• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Är Kre-Alkalyn rätt för dig?

Du har förmodligen hört talas om Kre-Alkalyn. Men är det verkligen så bra? Fungerar det? Hur använder du det? Vi har all information här!

Hälso- och fitnessentusiaster över hela världen har talat om det i åratal. Det är det storsäljande tillskottet Kre-Alkalyn. Under 1990-talet exploderade populariteten av kreatin i fitnessvärlden. Till skillnad från många tillskott har det inte minskat i popularitet utan det har tvärt om bara ökat och ökat tack vare dess kraftfulla egenskaper. I princip är Kre-Alkalyn en effektiv typ av kreatin. Det finns flera olika typer och variationer beroende på vilken fitness och träning du utför och vi kommer här beskriva fördelarna med vår mest sålda variant.

Vad är Kre-Alkalyn kreatin?

Kre-Alkalyn är en organisk syra som har en nyckelroll i att leverera energi för muskelcellerna under intensiv aktivitet. Kreatin produceras naturligt i kroppen och finns i små mängder i animaliska produkter. Kreatin lagras i muskelcellerna hjälper till att producera ATP, som är den primära energifunktionen i kroppen.

Medan kreatin inte är ett viktigt näringsämne eftersom kroppen kan tillverka det så är det ett av de mest använda kosttillskotten eftersom det finns starka bevis kan förbättra prestanda och är dessutom helt säker för de flesta människor. Dessutom kan Kre-Alkalyn ha andra hälsofrämjande egenskaper utöver dess förmåga att göra en person starkare eller snabbare.

Kreatin är ett ämne som naturligt finns i våra kroppar som tillför energi till våra muskler. Kemiskt är det kallas metylguanin ättiksyra. Det är bildat av aminosyrorna arginin, metionin, och glycin. Den är tillverkad i levern och kan också produceras i våra njurar. Det transporteras i blodet och tas upp av muskelceller där det omvandlas till kreatinfosfat. Denna reaktion innefattar kreatinkinas enzymet som hjälper till med bindning av kreatin.

Den genomsnittliga personen förbränner cirka två gram kreatin varje dag. Kroppen förbränner normalt samma mängd dagligen så att du i allmänhet har en balanserad nivå av kreatin. KRE-Alkalyn vid träning kan även höja blodkreatininnivåerna och har aldrig visats i vara skadligt för njurarna.

Den rikaste källan till kreatin eller den bästa kreatinet du kan få i dig via livsmedel kommer i från djurmuskler och finns till exempel i kött och fisk. För att öka prestationsförmågan och öka muskelmassan är det rekommenderat att ta ett rent tillskott med kreatin då det annars är svårt att få i sig den rekommenderade mängden via kost.

Varför är det svårt att få i sig tillräckligt med kreatin via kosten?

Du skulle behöva äta 10 kilo rå stek varje dag i fem dagar för att ladda din kropp med kreatin! Inte det mest roligt sättet att spendera din tid och dessutom innehåller det mängder av kalorier.

Målet för en styrketränare eller idrottsman är att använda styrketräning för att tvinga musklerna att växa. Att ytterligare öka arbetsbelastningen kan uppnås på många sätt: Genom att öka kontraktionskraft genom ökat motstånd såsom när man lyfter tyngre vikter, genom att öka varaktigheten av den tid som musklerna är under spänning och genom att öka frekvensenen av motionen. Du kan även maximera denna effekt och ökning av muskelmassa genom att tillföra kreatin till din kost.

Fördelar

Tillskottet har testats för både säkerhet och fördelar. Här är några av kreatins fördelar med stöd av undersökningar. KRE Alkalyn® Intra-Workout<1----> kan öka den atletiska prestationen och används ofta av body builders, idrottare och atleter innan träning.

Ökning av muskelstorlek - Kreatintillskott orsakar en ökning av vatteninnehållet i muskler, vilket gör dem mer kraftfilla. Dessutom så kan kreatin öka den "riktiga" fettfria massa över tiden eftersom dess styrka och krafthöjande egenskaper ger högre prestation och därmed bättre muskelmassa.

Förbättrad prestationsförmågan – Det har visat sig att kreatin i kapsel eller tablettform kan göra en idrottsman snabbare och starkare när de utför hög intensiv aktivitet.

Ökad muskelproteinsyntes – genom att öka nivån av kreatin ökas även kroppens energiförsörjning för muskelsammandragning. Kreatin självt är inte stimulerar proteinsyntes men det kan effektivt leda till denna ökning.

Ökad energi – tillskottet kan naturligt öka energi, ork och kraft hos användaren.