Gratis frakt vid köp över 699 kr
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande
cannellinibon kapslar naturligt kolhydratsblockerande

White Kidney Bean 5000mg

180 kapslar | Naturligt kolhydratsblockerande kosttillskott

 • Köp 1 199Kr
 • Köp 2 378Kr 398Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 537Kr 597Kr Du sparar 10%

Funktioner & Fördelar

 • Naturlig kolhydratblockerare för viktminskning
 • Innehåller 5000mg kidneybönor, krom och zink
 • Bidrar till att blockera matsmältningen av kolhydrater
 • Ta 1 dagligen - tillräckligt i 6 månader
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • MJÖLKFRI
 • LAKTOSFRI

Hur fungerar kolhydratblockerare?

Komplexa kolhydrater får passera och lagras inte Enkla kolhydrater tas fortfarande upp och omvandlas till glukos

Kolhydratblockerare fungerar genom att hämma enzymet, alfa-amylas, som bryter ner och smälter komplexa kolhydrater. På molekylärnivå är dessa uppbyggda på av många enkla kolhydrater som länkats samman i en kedja. De här komplexa kolhydraterna behöver brytas ner till glukos av enzymer innan de kan tas upp och användas, eller lagras som överskott i form av fett.

Men, när du använder en kolhydratblockerare blir enzymet tillfälligt blockerat, vilket låter de komplexa kolhydraterna passera genom systemet osmälta. Detta betyder att de inte omvandlas till glukos och därför inte heller lagras som fett. De bidrar då inte heller till kaloriupptag eller höjda blodsockernivåer. De “goda”, enkla kolhydraterna tillåts samtidigt smältas ordentligt, vilket gör att du fortfarande tillgodogör dig nyttorna och näringen från de “goda” kolhydraterna - en dubbel fördel!

En del kan lockas att tro att om de börjar använda en kolhydratblockerare så kan de äta hur mycket kolhydrater som helst. Men, även om du tar ett av de här kosttillskotten så kan du inte överkonsumera dina favorit-pastarätter och bröd utan att det ger effekt. Genom att använda en kolhydratblockerare kan du reglera och kontrollera ditt kolhydratintag, och utan att känna dig skyldig tillåta dig själv en liten belöning emellanåt.

Vad är skillnaden mellan enkla och komplexa kolhydrater?

White Kidney Bean kapslar

Som den naturliga kolhydratblockerare det är, är White Kidney Bean kapslar utformat för att främja hälsosam vikthantering, genom att hjälpa till med regleringen av kolhydratintaget och mängden kolhydrater som din kropp tar upp. Detta gör det till det perfekta kosttillskottet för de som vill hålla koll på vikten, men samtidigt inte låta bli sin favoritmat eller gå på en strikt kolhydratfri diet. White Kidney Bean kapslar kan även vara användbart verktyg för diabetiker, då det hjälper till att reglera upptaget av mat på ett naturligt och säkert sätt.

Något som ger White Kidney Bean kapslar en särställning i jämförelsen med andra kolhydratsblockerande tabletter och produkter, är att det framställs av naturliga ingredienser som valts ut noggrant, i exakta kvantiteter, för att kunna tillhandahålla unik formula. Huvudingrediensen i White Kidney Bean kapslar är, som namnet antyder, extrakt från cannellinibönan eller vit kidneyböna, vilket hyllas som en av de bästa naturliga kolhydratsblockerande ingredienserna på marknaden. Övriga utvalda ingredienser i den är toppformulan har satts samman som ett perfekt komplement till cannellinibönan, för att främja andra hälsofördelar som att stötta energinivåerna, för att tillhandahålla ett allsidigt kosttillskott som du verkligen kan dra nytta av.

Aktiva ingredienser

Extrakt av cannelliniböna:

De är även allmänt kända som vita kidneybönor, och de vita kidneybönorna är uppkallade efter deras njurlika form. Man kallar dem ofta för en naturlig kolhydratblockerare eftersom de kan hjälpa till att hämma nedbrytningen av stärkelse, för att hjälpa till att reducera mängden kolhydrater som kan brytas ner. De är också rika på fibrer, vitaminer och proteiner.

Extrakt av grönt te:

Det görs av bladen från camellia sinensis-plantan och grönt te skiljer sig från andra typer eftersom bladen inte genomgår samma nedbrytnings- och oxidationsprocess. Grönt te är en källa som är rik på katekiner och studier har kopplat dessa till skyddande effekter för kroppen. Det är även en bra källa till koffein, en välkänd stimulant som kan förhöja andra ingredienser i formulan.

Äppelcider:

Som namnet förtäljer görs detta av äpplen och är jättebra på att stötta kroppens funktioner. Äpplen är kända för att innehålla höga halter av kostfiber, vilket betyder att de kan vara perfekta när det kommer till matsmältningen och för att hjälpa till att rensa ut matsmältningssystemet på ett smidigt sätt. Många anser också att äpplen är användbara inom vikthållningen.

Kanelextrakt:

Det är inte bara välsmakande på kakor och i varm choklad, kanel är även fantastiskt för hälsan och kroppens välmående. Denna aromatiska, söta krydda sägs av många vara fördelaktigt för vikthållningen och en studie har även funnit samband med glukosnivåerna (blodsockret). Kanel ses även användbart för att skydda kroppen inifrån.

Krom:

Det återfinns som spårämnen i livsmedel som kött, skaldjur och ägg, och krom är en livsnödvändig mineral för kroppen. Den ses inte bara vara fördelaktig för vår generella hälsa, utan även som nyttig inom vikthållning och matsmältning. Krom bidrar till underhållet av normala blodsockernivåer och normal förbränning av makronutrienter.

Guaranaextrakt:

Den finns naturligt i Amazonas flodområde och är vanligt förekommande i Brasilien, och guarana är verkligen inget annat än en superfrukt. Traditionellt har den använts av folken i Amazonas för att balansera energi och hunger i fasteperioder, och den har även använts i många år för dess koffeininnehåll. Den tros innehålla upp till 4 gånger mer koffein än kaffebönor och är optimal för en naturlig energiboost.

Rotextrakt av maskros:

Med sina lysande gula blommor är maskrosen svår att missa. Men, visste du hur nyttiga de är för kroppen? Den här enastående blomman sägs vara både mycket näringsrika och rika på fibrer och B6- och C-vitamin. De är också packade med mineraler som kalcium, järn, kalium och mangan.

Användning

White Kidney Bean kapslar har utformats för att vara smidiga att ta, samt för att vara lättsvalda. För att använda produkten tar du bara en kapsel om dagen tillsammans med ett glas vatten, helst med en måltid. För optimal effekt bör kosttillskottet användas tillsammans med en kontrollerad och balanserad kost. Varje flaska innehåller 180 kapslar och räcker därför till 180 doser.

Råd

White Kidney Bean kapslar innehåller endast naturliga ingredienser och har därför inga kända bieffekter och är säkert att ta. Vi rekommenderar dock alltid att innehållsförteckningen kontrolleras innan användning, om du har några personliga allergier. Den här naturliga kolhydratblockeraren är glutenfri och passar vegetarianer. Rådfråga en doktor innan användning om du är gravid, ammar eller medicinerar.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(65)
4 Stjärnor
(37)
3 Stjärnor
(9)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.29% baserat på 111 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar!! har inte gått ner i vikt men omfånget runt midjan har minskat med 2 cm använt dessa i 3 veckor.

L Lotta
Verifierat Köp

Har testat liknade produkter förut med gott resultat. Det fortsätter fungera

J Johanna ?
Verifierat Köp

Perfekt supernöjd, hjälper magen också

K Kajsa F
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd !

A Anu R
Verifierat Köp

Verkar funka bra !

Åse P
Verifierat Köp

Jag har läst om liknande innan och varit jättesugen på att pröva. Har precis köpt hem min första burk, är superspänd och hoppas på bra resultat.

S Sandra
Verifierat Köp

Jag har köpt kolhydratsblockerare från apoteket innan som funkade men inte sån bra som jag vill. Tror att dom här kan hjälpa bättre eftersom jag köpt andra produkter från weightworld innan som fungerat bra.

S Susana
Verifierat Köp

Även om jag ju kanske inte kan äta kakor och bullar vid varje kafferast så känner jag nu att jag i alla fall kan unna mig en bit kaka till fredagsfikan på jobbet och det räcker gott för att jag ska vara nöjd.

G Gunnilla
Verifierat Köp

Har ätit dom här i två månader nu och jag tycker att de har fungerat riktigt bra. Äter en kolhydratsnål diet men ibland unnar jag mig vanlig pasta ändå och då har jag tagit en sån här innan och jag har fortfarande gått ned i vikt

M Moa
Verifierat Köp

Svårt att säga om det är tabletterna som hjälper då jag både halvbantar och tränar mer nu, men jag har gått ned några kilon och det är det enda som räknas. Vågar inte sluta med dom här nu och sluta gå ned i vik haha

K Karin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar