Gratis frakt vid köp över 699 kr

Ashwagandha Gummies

600 mg 120 Gummies | Kosttillskott i vingummiform

Översikt

För dig som ständigt är på språng men vill prova på fördelarna av Ashwagandha kommer nu våra smidiga och smaskiga Ashwagandha Gummies. De har en härlig smak av hallon och är veganvänliga tuggtabletter i vingummiform som innehåller 20mg Ashwagandha. Allt du behöver göra är att äta en vingummitablett om dagen för att ta del av de många fördelarna som Ashwagandha har att erbjuda.

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Smidiga tuggtabletter i vingummiform med smak av hallon
  • Varje gummy innehåller 600mg Ashwagandha
  • Glutenfria och lämpliga för veganer
  • Stödjer immunsystemet samt blodsocker- och kortisolnivåer.
  • Vegansk
  • Mjölkfri
  • Glutenfri
  • GMO Free

Vad är Ashwagandha?

Ashwagandha, också känt som indisk ginseng, är en ört som har varit grundstenen i Ayurvedisk medicin i tusentals år. Tack vare sina kraftfulla naturliga egenskaper har den också blivit bästsäljande som kosttillskott. Ashwagandha har fått en enorm popularitet tack vare sina adaptogena egenskaper. Adaptogener är örter som är kända för att bistå kroppen under perioder av mental stress och när du känner dig orolig.

Vad är gummies?

Gummies innebär helt enkelt att det är en tuggtablett i vingummiformat. Med andra ord så är det som en kombination mellan vitaminer eller kosttillskott, och gelegodis. Det är en optimal lösning för dig som inte tycker om att svälja piller. Vanliga tuggtabletter kan vara en mindre rolig upplevelse när det gäller smak och textur. Men med våra Ashwagandha Gummies så får du i dig Ashwagandha via smaskiga vingummitabletter.

Vilka är fördelarna med Ashwagandha

Stabilt blodsocker

Att regelbundet inta Ashwagandha har visat sig vara hjälpsamt för att uppnå stabila blodsockernivåer. Detta hjälper i sin tur dig med ditt generella välmående och normal hjärnfunktion då blodsockret påverkar dessa.

Hantering av stress & ångest

Ashwagandha stödjer binjurarnas normala funktion genom att normalisera kortisolnivåerna. Kortisol är ett stresshormon som utsöndras vid stress och som påverkar “kamp eller flykt” instinkterna som sätts i bruk vid ångest. Genom att normalisera kortisolnivåerna så finns en positiv inverkan på både sinne och kropp.

Energi, stamina & uthållighet

Ashwagandha är ett utmärkt tillskott för att stödja din atletiska prestationsförmåga. Detta då det hjälper till att stärka din medfödda hjärt- & lungkapacitet och dina energinivåer. Det är dock värt att notera att detta inte enbart fungerar för atleter, utan även för dig som har det kämpigt med energinivåer och trötthet generellt.

Antiinflammatoriskt & immunförsvarsstärkande

Studier har genomförts som påvisar utmärkta positiva effekter på vårt immunförsvar i samband med regelbundet intag av Ashwagandha. Utöver att stödja immunförsvarets normala funktioner så är Ashwaganda även antiinflammatoriskt och kan ha positiva effekter på diverse tillstånd som påverkas negativt av inflammerade leder exempelvis.

Komplett ingredienslista

Ashwagandha-extrakt (Withania Somnifera) 30:1, magnesium (som magnesiumsulfat), geleringsmedel (pektin), socker, glukossirap, glukos, purpurfärgad morotssaftkoncentrat, surhetsreglerande medel (citronsyra och natriumcitrat), glasyrmedel (vegetabilisk olja [innehåller karnaubavax]), naturlig hallonsmak.

Råd

Dessa vingummin bör alltid tuggas och ska inte sväljas hela. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller är under medicinsk övervakning, rådfråga din läkare eller vårdpersonal innan användning. Avbryt användningen och kontakta din läkare om några biverkningar uppstår. Ej avsett att användas av personer under 18 år.

Användning

Tugga en gummy per dag.

Förvaring

Stäng locket ordentligt. Färgen kan blekna lite med tiden. För bästa resultat, förvara på en sval och torr plats. Förvara utom räckhåll för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
5-HTP Gummies
5-HTP Gummies

98 mg 60 Gummies | Tuggtabletter i vingummiform med smak av blandade bär

199Kr

1 Produkt(er)

179Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(58)
4 Stjärnor
(14)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

93.87% baserat på 74 Kundomdömen

Verifierat Köp

Asså dessa funkar ju hur bra som helst det trodde jag aldrig, har käkat de i ett par veckor nu och oh my god säger jag bara, vilken skillnad!

S Stina
Verifierat Köp

Frugan läste någonstans att detta skulle vara bra för min artrit så har testat och märker nog att det har underlättat, men skulle inte säga att jag blivit botad.

B Bertil
Verifierat Köp

Bra !!

L Leif
Verifierat Köp

Köpte åt min mamma hon verkar rikti nöjd med de men hon glömmer att äta de ibland

N Nadja
Verifierat Köp

Tjena de funka bra va..!

P Pelle
Verifierat Köp

Läste på nätet om Ashwagandha och trodde först att det bara var clickbait grejjer duvet men efter att ha käkat de ett tag så har jag mått rätt bra 10/10

M Mustafa
Verifierat Köp

Njae de vete tusan

I Ingrid
Verifierat Köp

Nog funkar de allt! Tusen tack

L Louise
Verifierat Köp

Funkar galant ju, har vart mycket piggare på sistonde!!!!!

C Charlie
Verifierat Köp

Jovisst!

A Anna-Karin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar