WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Förbättra din hälsa med detoxplåster

Har du hört talas om detoxplåster som kan hjälpa dig att leva ett hälsosammare liv? Fotplåster ökar snabbt i popularitet bland människor som vill avgifta sina kroppar. Tusentals människor har redan märkt effektiva och fantastiska resultat efter att de genomgått en detox med fotplåster.

Varför ska man använda ett detox fotplåster?

Detoxande fotplåster är ett sätt att genomföra en detox på ett sådant enkelt och effektivt sätt som ett plåster på foten! Alla kan må bra utav en detox ibland då kroppen samlar på sig mycket gifter. Detta är svårt att undvika då färgämnen, konserveringsmidler, avgaser och toxiner finns i allt från livsmedel till själva luften vi andas. En detox är en avgiftning för att rensa kroppen på dessa gifter och göra att man blir av med de symptomer som uppstår när kroppen är fylld med gifter.

Tecken på att din kropp har belastats av gifter är bland annat:

  • Du känner dig trött och hängig hur mycket sömn du än får
  • Ditt immunförsvar fungerar dåligt och du blir ofta sjuk
  • Din hud är sämre än vanligt med mycket finnar
  • Du har konstant ont i huvudet
  • Du är ofta förstoppad
  • Du tycks samla på dig mer fett än du vanligtvis gör och ofta runt magen

Dessa kan alla vara tecken på att din kropp behöver avgiftas och skulle må bra av en detoxkur.

Det finns flera olika sätt att genomföra en detoxkur men vissa kan kännas lite läskiga eller inte så bekväma. Att endast dricka juice i en hel vecka kan kännas opraktiskt om man till exempel tränar eller har ett krävande jobb. Ett detoxplåster kan då vara ett bra alternativ för att avgifta kroppen. Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads kan hjälpa till att avgifta kroppen och därmed minska smärta och värk, lindra stress och trötthet och till och med öka viktminskning. Det har även visat sig kunna hjälpa mot svullna fötter och värkande ben vilket kan vara en biverkning av att kroppen är överladdad med gifter.

Detoxplåster är ett enkelt och effektivt sätt att avgifta kroppen på. Eftersom att det bärs under natten är det ingenting som påverkar ditt vardagliga liv. Det är även 100 % naturligt vilket är viktigt eftersom det är de onaturliga substanserna och gifterna du vill bli av med ur kroppen. Att applicera ett detoxplåste är enkelt och du behöver inte besöka en salong för att göra det. Det är alltså en 100 % naturlig detox du kan göra hemifrån.

Detoxande detoxplåster för utrensning av gifter kan bäras över natten och är kända för att avgifta kroppen genom att ta bort metaller, gifter och slaggprodukter som gör att du mår dåligt. Vetenskapen bakom detoxplåster sägs komma från Japan där läkare utvecklat denna banbrytande teknik för att avgifta kroppen så att du känner dig friskare och fräschare än någonsin tidigare. Medan vissa människor säger sig märka omedelbara resultat är det rekommenderat att testa det under några dagar för att se tydligt hur din hälsa förbättras. De människor som har använt detoxplåster har rapporterat mindre huvudvärk, minskad smärta, ökade energinivåer, lägre nivåer stress och ökad ämnesomsättning och viktnedgång efter att använda plåstren. Andra rapporterar visar på en minskning av sömnlöshet, ångest eller depression relaterade symtom.

Hur fungerar detoxande plåster och hur kan det få dig att må bättre?

Under våran vardag så utsätts vi dagligen för gifter och toxiner som tar sig in i vårt immunsystem. Du kan inte komma ifrån dem då de finns överallt, de finns i vattnet, maten vi äter och även i luften. Med tiden så byggs kemikalier upp och bli en del av oss. Detoxplåster har uppgiften att befria kroppen från kemikalier och är något som snabbt har blivit ett populärt sätt att hjälpa människor att göra sig av dessa kemikalier.

Detoxplåster innehåller många mycket viktiga ingredienser som har en bevisat och effektivt rengörande och lugnande känsla till kroppen. Eftersom foten har många akupressurpunkter kan de negativa jonerna i detoxplåsterna stimulera din kropp att rena sig själv samtidigt som du sover bättre.

Enligt kinesisk medicin finns det mer än 360 akupunkturpunkter i kroppen varav 60 av dessa finns i fotsulorna. Ett detoxplåster verkar för att absorbera gifter och orenheter som flödas genom kroppen utifrån denna pals. Detoxplåstret renar din kropp genom att dra åt sig dessa gifter så de fastnar på själva plåstret.

När dessa gifter lämnar kroppen kan du märka flera skillnader. Det är vanligt att man blir piggare och humöret förbättras när kroppen renas från gifter. Ytliga faktorer som bättre hud, starkare hår och viktnedgång kan också vara effekter av att använda ett detoxplåster.

Kan man undvika gifter?

Till en viss del kan man undvika gifter i vardagen. Att äta färsk, ekologisk och hälsosam mat är en bra början. Träning kan även hjälpa att bli av med gifter. Kaffe, alkohol och tobak är tre av de största bovarna när det kommer till att förstöra kroppen med gifter.

Det finns dock ett flertal gifter som man får i sig utan att göra aktiva val. Speciellt om man bor i en storstad är det svårt att undvika till exempel avgaser. Både luften och vattnet kan innehålla partiklar som kroppen inte mår bra av. Detta går dock inte att undvika på grund av att äta eller träna vilket är varför en detoxkur som till exempel ett detoxplåster kan vara hjälpsamt.

Hur använder man ett detox plåster?

För bäst effekt rekommenderas det att använda detoxplåster fem dagar på raken. Placera helt enkelt plåstret på mitten av undersidan av foten innan du ska sova så kommer det verka under natten. Ta av plåstret på morgonen när du vaknar. Du kommer märka att färgen på plåstret ändras under dagarna då mer och mer gift dras ut från kroppen. Beroende på hur mycket gifter du har i kroppen kan färgen på plåstret komma att variera.

Rekommenderade Produkter

Dela med