GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Bedtime Vingummi

Kosttillskott med griffoniafrön

 • Köp 1 250Kr
 • Köp 2 450Kr 500Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 600Kr 750Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt*

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Aminosyravingummin med så mycket som 60 mg griffoniafrön per dos
 • Bidrar till en normal sömnrytm och mentalt välbefinnande
 • Med L-theanin och citronmeliss för optimal effekt
 • Ät 2 gummies dagligen - tillräckligt för 1 månads konsumtion
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • GMOFRI
 • VEGANSK
 • MJÖLKFRI

Så här kan Bedtime Vingummi hjälpa dig

WeightWorlds Bedtime Vingummi innehåller förutom den essentiella aminosyran 5HTP (från griffoniafrön) innehåller den även örten citronmeliss och L-theanin som tillsammans skapar ett komplett tillskott som är idealiskt för den som vill ha hjälp med självhjälp för mental balans och sömn. Här nedan ger vi dig en kort översikt över vad Griffoniafrön, L-theanin och citronmeliss bidrar till:

Sömnproblem: En god natts sömn är en viktig förutsättning för ditt psykiska välbefinnande och hälsa i övrigt, eftersom många fortplantningsprocesser sker medan du sover. Men sömn är inte bara sömn – fokus på sömnkvalitet är också viktigt. Genom serotoninproduktion kan 5HTP bidra till melatoninproduktion, som är ett väsentligt hormon för sömnreglering. Det kan alltså bidra till din sömnrytm och bättre sömn.

Mentalt välbefinnande: Griffoniafrön är en essentiell aminosyra och en biprodukt av en av kroppens viktigaste aminosyror, tryptofan, som inte finns naturligt i vår kost. När kroppen omvandlar aminosyran produceras serotonin som är ett av kroppens viktigaste hormoner för att kontrollera vårt psykiska välbefinnande. Just därför kan 5HTP bidra till ditt mentala välbefinnande och ge nödvändig energi för att ta sig igenom de dagar då det kan kännas ohanterligt att hålla sig till kosten eller komma ner till träning.

Viktminskning: Griffoniafrön hjälper till att stimulera mättnadsfrämjande hormoner så att du lättare kan hantera din aptit. Det kan hjälpa till att öka din mättnadskänsla, vilket gör att du äter mindre och därigenom har lättare att gå ner i vikt.

Vad är Griffoniafrö?

Griffoniafrön är en essentiell aminosyra och en biprodukt av en av kroppens viktigaste aminosyror, tryptofan, som kroppen inte kan producera själv. När aminosyror omvandlas sker en process där kroppen producerar serotonin, vilket är viktigt för att hantera aptiten, humöret och sömnen.

WeightWorlds Bedtime Vingummi är ett naturligt kosttillskott förklädda som vingummin gjorda av främst griffoniafrön, vilket kan bidra till serotoninproduktionen, vilket bidrar till aptiten och därmed viktkontrollen, så att du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna för att nå dina viktminskningsmål.

Vad gör serotonin i kroppen?

Serotonin är viktigt för ditt mentala välbefinnande, humör och sömnkvalitet. Vilket med andra ord innebär att en naturligt hälsosam 5HTP-nivå i kroppen kan bidra till en normal nattsömn samt ett stabilare humör, vilket är en viktig förutsättning för att skapa mental balans.

Serotoninbrist kan å andra sidan orsaka viktproblem, sömnproblem och kan vara en bidragande katalysator till olika diagnoser som ångest och depression, vilket bara bidrar till att understryka vikten av att ha en naturlig och hälsosam serotoninnivå i kroppen.

Förutom griffoniafrön innehåller våra Bedtime Vingummin både L-theanin och citronmeliss, som hjälper till att stödja avslappning och mentalt välbefinnande.

Men det är inte allt, citronmeliss och L-theanin är också kända för att bidra till avslappning, mentalt välbefinnande och normal sömn och är tillsammans med griffoniafrön den perfekta kombinationen i naturliga kosttillskott som har utvecklats med din sömn och mentala välbefinnande i tankarna.

Vi rekommenderar att du äter 2 Bedtime Vingummin dagligen, gärna i samband med en huvudmåltid. Tillskottet bör tas dagligen under en sammanhängande period på minst 3 månader för att få bästa effekt. Måste ätas och tuggas som ett helt vanligt vingummi.

Innehåller kosttillskottet aminosyror?

Ja, våra Bedtime Vingummin innehåller aminosyran 5 HTP, som kroppen använder för att producera serotonin.

Varför är serotonin viktigt?

Serotonin är en signalsubstans i det centrala nervsystemet som är viktig för flera hjärnfunktioner som humör, sömn, aptit och ångest.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du äter 2 vingummin om dagen med ett stort glas vatten, gärna i samband med en huvudmåltid. Måste ätas och tuggas som ett helt vanligt vingummi.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar kosttillskottet dagligen i minst 3 månader.

Kan alla ta Bedtime Vingummi?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering rekommenderar vi att du rådgör med din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Finns det biverkningar av att ta Bedtime Vingummi?

Tillskottet är tillverkat med naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(72)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

93.98% baserat på 92 Kundomdömen

Verifierat Köp

Väldigt bra produkt. Har ätit 5HTP i många år.

J Jeanette O
Verifierat Köp

Jag tycker att de har hjälpt mig

M Maria
Verifierat Köp

Kanonbra!

V Viktor J
Verifierat Köp

Jätte bra smak, älskar gummi form

V Violetta P
Verifierat Köp

Fungerar bra för mig. Bäst om jag tar varannan kväll.

S Suzanne B
Verifierat Köp

Smakar goda, effekten känner man inte direkt, jag antar att man måste ta i längre perioder om man ska känna något. Lie få kapslar bara.

L Lilian
Verifierat Köp

Smakar jättebra och är smidiga att ha med i handväskan!

B Bella
Verifierat Köp

Har märkt att humöret är bättre på sistone !!

P Per
Verifierat Köp

Har inte hunnit märka någon skillnad än men har bara ätit de i någon vecka, gott smakar de iallafall!!!

K Kristin
Verifierat Köp

Helt ok

C Charlie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

Product Image

Bedtime Vingummi

Kosttillskott med griffoniafrön