Sommarrea!

Bedtime Gummies

Kosttillskott med griffoniafrön

250Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Comfort Points Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Bedtime gummies med så mycket som 60 mg griffoniafrön per dos
  • Bidrar till en normal sömnrytm och mentalt välbefinnande
  • Med L-theanine och citronmeliss för optimal effekt
  • Ät 2 gummies dagligen - tillräckligt för 1 månads konsumtion
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • NÖJDHETSGARANTI
  • VEGANSK
  • GLUTENFRI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Så här kan Bedtime Gummies hjälpa dig

WeightWorlds Bedtime Gummies innehåller förutom den essentiella aminosyran från griffoniafrön innehåller den även örten citronmeliss och L-theanine som tillsammans skapar ett komplett tillskott som är idealiskt för den som vill ha hjälp med självhjälp för mental balans och sömn. Här nedan ger vi dig en kort översikt över vad Griffoniafrön, L-theanine och citronmeliss bidrar till:

Sömnproblem: En god natts sömn är en viktig förutsättning för ditt psykiska välbefinnande och hälsa i övrigt, eftersom många fortplantningsprocessen sker medan du sover. Men sömn är inte bara sömn – fokus på sömnkvalitet är också viktigt. Genom serotoninproduktion kan griffoniafrön bidra till melatoninproduktion, som är ett väsentligt hormon för sömnreglering. Det kan alltså bidra till din sömnrytm och bättre sömn.

Mentalt välbefinnande:Griffoniafrön är en essentiell aminosyra och en biprodukt av en av kroppens viktigaste aminosyror, tryptofan, som inte finns naturligt i vår kost. När kroppen omvandlar aminosyran produceras serotonin som är ett av kroppens viktigaste hormoner för att kontrollera vårt psykiska välbefinnande. Just därför kan griffoniafrön bidra till ditt mentala välbefinnande och ge nödvändig energi för att ta sig igenom de dagar då det kan kännas ohanterligt att hålla sig till kosten eller komma ner till träning.

Viktminskning: Griffoniafrön hjälper till att stimulera mättnadsfrämjande hormoner så att du lättare kan hantera din aptit. Det kan hjälpa till att öka din mättnadskänsla, vilket gör att du äter mindre och därigenom har lättare att gå ner i vikt.

Vad är Griffoniafrö?

Griffoniafrön är en essentiell aminosyra och en biprodukt av en av kroppens viktigaste aminosyror, tryptofan, som kroppen inte kan producera själv. När aminosyror omvandlas sker en process där kroppen producerar serotonin, vilket är viktigt för att hantera aptiten, humöret och sömnen.

WeightWorlds Bedtime Vingummi är ett naturligt kosttillskott förklädda som vingummin gjorda av främst griffoniafrön, vilket kan bidra till serotoninproduktionen, vilket bidrar till aptiten och därmed viktkontrollen, så att du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna för att nå dina viktminskningsmål.

Vad gör serotonin i kroppen?

Serotonin är viktigt för ditt mentala välbefinnande, humör och sömnkvalitet. Vilket med andra ord innebär att en naturligt hälsosam 5HTP-nivå i kroppen kan bidra till en normal nattsömn samt ett stabilare humör, vilket är en viktig förutsättning för att skapa mental balans.

Serotoninbrist kan å andra sidan orsaka viktproblem, sömnproblem och kan vara en bidragande katalysator till olika diagnoser som ångest och depression, vilket bara bidrar till att understryka vikten av att ha en naturlig och hälsosam serotoninnivå i kroppen.

Förutom griffoniafrön innehåller våra Bedtime Gummies både L-theanine och citronmeliss, som hjälper till att stödja avslappning och mentalt välbefinnande.

Men det är inte allt, citronmeliss och L-theanine är också kända för att bidra till avslappning, mentalt välbefinnande och normal sömn och är tillsammans med griffoniafrön den perfekta kombinationen i naturliga kosttillskott som har utvecklats med din sömn och mentala välbefinnande i tankarna.

Vi rekommenderar att du äter 2 bedtime gummies dagligen, gärna i samband med en huvudmåltid. Tillskottet bör tas dagligen under en sammanhängande period på minst 3 månader för att få bästa effekt. Måste ätas och tuggas som ett helt vanligt vingummi.

Innehåller kosttillskottet aminosyror?

Ja, våra Bedtime Gummies innehåller aminosyran från griffoniafrön, som kroppen använder för att producera serotonin.

Varför är serotonin viktigt?

Serotonin är en signalsubstans i det centrala nervsystemet som är viktig för flera hjärnfunktioner som humör, sömn, aptit och ångest.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Vi rekommenderar att du äter 2 sömn gummies om dagen med ett stort glas vatten, gärna i samband med en huvudmåltid. Måste ätas och tuggas som ett helt vanligt vingummi.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar kosttillskottet dagligen i minst 3 månader.

Kan alla ta Bedtime Gummies?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering rekommenderar vi att du rådgör med din läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Finns det biverkningar av att ta Bedtime Gummies?

Tillskottet är tillverkat med naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Oftast köpt tillsammans

+
Ashwagandha tablets
Ashwagandha tablets

1500 mg 180 Tabletter

299Kr 309Kr

+
Ashwagandha Gummies
Ashwagandha Gummies

1200 mg 120 Gummies | För immunförsvar och energi

239Kr

1 Produkt(er)

250Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

91.11% baserat på 17 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bästa hjälpmedlet för sömnen

S Sirpa T
Verifierat Köp

Smakar goda, effekten känner man inte direkt, jag antar att man måste ta i längre perioder om man ska känna något. Lie få kapslar bara.

L Lilian
Verifierat Köp

Jätte bra smak, älskar gummi form

V Violetta P
Verifierat Köp

Fungerar bra för mig. Bäst om jag tar varannan kväll.

S Suzanne B
Verifierat Köp

Kanonbra!

V Viktor J
Verifierat Köp

Jag tycker att de har hjälpt mig

M Maria
Verifierat Köp

Väldigt bra produkt. Har ätit 5HTP i många år.

J Jeanette O
Verifierat Köp

Har vart lite gladare nu på sistonde tack vare dessa, goda är dom också

L Lars-Åke
Verifierat Köp

Funkar för mig

E Erika
Verifierat Köp

Ja

R Rasmus

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar