GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

5 Övningar för träning hemma

Låt oss vara ärliga, livet kommer allt för ofta imellan när det kommer till träning. Att balansera jobb eller skola med sin fritid tar nog med tid, och så ska man samtidigt oroa sig över relationer, hobbies, ens sociala liv och vad man äter. Detta kan betyda att oavsett om du vill vara aktiv och älskar motion eller inte, kan det bli mer utav en syssla än något roligt. Inte nog med det, men alla gillar inte gym och de kostar även pengar man kanske hellre lägger på annat. Men att hålla sig aktiv och ta hand om sin kropp borde väl ändå inte kännas som ett negativt krav? Om du vill ta hand om ditt välmående och träna utan måsten av gym och allt för mycket tid, finns det en lösning. Här är WeightWorlds 5 bästa övningar för att hålla dig stark och frisk, från ditt eget hem!

Nummer 1: Armhävningar

en kvinna i traningsklader gor armhavningar pa golvet

Armhävningar är en bra kroppsviktsträning som involverar nästan alla muskler i överkroppen. Du kan göra dem i nästan vad som helst förutom möjligtvis klackar och balklänning, och golvet är all utrustning du behöver (ledsen astronauter)! De är också otroligt varierande! Vidga och smala positionen av dina händer för att fokusera på bröst- eller armmusklerna, öka antalet för att fördjupa bränningen eller sänk hastigheten för att maximera stabiliteten.

Nummer 2: Squats / Knäböj

en man i blaa shorts och gratt linne gor knaboj, squats

Knäböj eller Squats som det även är känt som är som en armhävning fast för dina ben! Och precis som med armhävningar kan de enkelt varieras, engagerar alla ben- och magmuskler, och behöver ingen utrustning. Undvik bara allt för många trappor dagen efter!


Nummer 3: Yoga

en kvinna i body och leggings sitter pa golvet med haret uppsatt mot en vit bakgrund

Ingen har väl missat att yoga är en av de mest populära träningsformerna hos den moderna generationen. Allt du behöver är en plats att stå på. Du behöver inte ens en Yoga-instruktör! Internet är översvämmat med olika rutiner för en varierad upplevelse. Yoga är dessutom utmärkt för hållning, balans och flexibilitet i både leder och muskler. Det är också ett bra sätt att slappna av och lindra spänning.

Nummer 4: Plankan

flera gymdeltagare i traningsklader gor plankan pa golvet

Bortsett från att vara en populär internetmeme trend år 2009 (kolla upp för lite nostalgi) är plankövningen en av de största testerna i bukhåligheten, och den kan utföras i ditt vardagsrum! Det är ett smidigt sätt att förbättra din hållning, koppla ihop din buk och engagera din buk och spränga dina magmuskler på. På grund av det sätt som det fokuserar all din vikt på ditt magområde, kan resultat uppnås genom att göra tid för bara några minuter av denna härliga träning per dag. Lägg till lite mångsidighet genom att planka på din sida eller med dina armar utsträckta för att arbeta med ett större antal muskler också!

Nummer 5: Sit-ups

en kvinna pa golvet i taningsklader gor sneda sit ups

Och sist men inte minst, är sit-ups! Precis som armhävningar, allt du behöver för dessa golvet och en mjuk matta om du är van vid de finare sakerna i livet. Återigen, precis som med armhävningar, är de enorma i sin mångsidighet, så varesig du vill ha en ordentlig tvättbräda eller stabilare buk finns det en typ av sit-up för just ditt mål!


Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med