GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Förbättra din hälsa med detoxplåster

Har du hört talas om detoxplåster som kan hjälpa dig att leva ett hälsosammare liv? Fotplåster ökar snabbt i popularitet bland människor som vill avgifta sina kroppar. Tusentals människor har redan märkt effektiva och fantastiska resultat efter att de genomgått en detox med fotplåster.

Varför ska man använda ett detox fotplåster?

forbattra din halsa med detoxplaster

Detoxande fotplåster är ett sätt att genomföra en detox på ett sådant enkelt och effektivt sätt som ett plåster på foten! Alla kan må bra utav en detox ibland då kroppen samlar på sig mycket gifter. Detta är svårt att undvika då färgämnen, konserveringsmedel, avgaser och toxiner finns i allt från livsmedel till själva luften vi andas. En detox är en avgiftning för att rensa kroppen på dessa gifter och hjälpa till att bli av med de symtom som uppstår när kroppen är fylld med gifter.

Tecken på att din kropp har belastats av gifter är bland annat:

  • Du känner dig trött och hängig hur mycket sömn du än får
  • Ditt immunförsvar fungerar dåligt och du blir ofta sjuk
  • Din hud är sämre än vanligt med mycket finnar
  • Du har konstant ont i huvudet
  • Du är ofta förstoppad
  • Du tycks samla på dig mer fett än du vanligtvis gör och ofta runt magen

Dessa kan alla vara tecken på att din kropp behöver avgiftas och skulle må bra av en detoxkur.

Det finns flera olika sätt att genomföra en detoxkur men vissa kan kännas lite läskiga eller inte så bekväma. Att endast dricka juice i en hel vecka kan kännas opraktiskt om man till exempel tränar eller har ett krävande jobb. Ett detoxplåster kan då vara ett bra alternativ för att avgifta kroppen och kan hjälpa till att avgifta kroppen och därmed minska smärta och värk, lindra stress och trötthet och till och med bidra till viktminskning.

Detoxplåster är ett enkelt och effektivt sätt att avgifta kroppen på. Eftersom att det bärs under natten är det ingenting som påverkar ditt vardagliga liv. Det är även 100 % naturligt vilket är viktigt eftersom det är de onaturliga substanserna och gifterna du vill bli av med ur kroppen.

Detoxande detoxplåster för utrensning av gifter kan bäras över natten och är kända för att avgifta kroppen genom att ta bort metaller, gifter och slaggprodukter som gör att du mår dåligt. Vetenskapen bakom detoxplåster sägs komma från Japan där läkare utvecklat denna banbrytande teknik för att avgifta kroppen så att du känner dig friskare och fräschare än någonsin tidigare.

Hur fungerar detoxande plåster och hur kan det få dig att må bättre?

Under våran vardag så utsätts vi dagligen för gifter och toxiner som tar sig in i vårt immunsystem. Du kan inte komma ifrån dem då de finns överallt, de finns i vattnet, maten vi äter och även i luften. Med tiden så byggs kemikalier upp och bli en del av oss. Detoxplåster har uppgiften att befria kroppen från kemikalier och är något som snabbt har blivit ett populärt sätt att hjälpa människor att göra sig av dessa kemikalier.

Detoxplåster innehåller många mycket viktiga ingredienser som har en bevisat och effektivt rengörande och lugnande känsla för kroppen. Eftersom foten har många akupressurpunkter kan de negativa jonerna i detoxplåsterna stimulera din kropp att rena sig själv samtidigt som du sover bättre.

Detoxplåstret renar din kropp genom att dra åt sig dessa gifter så de fastnar på själva plåstret.När dessa gifter lämnar kroppen kan du märka flera skillnader. Det är vanligt att man blir piggare och humöret förbättras när kroppen renas från gifter. Ytliga faktorer som bättre hud, starkare hår och viktnedgång kan också vara effekter av att använda ett detoxplåster.

Kan man undvika gifter?

Till en viss del kan man undvika gifter i vardagen. Att äta färsk, ekologisk och hälsosam mat är en bra början. Träning kan även hjälpa att bli av med gifter. Kaffe, alkohol och tobak är tre av de största bovarna när det kommer till att förstöra kroppen med gifter.

Det finns dock ett flertal gifter som man får i sig utan att göra aktiva val. Speciellt om man bor i en storstad är det svårt att undvika till exempel avgaser. Både luften och vattnet kan innehålla partiklar som kroppen inte mår bra av. Detta går dock inte att undvika genom att äta rätt eller träna vilket är varför en detoxkur som till exempel ett detoxplåster kan vara hjälpsamt.

Hur använder man ett detox plåster?

För bäst effekt rekommenderas det att använda detoxplåster fem dagar på raken. Placera helt enkelt plåstret på mitten av undersidan av foten innan du ska sova så kommer det verka under natten. Ta av plåstret på morgonen när du vaknar. Du kommer märka att färgen på plåstret ändras under dagarna då mer och mer gift dras ut från kroppen. Beroende på hur mycket gifter du har i kroppen kan färgen på plåstret komma att variera.

forbattra din halsa med detoxplaster

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med