• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Fördelar med Kollagen för hud, hår och naglar

Kollagen är ett naturligt protein och en viktig byggsten för vår hud. Kollagen gör upp till 30 % av proteinet i kroppen och 70 % av proteinet i vår hud. Kollagen är känt för att stärka hudens sammanhållning, elasticitet och sätta igång förnyelsen av huden.

Fördelar med Kollagen

En växande mängd undersökning visar att tillskott av Kollagen kan bidra till en mer hälsosam hud. Proto-Col Kollagen är ett effektivt kosttillskott med många fördelar. Krämer och kosmetik kan påverka hudens utseende från utsidan och kollogen kan påverka huden inifrån.

Naturliga kosttillskott så som Proto-Col Kollagen har bland annat dessa fantastiska egenskaper för huden:

 • Främjar yngre hud
 • Förbättrar hudens fuktnivå
 • Förbättrar mjukhet av huden
 • Förbättrar tecken på djupa rynkor
 • Förbättrar hudens smidighet

Proto-Col Kollagen förbättrar hudens fukthalt och förhindrar åldrande. Det har visat sig att Kologen är mycket lättsmält och att kollagen kan tider öka densiteten och kan förbättra styrkan i huden. Det har visat sig att ett dagligt intag av Proto-Col Kollagen per kan ha en positiv effekt för att öka hudens fuktighet och smidighet.

Ung, frisk och strålande hud med Kollagen

Vår hud består av ett flertal olika molekyler av vilka några är aminosyror. Dessa aminosyror är väsentliga för att upprätthålla en frisk hud. Att upprätthålla nivån av kollagen är hemligheten till en vacker, strålande och jämn hud. Kollagen kan enkelt tillföras med extrakt så som Proto-Col Kollagen.

Hudförändringar är bland de mest synliga tecknen på åldrande. När vi blir äldre uppstår fina linjer, rynkor och förlust av elasticitet vilket resulterar i slappare hud. Hudförändringarna kan bero på miljön, vara genetiska, bero på ohälsosam kost samt ett flertal andra faktorer. När vi åldras blir det yttre hudlagret tunnare och hudens styrka och elasticitet minskas. Men det går att göra något åt genom att bygga upp nivån av kollagen i kroppen genom att ta Proto-Col Kollagen. Cho-Yung Slimming Tea är en av våra andra effektiva produkter som kan stärka välbefinnandet och dessutom öka viktminskningen.

Att upprätthålla en frisk hud är en livslång process och det är viktigt att ta hand om sin hud och kropp under alla faser i livet. Bra kost och tillräckligt med vätska är viktigt för att förbättra hudens utseende. Att tillföra Proto-Col Kollagen till huden är ofta en lösning till att upprätthålla en vacker ung hud. Proto-Col Kollagen innehåller de naturliga aminosyrorna glycin, prolin, alanin och hydroxiprolin. Dessa aminosyror behövs för att tillföra näring till huden och därmed minska tecken på hudens åldrande.

Hår och Naglar

Ditt hår och hud är ofta något av det första som märks första gången du möter någon. Lika viktiga är dina naglar är fina då dessa kan berätta mycket om dig och ditt liv. Det ibland känns vårt hår torrt och konsistensen av våra naglar reflekterar ofta vad som händer inne i vår kropp och är ett tecken på vår allmänna hälsa. Till exempel kan plötslig håravfall tyda på stress, mineralbrist, brist på järn eller sjukdom. En blåaktig ton av naglar tyder på syrebrist orsakad av dålig cirkulation och en rödaktig nyans kan tyda på järnbrist.

Ibland behöver du tillföra kroppen extra näring för att öka välbefinnandet av ditt hår, stärka din hud och få starkare naglar. Om du letar efter ett sätt att få en mer strålande hud, friskt hår och starka naglar kan Proto-Col Kollagen vara lösningen. För att ytterligare öka välbefinnandet kan ökat intag av kollagen även kombineras med våra detoxbehandlingar för att rena kroppen ytterligare.

Kollagentillskott

Proto-Col Kollagen är ett helt rent och naturligt kosttillskott med 100 % kollagen. Tillskottet hjälper till att bromsa åldrande kroppen och kan strama upp huden och gör den smidig vilket kan hindra eller mildra uppkomsten av rynkor. Tillskottet levereras i kapslar som innehåller naturligt kollagen som behandlar hud, ben och hår. Kollagen är ett värdefullt protein som hjälper till att upprätthålla fasthet i huden.