Gratis frakt vid köp över 599 kr

Zink 25 mg

400 tabletter | Bidrar till immunsystemet, normal syn & normal kognitiv funktion

 • Köp 1 159Kr
 • Köp 2 302Kr 318Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 429Kr 477Kr Du sparar 10%

Köp nu och tjäna 1 Comfort poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Zinktabletter - räcker i 1 år
 • Bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Bidrar till att bibehålla normal syn
 • Bidrar till att bibehålla normal kognitiv funktion
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • GLUTENFRI
 • VEGETARIANSK
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • GMOFRI

Vad är zinktabletter?

Zink är känt för att bidra till och stötta en normal kognitiv förmåga såväl som ett normalt fungerande immunsystem. Detta naturliga kosttillskott består av 25 mg zink av högsta kvalitet i varje dagsdos. Det kommer i tablettform som är lätt att svälja och som enkelt passar in i din dagliga rutin (oavsett hur hektiskt ditt liv än kan vara!) för att ge dig den naturliga zinkboost du behöver.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Om du letar efter en naturlig zink- och immunitetsboost , då är dessa tabletter perfekta för dig. Att se till att din kropp får i sig tillräckligt med zink är viktigt för ett normalt fungerande immunsystem såväl som en normal kognitiv förmåga. Dessa tabletter av högsta kvalitet förser dig med en naturlig zinkboost när du behöver den som mest så att du kan hålla dig skarp året runt.

Vad är zink bra för?

Zink tillskott kan tas av vem som helst. De ger en naturlig boost för att hjälpa dig stötta ditt immunsystem och dina kognitiva funktioner. I och med att zink inte produceras naturligt av kroppen måste vi få i oss det genom kosten eller kosttillskott.

Naturliga källor till zink är livsmedel såsom skaldjur (ostron, krabba etc), kött, bönor och olika mejeriprodukter och det kan vara svårt för vegetarianer och veganer att få i sig tillräckligt med zink. WeightWorlds zinktabletter är veganvänliga och ger dig ett perfekt vegetariskt alternativ så att du aldrig behöver få zinkbrist igen!

Användaranvisningar

Ta bara 1 tablett om dagen med ett glas vatten, helst i samband med måltid. Detta kosttillskott är tillverkat av naturliga ingredienser av högsta kvalitet och det finns inga kända biverkningar av att ta det. Var vänlig och läs igenom hela ingredienslistan innan du tar kosttillskottet eller prata med din läkare för att undvika personliga allergener. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning ska du alltid konsultera läkare innan användning av kosttillskott. Detta kosttillskott är inte ämnat för personer under 18 år.

Full innehållsförteckning

Zink (som zinkbisglycinat), Antiklumplningsmedel: Dikalciumfosfat och Magnesiumstearat, Glaseringsmedel: Hypromellos (HPMC) och talk.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(56)
4 Stjärnor
(15)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.21% baserat på 76 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bara bra men en stjärna mindre för att de är lite kantiga och aningens lite svårare att svälja

K Kristin G
Verifierat Köp

Väldigt smidigt att beställa och hjälpsam kundtjänst. Nu har jag klickat hem alla vitaminter som jag behöver för vintern.

E Emma
Verifierat Köp

As described

F Fiona
Verifierat Köp

Good quality zinc tablets to augment the vitamin D tablets I also purchase.

D David W
Verifierat Köp

Excellent product. Good value for money

C Claire
Verifierat Köp

werry good

M Mojca
Verifierat Köp

£18 for a years supply! Sign me up. Been taking this for about 2 months now. Feeling good. 5/5.

M Marvin
Verifierat Köp

I have been told that i needed more zinc in my system. This was the easiest alternative for me and i havent looked back.

J Jon
Verifierat Köp

Is weightworld the most honest website on the internet? amazing customer service, great prices and a super fast delivery service!

Z Zara
Verifierat Köp

Been buying from weightworld for a few years now. I have never ever been let down. I havent started using these yet but im sure they will do the trick. a years supply as well!

N Niki

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar