GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
ab stimulator recension

Fitness

8 Pad Abs Stimulator: Den perfekta träningsmaskinen för sexpack och magövningar

8 Pad Abs Stimulator: Den perfekta träningsmaskinen för sexpack och magövningar

Många drömmer om att skaffa sexpack eller tvättbräda, vilket dock kräver fler månaders regelbunden träning på gymmet och en hälsosam och varierad kost. Men det kan ibland kännas som att träning och uthållighet inte räcker till för att uppnå önskat resultat, och här kan en EMS Muskelstimulator hjälpa dig att tona dina magmuskler med elektrisk impulsteknik.

I den här artikeln ger vi dig en fullständig översikt över de resultat du kan förvänta dig av en 8 Pads ABS Stimulator från WeightWorld, och hur träningsmaskinen kan hjälpa till att tona, bygga och stärka dina magmuskler.

Så här kan en 8 Pad Abs Stimulator hjälpa dig

En 8 Pad Abs Stimulator är den perfekta träningsmaskinen för att ta din hemmaträning till en helt ny nivå. Träningsmaskinen är speciellt utvecklad för att stimulera dina magmuskler med elektrisk impuls teknologi, som hjälper till att stärka, tona och bygg dina magmuskler. En muskelstimulator kan vara ett utmärkt komplement till dina vanliga magövningar som magböjningar och kan därigenom ge dig ett mer komplett förhållningssätt till att träna dina magmuskler på djupet.

8 Pad Abs Stimulatorn har ingen effekt på kaloriförbränningen, och kommer bara att använda elektriska impulser för att stimulera dina muskler direkt genom att få dem att dra ihop sig. På så sätt kan träningsmaskinen mycket målmedvetet stimulera och tona dina magmuskler, vilket gör att du kan ge dig själv ett försprång i jakten på det eftertraktade sexpacket och tvättbrädan.

Använd en 8 Pad Abs Stimulator för din jakt på ett sexpack med markerade magmuskler

Vad du behöver veta innan du köper en 8 Pad Abs Stimulator

En 8 Pad Abs Muskelstimulator använder en elektrisk impuls teknologi som är helt säker att använda. Därför behöver du inte vara rädd för hudirritation, chock, smärta, blåmärken eller brännmärken. Träningsmaskinen rekommenderas dock inte till vissa personer – särskilt gravida kvinnor, kvinnor som genomgått kejsarsnitt eller personer som har genomgått en fettsugning, magoperation eller liknande. Detta beror inte nödvändigtvis på att du inte kan använda en 8 Pad Abs Stimulator, men i så fall rekommenderar vi att du konsulterar din egen läkare för användning för att säkerställa att 8 Pad Abs Stimulatorn är säker för dig att använda.

5 tips för att få bäst resultat

Även om träningsmaskinen är enkel att använda och en handbok medföljer, kan alla behöva lite hjälp att komma igång. Därför tänkte vi visa dig hur lätt 8 Pad Abs Stimulator verkligen är att använda och vad du särskilt behöver ha koll på för att få bästa resultat i din jakt på sexpack och tvättbräda.

1) Använd maskinen på rätt sätt: Det säger sig självt att du får ut det mesta av alla produkter om du använder den på rätt sätt. Detta gäller givetvis även en 8 Pad Abs Stimulator. Så se till att läsa bruksanvisningen innan du sätter träningsmaskinen på magen – på så sätt kommer du att kunna stimulera, tona och stärka dina magmuskler på bästa möjliga sätt.

2) Byt ut de medföljande gelkuddar: Träningsmaskinen kommer med gelkuddar som används för att skicka elektriska energipulser direkt till dina muskler. Gelkuddar i WeightWorlds 8 Pad Abs Stimulator är speciellt designade för att behålla sin hållfasthet i cirka 30 dagar, även vid daglig användning. Se till att byta ut gelkuddarna så fort de tappar sin förmåga att fästa på kroppen, eftersom träningsmaskinen då förlorar sin effektivitet. Du kan självklart köpa nya gelkuddar hos WeightWorld.

3) Ställ in intensiteten efter dina behov: En bra EMS muskelstimulator ska ge dig möjligheten att ställa in önskad intensitet på magträningen, så att du kan välja hur mycket (eller hur lite) dina muskler ska stimuleras. För på det sättet kan du börja med låg intensitet och öka svårighetsgraden över tid för att uppnå maximal nytta och bästa resultat.

4) Använd den 30 minuter om dagen: För att få bästa resultat med 8 Pad Abs Stimulatorn rekommenderas det att du använder den 30 minuter om dagen. Det kan låta mycket, men fördelen är att du kan använda den när du lagar mat, sitter och tittar på tv, jobbar vid datorn eller något helt annat. På Så sätt får du stimulera dina magmuskler, samtidigt som du utför hushållssysslor.

5) Använd den för biceps och triceps: Faktum är att endast är väldigt få EMS muskelstimulatorerna gör det möjligt att använda maskinen på biceps och triceps. Som tur är detta något som 8 Pad Abs Stimulator från WeightWorld kan göra, och du kan därför lägga gelkuddar direkt på armen och på sätt tona, bygga och stärka armmusklerna vilket gör maskinen väldigt mångsidig.

Köp en mångsidig träningsmaskin

Som du kan se finns det flera fördelar med att använda en 8 Pad Abs Stimulator från WeightWorld. Du får inte bara en mångsidig träningsmaskin för både arm-och magmuskler, du får även möjligheten att göra mycket annat samtidigt som du tränar, och ha händerna fria att sitta och läsa, titta på tv, laga mat eller liknande. Så det finns ingen ursäkt för att komma igång – köp din 8 Pad Abs Stimulator idag för att ta din träning till en helt ny nivå.

Andra intressanta artiklar