle uppleva några allergiska symptom av något slag.

I all ärlighet så finns det inga direkta nackdelar med kreatin om man intar den rekommenderade dosen på 3-5 gram per dag. Dock kan det alltid vara bra att veta de bieffekter som man kan få av kreatin. Först och främst så orsakar kratin mer vatten i dina muskler, detta ökade vatten lagras således direkt inuti din muskelcell och inte utanför. Det är många som säger att man kan känna sig uppblåst, men så är inte fallet. Faktiskt så är kreatin väldigt bra att få i sig och det är väldigt ovanligt att det skulle vara skadligt för dig. Har du dock som tidigare nämnts, någon njurskada eller sjukdom så prata först med din läkare.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med