Gratis frakt vid köp över 599 kr

Zink tabletter

25 mg 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Stötta din kropps naturliga zinknivåer med Zink tabletter från WeightWorld. Zink är ett vitalt näringsämne som stöttar ett flertal funktioner i kroppen och är känt för att bidra till ett normalt fungerande immunförsvar och en normal kognitiv förmåga. Eftersom att zink inte produceras naturligt av kroppen kan det vara en god idé att komplettera din hälsosamma livsstil med zinktabletter. Varje dagsdos ger 25 mg zink av högsta kvalitet!

 • Naturligt kosttillskott av premiumkvalitet
 • Boostar din kropps naturliga skydd
 • Varje dagsdos ger 25 mg zink
 • För normal kognitiv förmåga
 • Veganvänligt & glutenfritt
 • Varje förpackning innehåller en årsförbrukning
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • GMP
 • GMO Free

Vad är zinktabletter?

Zink är känt för att bidra till och stötta en normal kognitiv förmåga såväl som ett normalt fungerande immunsystem. Detta naturliga kosttillskott består av 25 mg zink av högsta kvalitet i varje dagsdos. Det kommer i tablettform som är lätt att svälja och som enkelt passar in i din dagliga rutin (oavsett hur hektiskt ditt liv än kan vara!) för att ge dig den naturliga zinkboost du behöver.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Om du letar efter en naturlig zink- och immunitetsboost , då är dessa tabletter perfekta för dig. Att se till att din kropp får i sig tillräckligt med zink är viktigt för ett normalt fungerande immunsystem såväl som en normal kognitiv förmåga. Dessa tabletter av högsta kvalitet förser dig med en naturlig zinkboost när du behöver den som mest så att du kan hålla dig skarp året runt.

Vad är zink bra för?

Zink tillskott kan tas av vem som helst. De ger en naturlig boost för att hjälpa dig stötta ditt immunsystem och dina kognitiva funktioner. I och med att zink inte produceras naturligt av kroppen måste vi få i oss det genom kosten eller kosttillskott.

Naturliga källor till zink är livsmedel såsom skaldjur (ostron, krabba etc), kött, bönor och olika mejeriprodukter och det kan vara svårt för vegetarianer och veganer att få i sig tillräckligt med zink. WeightWorlds zinktabletter är veganvänliga och ger dig ett perfekt vegetariskt alternativ så att du aldrig behöver få zinkbrist igen!

Användaranvisningar

Ta bara 1 tablett om dagen med ett glas vatten, helst i samband med måltid. Detta kosttillskott är tillverkat av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och det finns inga kända biverkningar av att ta det. Var vänlig och läs igenom hela ingredienslistan innan du tar kosttillskottet eller prata med din läkare för att undvika personliga allergener. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid konsultera läkare innan användning av kosttillskott. Detta kosttillskott är inte ämnat för personer under 18 år.

Full innehållsförteckning

Zinkglukonat, Mikrokristalin Cellulosa, Magnesiumstearat, Dikalciumfosfat DC, Kiseldioxid

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
Liposomal Vitamin C
Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

281Kr

1 Produkt(er)

179Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

60.00% baserat på 2 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bara bra men en stjärna mindre för att de är lite kantiga och aningens lite svårare att svälja

K Kristin G
Verifierat Köp

Väldigt smidigt att beställa och hjälpsam kundtjänst. Nu har jag klickat hem alla vitaminter som jag behöver för vintern.

E Emma

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar